K
Kinga85
Gość
każdy ma prawo napisać co czuje i mysli bunia wiec spokojnie! ja cie rozumiem chociaż mam juz jedno dziecko to i tak nam cieżko bo chcielibysmy dla niego rodzeństwo a tu już od półtora roku nic :/ czekamy i wierzymy sie kiedyś może sie uda w koncu.. I Ty musisz wierzyć! nie poddawać się.
Tu wiekszość dziewczyn już zaciążonych no i tak jak piszesz mają swoje klimaty i tematy już :| aż ciężko popisać..
Ja to już wogóle mało piszę na otwartym a wiecej na zamknietym z moimi weterankami.
batonik Ty nie rozumiesz nas wiec nie pisz tak.... i nie miej za złe.
Niesprawiedliwe jest to że kobiety które bardzo mocno chcą dziecka starają się i im sie nie udaje naprawdę długo.. a niektóre zaskakują od razu 1..2..3 cykl i ciąża. Fajnie fajnie ale dla tych które starają się długo to nie takie fajne a smutne i dobijające:/ takie życie.
Nie zrozumie tego osoba która nie musiała się starać o dziecko tak długo jak niektóre z nas tu na forum.
Tu wiekszość dziewczyn już zaciążonych no i tak jak piszesz mają swoje klimaty i tematy już :| aż ciężko popisać..
Ja to już wogóle mało piszę na otwartym a wiecej na zamknietym z moimi weterankami.

batonik Ty nie rozumiesz nas wiec nie pisz tak.... i nie miej za złe.
Niesprawiedliwe jest to że kobiety które bardzo mocno chcą dziecka starają się i im sie nie udaje naprawdę długo.. a niektóre zaskakują od razu 1..2..3 cykl i ciąża. Fajnie fajnie ale dla tych które starają się długo to nie takie fajne a smutne i dobijające:/ takie życie.
Nie zrozumie tego osoba która nie musiała się starać o dziecko tak długo jak niektóre z nas tu na forum.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie tez było ciężko jak inne zafasolkowały bo zawsze wtedy nachodził mnie dołek, ale dla mnie w tym wszystkim najważniejszy jest rozum i nadzieja