• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie Kobietki!!!

Bez względu na to czy z fasolkami w brzuszku czy bez JESTEŚCIE CUDOWNE!!!

Batonik dziękuję za przekaznie informacji...jesteś kochana.

Wogóle to Was uwielbiam...jejku jakie miłe wczoraj słowa od wielu z Was przeczytałam.

Przedstawiam Wam mojego Szymonka -> najpiękniejszego na świecie!

Ale trafiłam na "fajny" moment...

Załączniki

• 270520101372.jpg
    270520101372.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiele razy ściskało mnie mocno serducho jak innym się udawało, ale nigdy nie na tyle żeby innym robić przykrość z tego powodu

czym ja ci przykrość sprawiłam? tym co czuję? nie obraziłam cię, nie napisałam, że nie należy ci się ciąża, że nie wyczekiwałaś na nią, ani nic w tym stylu, dlaczego więc tak reagujesz?

przepraszam, że nie chciałam być obłudna i udawać, że oprócz radości z waszego szczęścia odczuwam strach, niepokój i nutę żalu i zazdrości. przepraszam za szczerość, ale nie wydaje mi się, że kogoś tym uraziłam- pisałam o sobie, co ja czuję. nie napisałam, że jestem zawistna, że nie zasłużyłyście- nie pisałam, bo tak nie myślę, więc nie odbierajcie tak tego.

batonik- w żadnym nawet słowie was nie osądzałam. teraz już chyba sama nie wiesz co pisałam i co ty piszesz.

życzę wam powodzenia.
ja nic więcej do dodania nie mam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale trafiłam na "fajny" moment...

niop

Dziewczyny mysle, ze nikt nie chce źle i nikt nikogo nie osądza.Ciężarówki się cieszą , staraczki czekają z nadzieją, ale potem też będzie tak, że Wy bedziecie ciężarówkami a w miejsce staraczek przyjdą inne dziewczyny taka jest kolej rzeczy.

Kinguś ja nie miałam absolutnie Ciebie tutaj na mysli:)) to taki niesmak pozostał z innego wątku :)

Mysza piekna pamiatka :) zdjecie bardzo ładne
Pajka ja to wiem... źle mnie zrozumiałaś ale nie ważne już. i absolutnie nie odrzucam nikogo z grona znajomych tak to na pewno nie o niee :)
czasami jeszcze popisze na ogólnym przecież:)
ale już nie tak czesto jak kiedyś.

Mysza piekna pamiatka :) zdjecie bardzo ładne
Pajka ja to wiem... źle mnie zrozumiałaś ale nie ważne już. i absolutnie nie odrzucam nikogo z grona znajomych tak to na pewno nie o niee :)
czasami jeszcze popisze na ogólnym przecież:)
ale już nie tak czesto jak kiedyś.

Myslałam,z e Ty mnie zle zrozumialas, ze pisze o Tobie :) to sie dogadałysmy :)
ktos rube smaży i mi smaka narobili :P chyba pojde frytki robic :P

czym ja ci przykrość sprawiłam? tym co czuję? nie obraziłam cię, nie napisałam, że nie należy ci się ciąża, że nie wyczekiwałaś na nią, ani nic w tym stylu, dlaczego więc tak reagujesz?

przepraszam, że nie chciałam być obłudna i udawać, że oprócz radości z waszego szczęścia odczuwam strach, niepokój i nutę żalu i zazdrości. przepraszam za szczerość, ale nie wydaje mi się, że kogoś tym uraziłam- pisałam o sobie, co ja czuję. nie napisałam, że jestem zawistna, że nie zasłużyłyście- nie pisałam, bo tak nie myślę, więc nie odbierajcie tak tego.

batonik- w żadnym nawet słowie was nie osądzałam. teraz już chyba sama nie wiesz co pisałam i co ty piszesz.

życzę wam powodzenia.
ja nic więcej do dodania nie mam.

doskonale wiem o czym pisze i o czym piszesz, miło że tak to zakończyłaś, wiesz to chyba już nie pierwsza taka sytuacja że najpierw o czymś piszesz a później źle to ktoś odbiera jak sobie przypominam

reklama
pajka;-)

mała kapusta
woreczek ryżu
1-2 cebule
1 jajko
ser (na oko daje) :]
sól pieprz

kapuste posiekać i ugotować. odcedzić i dodać do miski. Potem dodać do tego ugorowany ryż, usmażoną cebulę. dodać jeszcze jajo posolić popieprzyć i wymieszać wsio.
obtaczać w bułce tartej i na patelnie.
są delikatne wiec trzeba uważać przy obracaniu:)
ale dobre naprawde

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry