reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bo myślałam ze nikt mnie tu nie bedzie pamiętał<wstydzi sie>

Dziewczyny a co u Agutki? Myśi? MAcku co u Ciebie? No i wspaniała Lopop:) ojjj jaka ciekawa jestem co u was wszystkich( sorki ze nie wszystkie wspaniałe babeczki wymieniłam)

reklama
Ależ oczywiście ze pamiętamy:)
Co kochana u Ciebie?Długo Cie u nas nie było.

Izus ...córeczka znana...Treść wypowiedzi tez...:zawstydzona/y:ale nick????Jakoś sie nie mogę połapać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A dziękuje u mnie duzo lepiej:tak:Wreszcie mogę powiedzieć ze czuję sie jak CZŁOWIEK:-D

Izus ...córeczka znana...Treść wypowiedzi tez...:zawstydzona/y:ale nick????Jakoś sie nie mogę połapać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A dziękuje u mnie duzo lepiej:tak:Wreszcie mogę powiedzieć ze czuję sie jak CZŁOWIEK:-D

Mam nadzieję ze sie nie pogniewasz:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj na razie mielismy troszkę problemów z mebelkami dla małego bo chcielismy mu zabudować jedną ścianę ale jak nam wyliczyli ponad 4200 za meble to myslałam, ze spadne z krzesla i szukalismy innych - teraz jedziemy w sobote zamawiać.
Mały ogólnie ma juz wszystko kupione i teraz odbieram pake z apteki z moimi rzeczami i tak za 2 tygodnie powoli bede pakowała torbe bo cis czuje, ze ten dzień przyjdzie wczesniej :)

ja bralam clo, a zastrzyku nie zdążyłam wziąć bo pęchol sam pękł i owocem tego bedzie Sebuś :)
Kurację miałam przez 5 miesięcy.

Co do imienia Żabko to będzie Sebus i to się juz nie zmienia od ponad miesiąca:))

No to miła wiadomosc dobrze wiedziec ze komus sie udało bo to podtrzymuje na duchu. Dzis jest moj 22 dzien cyklu moja mama nawet mi kupiła test i kaze mi zrobic bo sie denerwuje ale wydaje mi sie to za wczesnie mysle ze czas poczekac do przyszlego tyg buziaki laseczki:)

Kochana to nie chodzi o to że wy już jesteście beee bo zafasolkowałyście :-) chodzi o to że nam staraczkom nie jest łatwo czytać o usg wizytach, biciach serduszek itp - bardzo wam zazdrościmy i tu nie ma gadania - pewnie nas rozumiesz bo przechodziłaś to samo
nie ma co ukrywać ze w tej chwili nasze staraczkowe forum stało się bardziej ciężarówkowe ;p mam nadzieje że za jakis czas bedziemy wszystkie chwilaly sie objawami ciazy itp
Nie gniewaj się na bunię bo ona nie wiedziała pewnie że ty już straciłas dwie fasolki ...
Pajkaa z koleji dała mi wielką nadzieją na to że mi tez sie uda kiedyś - za chwile bede miala 2 lata staranek :-(
;-) ja na bb zaglądam codziennie w pracy czytam co u was slychac, kibicuję, sprawdzam jak wizyty, wzruszam się zdjęciami dzieciaczków ale nie mam o czym pisać niestety - staranka odłożone na pozniej, w pracy mega zapieprz w domu nudy :-)

to co napisała bunia nie było atakiem na zafasolkowane staraczki - nie gniewajcie się !!! myślę że w pewnym momencie każda z nas potrzebuje dystansu i odpoczynku - maćku, ja, agutka, suzi itp.

Dokładnie :) tak ładnie to ujęłaś :) ja też sobie zrobiłam taki odpoczynek i od BB i od znajomych zafasolkowanych i po 2 miesiącach się udało. Myślę, że dużo działa u nas kobiet też psychika:)

Hej!!

Oj widzę żę coś napięta sytuacja dziś,czyżby hormonki szalały?
WSZYSTKIE JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)I TE STARAJĄCE SIĘ I TE ZAFASOLKOWANE :)

Mysza piękne zdjęcie dzidziulka:)Przystojniak rośnie :)

A ja od dziś zaczynam faszerować męża witaminami(salfazin)zobaczymy czy pomogą.

Moj mąż brał te witaminki bo miał tylko 2% żywych plemniorków i u nas zadziałało trzymam kciuki, zeby i u Was był efekt.

Witam Was kobietki:)
Czy jeszcze mnie pamiętacie???

Tosiu jak miło ze mnie wymieniłas:*

wołałam wołałam i wywołałam :) co tam Sloneczko slychać u Ciebie??

No to miła wiadomosc dobrze wiedziec ze komus sie udało bo to podtrzymuje na duchu. Dzis jest moj 22 dzien cyklu moja mama nawet mi kupiła test i kaze mi zrobic bo sie denerwuje ale wydaje mi sie to za wczesnie mysle ze czas poczekac do przyszlego tyg buziaki laseczki:)

najlepiej zająć się czymś innym to pomaga :)

ja juz mówię dobranoc dziewczynki trzymajcie się dzielnie. Będę Was podczytywała :)
padam na pyszczek bo wysprzątałam całe mieszkanko :P

hej,
witam sie jak zwykle raz na jakis czas ale to w zwiazku z checia nabrania dystansu :) ale czytam codziennie :) i sprawdzam co u Was....

wracajac do Waszej wczesniejszej rozmowy jesli mogę :)
starajaym sie jest bardzo cięzko wiem rozumiem bo wlasnie staraczka jestem
majacym "pełne brzuszki " :) - chcą się chwalić i mowic o tym fakcie cały czas to zrozumiałe tez bym tak miała jakby mi sie udało :)
ja uwazam że każdy ma prawo się czuć jak się czuje a nam pozostaje to rozumieć i akceptować albo i nie
nie ma co Serca moje kochane się licytowac kto dłużej się starał kto ma fasolki a kto nie :) a już tym bardziej Słoneczka nie obrażajmy się na siebie tylko wspierajmy jak mozemy jeśłi tylko potrafimy :) i przynajmniej starajmy się mieć tchoć troszkę empatii :) ....
mnie jest cięzko rozniez i smutno ale nie przebiję glowa muru....co tam Bozia u góry wie to wie ...
w pewnym momencie odpuszczamy i wtedy sie udaje...wiem ze jest ciezko bo jestem na etapie kiedy staram sie wyluzowac mimo ze czasami z checia bym sobie poplakala.....
ale ja mam tak że mimo, że jest mi ciezko czytac o fasolkach to ja sie ciesze ze kolejenej z nas sie udało .... a jak widzę zdjecia i Wasze odczucia to naprawde usmiech pojawia sie na mojej twarzy.... na pewno zazdroszcze ale tak pozytywnie bo nie potrafie inaczej ...
takze kochane konczac z mojej strony temat wspierajmy sie wzajemnie jak tylko mozemy po to mamy bb prawda????

sciskam mocno odrzucam z waszych glowek wszystkie troski i wrzucam duzzzo radosci mimo roznych sytuacji zyciowych....
nie dajmy się !!!!!!!!!!!!

wszystkie jestesmy cudowne

Żabciu jak dlugo sie starałas i jakimi metodami:)
ja staralam sie 4 cykle po odstawieniue tabsow mozna powiedziec ze 5 ale licze 4 no i pilam ziolka i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam w ciaze
Czemu tu ciągle jest tak pusto?
bo jest ladna pogoda i cieplo i kobietki niechca siedziec w domu a tym bardziej przy kompie
zabka ja też jestem z 16 grudnia :-).
ooo supwer
szkoda że Polacy (czyt. ta góra) budzą się za późno i potem tyle szkód jest

mam pytanie ale z innej beczki czy u Ciebie obchodzi się przed weselem takie coś jak polterabent lub tłuczenie butelek?
lopciu ania dzis juz ma wywolywany porod ale nie ktroplowka tylko balonikami dopochwowymi bo u nas juestnowy gin ktory nie daje kroplowek bo twierdzi ze niechce truc dzieci zanim sie urodza
Witam Was kobietki:)
Czy jeszcze mnie pamiętacie???

Tosiu jak miło ze mnie wymieniłas:*
jasne ze [amietamy

ja wpadlam tylko na chwile wczoraj padlam jak mucha juz po dobranocce wiec mnie tu niebylo al;e wkoncu 1 noc sie wyspalam a teraqz zmykam na urodzinki apapap

a ja chwile na neta zawsze znajde ;-)
pozdrawiam!!!

ps zabcia ja teraz tez 4 cykl.... ale bez stresowo juz nie siedze na "skarbMamy" bynajmniej do 11 czerwca ;-) Od odstawienia tebsow to juz 7 cykl.... ale typowo starankowy to u mnie wlasnie 4 cykl...

reklama
Witam się moje kochane.
Kurcze jak dawno mnie tutaj nie było i stęskniłam się za Wami:(
Ja już prawie skończyłam przeprowadzkę i wreszcie podłączyli mnie do świata więc zaraz się do Was odzywam. Masakra z tą przeprowadzką, bo wogóle nie była planowana... ale cóż jakoś musimy dać rade
Co u Was??
Jak tam są jakieś nowe fasolinki??

Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry