Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ależ oczywiście ze pamiętamy
Co kochana u Ciebie?Długo Cie u nas nie było.
ale nick????Jakoś sie nie mogę połapać

Wreszcie mogę powiedzieć ze czuję sie jak CZŁOWIEK
Izus ...córeczka znana...Treść wypowiedzi tez...ale nick????Jakoś sie nie mogę połapać
A dziękuje u mnie duzo lepiejWreszcie mogę powiedzieć ze czuję sie jak CZŁOWIEK
![]()
oj na razie mielismy troszkę problemów z mebelkami dla małego bo chcielismy mu zabudować jedną ścianę ale jak nam wyliczyli ponad 4200 za meble to myslałam, ze spadne z krzesla i szukalismy innych - teraz jedziemy w sobote zamawiać.
Mały ogólnie ma juz wszystko kupione i teraz odbieram pake z apteki z moimi rzeczami i tak za 2 tygodnie powoli bede pakowała torbe bo cis czuje, ze ten dzień przyjdzie wczesniej
ja bralam clo, a zastrzyku nie zdążyłam wziąć bo pęchol sam pękł i owocem tego bedzie Sebuś
Kurację miałam przez 5 miesięcy.
Co do imienia Żabko to będzie Sebus i to się juz nie zmienia od ponad miesiąca)
Kochana to nie chodzi o to że wy już jesteście beee bo zafasolkowałyście :-) chodzi o to że nam staraczkom nie jest łatwo czytać o usg wizytach, biciach serduszek itp - bardzo wam zazdrościmy i tu nie ma gadania - pewnie nas rozumiesz bo przechodziłaś to samo
nie ma co ukrywać ze w tej chwili nasze staraczkowe forum stało się bardziej ciężarówkowe ;p mam nadzieje że za jakis czas bedziemy wszystkie chwilaly sie objawami ciazy itp
Nie gniewaj się na bunię bo ona nie wiedziała pewnie że ty już straciłas dwie fasolki ...
Pajkaa z koleji dała mi wielką nadzieją na to że mi tez sie uda kiedyś - za chwile bede miala 2 lata staranek :-(
;-) ja na bb zaglądam codziennie w pracy czytam co u was slychac, kibicuję, sprawdzam jak wizyty, wzruszam się zdjęciami dzieciaczków ale nie mam o czym pisać niestety - staranka odłożone na pozniej, w pracy mega zapieprz w domu nudy :-)
to co napisała bunia nie było atakiem na zafasolkowane staraczki - nie gniewajcie się !!! myślę że w pewnym momencie każda z nas potrzebuje dystansu i odpoczynku - maćku, ja, agutka, suzi itp.
Hej!!
Oj widzę żę coś napięta sytuacja dziś,czyżby hormonki szalały?
WSZYSTKIE JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I TE STARAJĄCE SIĘ I TE ZAFASOLKOWANE
Mysza piękne zdjęcie dzidziulkaPrzystojniak rośnie
A ja od dziś zaczynam faszerować męża witaminami(salfazin)zobaczymy czy pomogą.
Witam Was kobietki
Czy jeszcze mnie pamiętacie???
Tosiu jak miło ze mnie wymieniłas:*
No to miła wiadomosc dobrze wiedziec ze komus sie udało bo to podtrzymuje na duchu. Dzis jest moj 22 dzien cyklu moja mama nawet mi kupiła test i kaze mi zrobic bo sie denerwuje ale wydaje mi sie to za wczesnie mysle ze czas poczekac do przyszlego tyg buziaki laseczki![]()
ja staralam sie 4 cykle po odstawieniue tabsow mozna powiedziec ze 5 ale licze 4 no i pilam ziolka i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam w ciazeŻabciu jak dlugo sie starałas i jakimi metodami![]()
bo jest ladna pogoda i cieplo i kobietki niechca siedziec w domu a tym bardziej przy kompieCzemu tu ciągle jest tak pusto?
ooo supwerzabka ja też jestem z 16 grudnia :-).
lopciu ania dzis juz ma wywolywany porod ale nie ktroplowka tylko balonikami dopochwowymi bo u nas juestnowy gin ktory nie daje kroplowek bo twierdzi ze niechce truc dzieci zanim sie urodzaszkoda że Polacy (czyt. ta góra) budzą się za późno i potem tyle szkód jest
mam pytanie ale z innej beczki czy u Ciebie obchodzi się przed weselem takie coś jak polterabent lub tłuczenie butelek?
jasne ze [amietamyWitam Was kobietki
Czy jeszcze mnie pamiętacie???
Tosiu jak miło ze mnie wymieniłas:*