reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Erba u mnie też była lekko podwyższona prl...po bromku się udało..trzymam kciuki &&&&

u Nas dobrze...tylko wymęczeni,a może wymęczone jesteśmy ;-)
brzusio lekko podrósł, przytyłam kilogram ...na ostatnim usg - genetycznym maluszek miał 6 mm...wszystko gra, jutro odbieram wyniki z krwi.
Obie lekarki czyli moja i tak z gentycznego mówiły,ze 80% dziewczynka będzie :-D jestem uradowana...mój J juz sie przyzwyczaja ;-):-D mówi, ze różowy motor będzie musiał jej kupić :-D

muszę Was na trochę opuścić, bo coś na obiad muszę kupic...wiecie jak jest mężczyzna sam w domu przez 2 tygodnie, stołował sie u mamusi :)
no ale wysprzątał chociaż mieszkanko na Nasz przyjazd :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a wiecie moze jak sie stwierdza anemie na podstawie wynikow krwi? Na co trzeba spojrzec?

Olkale witaj w końcu jesteś w domku :tak:;-) fajnie że dobrze się czujecie :tak:

Maćku poziom hemoglobiny we krwi musiałby nam spaść poniżej 7 g/dl - to prawie o połowę poniżej normy, wtedy mamy do czynienia z anemią :tak:

ale chyba ciężko się do tego przyzwyczaić :sorry2: ja to bym zaraz marudna chodziła i nie do życia ;-):tak:

NO to wspolczuje:no: Ja najgorsze w tym roku mam juz chyba za soba - w lutym dopadla mnie olcha i malo sie nie udusialm;-) Teraz juz mi lepije i biore tasbsy objawowo...

Witaj Olkale!

ja jestem mega marudna dzisiaj :-( do tego mój W. mnie probuje podkurwic ale ja nawet nie mam sily na klotnie

Maćku poziom hemoglobiny we krwi musiałby nam spaść poniżej 7 g/dl - to prawie o połowę poniżej normy, wtedy mamy do czynienia z anemią :tak:

Dzieki. A mozliwe, zeby mi spadlo przez niecaly miesiac? Bo tak mysle, dlaczego wieczorami bywam taka zmeczona... Jest godzina 20-21 a ja na nic nie mam sily :no:

do tego mój W. mnie probuje podkurwic ale ja nawet nie mam sily na klotnie
Oj to straszne;-)

Erba u mnie też była lekko podwyższona prl...po bromku się udało..trzymam kciuki &&&&

u Nas dobrze...tylko wymęczeni,a może wymęczone jesteśmy ;-)
brzusio lekko podrósł, przytyłam kilogram ...na ostatnim usg - genetycznym maluszek miał 6 mm...wszystko gra, jutro odbieram wyniki z krwi.
Obie lekarki czyli moja i tak z gentycznego mówiły,ze 80% dziewczynka będzie :-D jestem uradowana...mój J juz sie przyzwyczaja ;-):-D mówi, ze różowy motor będzie musiał jej kupić :-D

muszę Was na trochę opuścić, bo coś na obiad muszę kupic...wiecie jak jest mężczyzna sam w domu przez 2 tygodnie, stołował sie u mamusi :)
no ale wysprzątał chociaż mieszkanko na Nasz przyjazd :)
No to najważniejsze ze wszystko superr :)
Witamy kolejną babulkę :)
Wiesz olkale dzieki , choc pewnie teraz wyskoczy coś nowego ach , ale trzeba wierzyć no nie

reklama
Dzieki. A mozliwe, zeby mi spadlo przez niecaly miesiac? Bo tak mysle, dlaczego wieczorami bywam taka zmeczona... Jest godzina 20-21 a ja na nic nie mam sily :no:

Maćku ja wstaje i już na nic nie mam siły :-D:-D:-D żart, tak w ogóle to nie wiem czy w ciągu miesiąca może, a robiłaś sobie morfologię :confused:

Erba na pewno się uda i to już niedługo :tak: trzymam za Was wszystkie mocno &&&&&

Tośka a długo męczy Cię ta alergia zawsze :confused: może lepiej przesiedzieć to w domku ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry