;-)ja korzystając z ciszy wyskoczyłam do sklepumiałam dzisiaj misję ;-) kupić papier toaletowy
![]()
wow
a ja siedze przed tym kompem i zaraz padne chyba gdzie to słońce ??????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)ja korzystając z ciszy wyskoczyłam do sklepumiałam dzisiaj misję ;-) kupić papier toaletowy
![]()
wowale misja
![]()
a ja siedze przed tym kompem i zaraz padne chyba gdzie to słońce ??????
i spać się chce
dlatego musiałam wyjść na chwilkę z domu ale to i tak nie przyniosło efektu
też siedzę przed kompem i zasypiam na siedząco co chwila ziewam 
batonik
chce coś wkleić pod lub na sygniature i nie moge czy mozesz mi pomoc w temacie
jak jest to okienko do edycji sygnatury i tam gdzie wklejasz link to musisz kilka razy enterem kliknąć aż Twoja sygnatura zjedzie na dół i wtedy powyżej możesz coś umieścić
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam 
postaram sięjak jest to okienko do edycji sygnatury i tam gdzie wklejasz link to musisz kilka razy enterem kliknąć aż Twoja sygnatura zjedzie na dół i wtedy powyżej możesz coś umieścić
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam
![]()

dupa nie umiem chyba

mam udało siespokojnie ;-)
jak masz po lewej stronie edytuj sygnaturę i klikniesz to wyświetla się takie okienko jak do pisania odpowiedzi na forum i jest tam Twój śliczny suwaczek to kliknij obok niego tak żeby pojawił się kursor i wtedy wklej![]()
mam udało sie![]()
wiesz ja to jestem takiii geniusz komputerowy ze starch sie bać![]()
;-) poza tym też nie jestem specjalistką w tej dziedzinie 

jejku wlaczam BB a tu wielki napis UDALO SIE ERBA myslalam ze sie udalo ze fasolka jest.... eeehhh... a laski szaleja na necie poprostu ;-)
u mnie tez doooopa za oknem ponuro![]()
jak ktoś nie przeczytałby wcześniejszych postów to mógłby pomyśleć że gratuluje Erbie