reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

normalnie to juz by fruwał dupek jeden ale dzisiaj co zrobić mocy brak ;-)
To ma facet szczescie:-D

Maćku ja wstaje i już na nic nie mam siły :-D:-D:-D żart, tak w ogóle to nie wiem czy w ciągu miesiąca może, a robiłaś sobie morfologię :confused:
Ja jak wstaje to mysle o tym, ze jak wroce z pracy to bede sie mogla zdrzemnac;-)
Morfologie robilam jakis miesiac temu i hgb mialam 13,4...

reklama
Ja jak wstaje to mysle o tym, ze jak wroce z pracy to bede sie mogla zdrzemnac;-)

musiałabyś powtórzyć :tak: i wtedy zobaczyć czy spadła :tak: poza tym teraz to taka głupia pogoda jest i słyszałam, że ma nam dokuczać okropne ciśnienie :sorry2: a co za tym idzie złe samopoczucie :sorry:

a może zamiast hgb to zrób hcg:-D

Maćku ja wstaje i już na nic nie mam siły :-D:-D:-D żart, tak w ogóle to nie wiem czy w ciągu miesiąca może, a robiłaś sobie morfologię :confused:

Erba na pewno się uda i to już niedługo :tak: trzymam za Was wszystkie mocno &&&&&

Tośka a długo męczy Cię ta alergia zawsze :confused: może lepiej przesiedzieć to w domku ;-)

jak sie wszystko wykluje i wspaniali przepoceni panowie przestana kosic trawe ;-)
To ma facet szczescie:-D

oj ma :-) żebys wiedziała :-)

musiałabyś powtórzyć :tak: i wtedy zobaczyć czy spadła :tak: poza tym teraz to taka głupia pogoda jest i słyszałam, że ma nam dokuczać okropne ciśnienie :sorry2: a co za tym idzie złe samopoczucie :sorry:

a może zamiast hgb to zrób hcg:-D
niskie cisnienie to swoja droga;-) Przez ta pogode w depresje mozna popasc...:wściekła/y:

Hcg kiedys na pewno zro bie, ale teraz poprzestane na morfologi:tak:

o troszku sie ruszylo tu widze ;-)
ktora wyjdzie mi z psem?? :-D
straszna pogoda u mnie.... az sie niechce dupska ruszac na dwor :dry:
dobrze ze z chomikami nie trzeba wychodzic hehehehhe

wspolczuje tym co uczulone sa!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć