reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a bromek ma takie działanie:confused: jak długo musisz go brać :confused: bromek bromkiem ale pogoda też nas nie rozpieszcza :no:

no dokładnie pogoda tez ma swoje za uszami
wiesz narazie zapisala mi 30 sztukow nie okresliła sie ile go mam brac , nawet nie kazała badan narazie robic wiec wiesz
a bromek obniza cisnienie
ale mi to na zdrowie wyjdzie bo wyluzowana jestem na maxa choc to dobre

a u mnie niestety szaro i ponura ale nie pada
ja to chociaz wiem na co zgonic spanko podejzewam ze to po bromku niestety

a bromek ma takie działanie:confused: jak długo musisz go brać :confused: bromek bromkiem ale pogoda też nas nie rozpieszcza :no:
Oj ma, ma... :tak:Ja na poczatku kuracji tez bym spala na okraglo. Teraz juz jest lepijej. A dzisiejsze spanko bylo zdecydowanie przez pogode.:sorry2:

Chyba sobie cisnienie zmierze, tylko musze poczekac, az mi opadmnie do stanu wyjscia. Przed chwilka sie zdenerwowalam, bo myslalam, ze psa zgubilismy:szok: A to moj brachol sobie z nas zazartiwal:wściekła/y:

Oj ma, ma... :tak:Ja na poczatku kuracji tez bym spala na okraglo. Teraz juz jest lepijej. A dzisiejsze spanko bylo zdecydowanie przez pogode.:sorry2:

Chyba sobie cisnienie zmierze, tylko musze poczekac, az mi opadmnie do stanu wyjscia. Przed chwilka sie zdenerwowalam, bo myslalam, ze psa zgubilismy:szok: A to moj brachol sobie z nas zazartiwal:wściekła/y:
a ty go jeszcze bierzesz ????
no to fakt tez bym sie zdenerwowała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry