reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja w pracy jeszcze tylko dzisiaj :-) jutro delegacja wiec luzzzz a od czwartku lenistwoo błogie

W tym cyklu niestety nie uda się zajść w ciąże ponieważ W. wyjezdza w delgacje - kurde jakoś okazji nie ma na produkcje ;p no masakraaa normalnie hihi
Ja jutro do pracy, a pozniej dlugi weekend:tak: Tylko zeby sie opogoda poprawila...:dry:

A ja to zaczynam godzic sie z faktem, ze dzieci w najblizszym czasie miec nie bede (jesli w ogole kiedykolwiek)... Bo niby jest wsio oki, a sie nie udaje, wiec dziecko mi raczej nie jest pisane...

hej dziąłszki

na szczescie dzisiaj do tej godziny duzo nie naprodukowalyscie :)

macku co ty za glupoty gadasz!!!!! aaggrrr wez nawet nie mow tak... doczekasz sie kochana dzidziolka doczekasz zobaczysz. juz ulewy przeszy wiec bociany znow obiora dobry kurs i nastepna tura dziewuszek bedzie zabocianowana :D w tym ty!!!! i uszy do gory prosze :)

batonik jaki piekny bocian leci do ciebie !!!!! :D super!!! o widzisz macku ?? taki niedlugo do ciebie piekny przyleci :) i do tosi i do calej reszty :) o !!

zycze wam milego dzionka kobitki :)

Ja jutro do pracy, a pozniej dlugi weekend:tak: Tylko zeby sie opogoda poprawila...:dry:

A ja to zaczynam godzic sie z faktem, ze dzieci w najblizszym czasie miec nie bede (jesli w ogole kiedykolwiek)... Bo niby jest wsio oki, a sie nie udaje, wiec dziecko mi raczej nie jest pisane...

Witam w klubie moja droga !! ja tez tak uważam wiec sie juz na nic nie nastawiam .....

witam kobietki ale tu pusto rzeczywiscie nasz watek umiera :-( a ja dzis sie nabawilam z dzieciakami na dniu dziecka i tyyyyyle kalori spalilam ze jak sie dopadlam do kolacji to wrabalam az 5 kawalkow chleba mimo ze ostatnio jem tylko 1-2 kawalki

hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było. Weszła sprawdzić co u Was i widzę,że sporo zafasolkowało;). Gratuluję i zazdroszczę.

Byłam 10 dni w LIverpool i poznałam tam roczną dziewczynkę, która niestety przez lekceważące podejście mamy będzie niemalże jak rośłlnka do końca swego życia. Zakochałam się w niej i jakbym mogła, to pomimo jej choroby bym ją do siebie zabrała.

batonik jaki piekny bocian leci do ciebie !!!!! :D super!!! o widzisz macku ?? taki niedlugo do ciebie piekny przyleci :) i do tosi i do calej reszty :) o !!
To dzieci nie wyskakuja z kapusty?:dry:
witam kobietki ale tu pusto rzeczywiscie nasz watek umiera :-(
NO niestety... Staraczki maja dola, a ciezarowki pewnie siedza na swoich watkach...

hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było. Weszła sprawdzić co u Was i widzę,że sporo zafasolkowało;). Gratuluję i zazdroszczę.

Byłam 10 dni w LIverpool i poznałam tam roczną dziewczynkę, która niestety przez lekceważące podejście mamy będzie niemalże jak rośłlnka do końca swego życia. Zakochałam się w niej i jakbym mogła, to pomimo jej choroby bym ją do siebie zabrała.
Witaj!
Smutne to...:-(

A tak poza tym co u Ciebie?

reklama
Witaj!
Smutne to...:-(

A tak poza tym co u Ciebie?

u mnie nic nowego. U nas nadal szans na dzidzie nie ma. Dystansuje sie od tego tematu, dlatego też nie wchodzę na forum.
Mam jakieś tam nadzieję,że ten cud wkońcu i nas spotka, ale oswoiłam się też z tym,że może też i ten cud nie nastąpi. To tylkożycie
Mma kochanego męża i jestm szczęśliwa i to jest najważniejsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry