maćku
Moderatorka
Bo ja wiemWitam się i ja
Maćku nie za dobrze ci babo ;p

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ja wiemWitam się i ja
Maćku nie za dobrze ci babo ;p

Bo ja wiem![]()
Ja jutro do pracy, a pozniej dlugi weekendja w pracy jeszcze tylko dzisiaj :-) jutro delegacja wiec luzzzz a od czwartku lenistwoo błogie
W tym cyklu niestety nie uda się zajść w ciąże ponieważ W. wyjezdza w delgacje - kurde jakoś okazji nie ma na produkcje ;p no masakraaa normalnie hihi
Tylko zeby sie opogoda poprawila...
Ja jutro do pracy, a pozniej dlugi weekendTylko zeby sie opogoda poprawila...
A ja to zaczynam godzic sie z faktem, ze dzieci w najblizszym czasie miec nie bede (jesli w ogole kiedykolwiek)... Bo niby jest wsio oki, a sie nie udaje, wiec dziecko mi raczej nie jest pisane...
To dzieci nie wyskakuja z kapusty?batonik jaki piekny bocian leci do ciebie !!!!!super!!! o widzisz macku ?? taki niedlugo do ciebie piekny przyleci
i do tosi i do calej reszty
o !!

NO niestety... Staraczki maja dola, a ciezarowki pewnie siedza na swoich watkach...witam kobietki ale tu pusto rzeczywiscie nasz watek umiera :-(
Witaj!hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było. Weszła sprawdzić co u Was i widzę,że sporo zafasolkowało. Gratuluję i zazdroszczę.
Byłam 10 dni w LIverpool i poznałam tam roczną dziewczynkę, która niestety przez lekceważące podejście mamy będzie niemalże jak rośłlnka do końca swego życia. Zakochałam się w niej i jakbym mogła, to pomimo jej choroby bym ją do siebie zabrała.
Witaj!
Smutne to...:-(
A tak poza tym co u Ciebie?