Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No juz nie jest - w koncu sie ujawnila;-)Maćku a moze ona wcale nie jest za zakretem![]()

No juz nie jest - w koncu sie ujawnila;-)
Skoro wiem, ze na pewno przyjdzie (mierze sobie tempke, wiec wiem) to nich sie nie czai, tylko jak najszybciej przylazi ;-)maćku piszesz jak byś jej wyczekiwała!heh szkoda no.... :/
ide coś zjem sobie może mi sie polepszy![]()
Skoro wiem, ze na pewno przyjdzie (mierze sobie tempke, wiec wiem) to nich sie nie czai, tylko jak najszybciej przylazi ;-)
hej lopop
Opowiadaj jak tam po wizycie.
Witajcie!
Cze babo!
No i jak tam?
lopop witaj witaj odpowiadaj!
w lewym i w prawym dwa dominujące pęchole (w 9dc) jeden 18 mm drugi 16 mm a tak to ok 7 malutkich(holender i jak sie nie wchłoną to będzie jazda no ale to potem sie pomartwię)Lopciu do raportuco tam
![]()
Co tak pozno?witam kobitki ;-)
Zapowiada sie ladnie. Oby sie tym razem cos z tego wyklulow lewym i w prawym dwa dominujące pęchole (w 9dc) jeden 18 mm drugi 16 mm a tak to ok 7 malutkich(holender i jak sie nie wchłoną to będzie jazda no ale to potem sie pomartwię)
i mam przyjechać w piątek i jak będą duże to znowu zastrzyk w dupcię i do dzieła i może inseminacja będzie nie wiem jeszcze sie zastanawiam mam święto na obmyślenie sprawy
szkoda że już samo pojawienie sie pęcholi nie jest gwarancją zajścia![]()
kurde dziewczyny ja już nie wiem czego ja mam już próbować aby sie udało????