Scully
mamusia :)
Cze kobietki
Ja na chwilkę kliknąć
Widzę, że nie ma nowych fasolinek
Ale będą 
Ja w sumie z taką prośbą do Was
Znalazłam w necie osobę, która potrzebuje pomocy. Mieszka w miejscowości Brzozowa w gminie Wilków. 4.05. urodziła im się córcia Majka, a 20.04. zalała ich powódź. Żyją z rolnictwa i niestety w tym roku zostaną bez grosza (całe pole zalane). Przyjmą wszystko. Osobiście ich nie znam, ale szykuję paczkę. Jeśli któraś z Was ma ochotę też coś wysłać lub wpłacić pieniążki na ich konto to piszcie na mój mail (przyślę adres): scully16@op.pl
I jak zawsze trzymam za WAS kochane kciukaski: za ciążarówki i staraczki ;-)
Ja na chwilkę kliknąć
Widzę, że nie ma nowych fasolinek
Ale będą 
Ja w sumie z taką prośbą do Was

Znalazłam w necie osobę, która potrzebuje pomocy. Mieszka w miejscowości Brzozowa w gminie Wilków. 4.05. urodziła im się córcia Majka, a 20.04. zalała ich powódź. Żyją z rolnictwa i niestety w tym roku zostaną bez grosza (całe pole zalane). Przyjmą wszystko. Osobiście ich nie znam, ale szykuję paczkę. Jeśli któraś z Was ma ochotę też coś wysłać lub wpłacić pieniążki na ich konto to piszcie na mój mail (przyślę adres): scully16@op.pl

I jak zawsze trzymam za WAS kochane kciukaski: za ciążarówki i staraczki ;-)

;-) Gratki!
Czuje, ze jest tuz za rogiem, anie nie chce przylezc. A chcialabym, aby juz byla, bo im szybciej sie zacznie, tym predzej odpusci. Chce sobie wyskoczyc na dzialeczke w piatek, a tam nie ma biezacej wody, wiec wiadomo...