reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze kobietki
Ja na chwilkę kliknąć :blink:Widzę, że nie ma nowych fasolinek :no: Ale będą :tak:
Ja w sumie z taką prośbą do Was :-p

Znalazłam w necie osobę, która potrzebuje pomocy. Mieszka w miejscowości Brzozowa w gminie Wilków. 4.05. urodziła im się córcia Majka, a 20.04. zalała ich powódź. Żyją z rolnictwa i niestety w tym roku zostaną bez grosza (całe pole zalane). Przyjmą wszystko. Osobiście ich nie znam, ale szykuję paczkę. Jeśli któraś z Was ma ochotę też coś wysłać lub wpłacić pieniążki na ich konto to piszcie na mój mail (przyślę adres): scully16@op.pl :tak:

I jak zawsze trzymam za WAS kochane kciukaski: za ciążarówki i staraczki ;-):tak:

reklama
Dzień dobry:)

A ja dziś spać nie mogę bo moja przyjaciółka jest na porodówce i czekam na wieści.
Widzę kochane że duzo z nas chce trochę odpoczac od myśli starankowych,
Trzymam za nas kciuki &&&&&&&&&&&

macku jak to nie z kapusty ;) pierw bocian leci leci leci i pozniej jak juz jest termin to zrzuca z nieba do kapusty i pozniej odwijasz listki i dzidzia wyskakuje :D ;)

milego dzionka kochane ja jade na wizyte bbrr

witam sie po bardzo dużej przerwie , ale tak jak pisałam komunia potem wycieczka wczoraj lekarz i dopiero dzisiaj mogę zajrzeć.
Mysza witam Ciebie ale ten czas leci już prawie półmetek u Ciebie i teraz z górki poleci:)

hej lopop :-) mnie tak szybko nie leci... ale czasami jak pomyślę że to już prawie połowa to faktycznie zastanawiam się kiedy to minęło.
Opowiadaj jak tam po wizycie.

Witajcie!
Mysza - przeciez Ty niedawno testa robilas!:tak:
Mississ - koniecznie napisza jak tam na wizycie!
O kurczę ale cisza .hallo czy jeszcze ktos tu zagląda?
Moja psipsióła urodziła synka UWAGA 4900 i 61 cm mały klopsik co?!
Juz nie moge się doczekać kiedy go zobaczę.
No faktycznie - gdzie on sie pomiescil?:szok:;-) Gratki!

witam sie po bardzo dużej przerwie , ale tak jak pisałam komunia potem wycieczka wczoraj lekarz i dopiero dzisiaj mogę zajrzeć.
Cze babo!
No i jak tam?

A ja jestem wnerwiona na @ - z nia to zawsze problemy!:wściekła/y: Czuje, ze jest tuz za rogiem, anie nie chce przylezc. A chcialabym, aby juz byla, bo im szybciej sie zacznie, tym predzej odpusci. Chce sobie wyskoczyc na dzialeczke w piatek, a tam nie ma biezacej wody, wiec wiadomo...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry