reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

he he to ja pierwsza dziendobry wszystkim staraczka i mamusika w ciazy
u mnie leci jakos jestem na etapie szukania wiekszego mieszkania z 2 pokojowego na 4 niestety od kilku miesiecy z marnym skutkiem bo nikt nie chce sie wymienic na mieszkanie spoldzielcze z wysokim czynszam no nic szukam daljel.Dzis i jutro caly dzien w pracy w weekend na poludnie szwecji jade wracam w niedziele wieczorem zajrze w poniedzialek co naskrobalyscie.
9czerwca mam usg juz nie moge sie doczekac bo w 19 tyg juz musi byc widac kto to jest hehehe
pozdrawiam milego dnia

swieto i znow nikogo nie ma :) prawie

witam sie i ja :) po wizycie wczorajszej gdzie do domu wrocilam przed 24 bbbrr ale wsio ok jest dzidzio ma 5 cm i skacze w brzuszku jak zabka :) no i cale szczescie poprawilos ie z glowka i juz nie ma sie do czego przyczepic bo juz sie unormowalo uffff. szew mam 28 ide do szpitala i 30 mi zaloza... w moje imieniny bbrrr oby to byl dobry dzien. jezu jak sie boje :szok:

macku ja bralam clo od 5-9dc ale to zalezy chyba od tego ilu dniowy masz cykl. ja mialam 30-34 dniowe najczesciej i dlatego tak pozniej mialam a te co krotsze maja cykle wczesniej biora clo. ale to pewne info nie jest bo tak wywnioskowalam jeszcze z tego co mi gin mowil przed braniem clo jak si epytal jakie dlugie cykle i takie tam. &&&&&&& :)

lopop &&&&&&&& mocno mocno trzymam cholercie musi sie tym razem udac a moze od razu blizniaki beda :D

milego dnia wszystkim :)

no tak wczoraj trochę stron naskrobałyśmy a teraz nic sie nie dzieje na bb
dziewczyny dosyć wylegiwania sie w łóżkach i M i tych bobosexów trzeba ruszyć wątek przecież

;-) no to ruszamy ;-)

Witajcie laseczki :-p

Lopop &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte na maxa :tak:

missiiss1301 rewelacja, cieszę się że wsio z maluszkiem OK, a zakładania szwu się nie bój bo wtedy będziesz spokojniejsza :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry