reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobietki a ja z wami posiedze dzis do poludnia bo maz pojechal tesciom pomoc na pole i wzia ze soba mala a ja sie zabralam za pranie i sprzatanie wiec bede tu co chwile zagladac w trakcie sprzatania :-) zycze wam wszystkim milego dnia :-)

hej kobitki :) jak pieknie u nas dzisiaj na dworze :) chyba nad oderke z pueskiem pojde posiedziec i moze jakas gazetke poczytac :) najchetniej to bym na kocyku polezala :) ahhh ale w opolu przy rynku nie ma gdzie za bardzo .

zabka no jak zabka ;) :D hehe :)

pytalam ale nikt nie odpowiedzial to jeszcze raz zapytam :P -> widzial ktos olkale ostatnio??

batonik aha no bo juz sie martwilam o nia bo jej nie bylo i nie bylo na grudniowkach :) to dzieki za wiadomosc
w ogole jak sie czujecie dziewczynki ?? batonik zabka ?? jakies mdlosci zyganka ?? :P

mysza a ty juz czujesz kopniaczki ?? :)

batonik aha no bo juz sie martwilam o nia bo jej nie bylo i nie bylo na grudniowkach :) to dzieki za wiadomosc
w ogole jak sie czujecie dziewczynki ?? batonik zabka ?? jakies mdlosci zyganka ?? :P

mysza a ty juz czujesz kopniaczki ?? :)

Ogólnie rzecz biorąc nieźle ;-) ostatnio ciśnienie dawało nam w kość wtedy byłam nie do życia a tak co dzień to standardem jest ból cycków, mdłości ale bez wymiotów, senność i LEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ:-D

reklama
hej misiss i batonik u nas tez pieknie i sprzatam co do samopoczucia to mdlosci bez wymiotow i doprowadzajacy do szalu bol piersi ostatnio coraz czesciej bola i sutki stoja i stoja i bola niemilosiernie i sennosc a sie przed chwila wnerwilam bo moj tata w sobote wyprawia urodziny bo mial 1 czerwca i wczoraj o 22:00 babcia dzwonila czy w sobote przyjde jej pomoc robic no to ok ale tata przed chwila dzwonil zebym poszla dzis i upiekla ciasto bo zapomnial ze grzes ma wolne z pracy i niekupi u nich ciasta :wściekła/y: a ja mialamn na dzis plany z m,ezem i co teraz mam isc i pol dnia spedzic w kuchni gr=dzie praktycznie niewiele zrobie nienawidze jak ktos mi zmienia plany na ostatnia minute :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry