reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej misiss i batonik u nas tez pieknie i sprzatam co do samopoczucia to mdlosci bez wymiotow i doprowadzajacy do szalu bol piersi ostatnio coraz czesciej bola i sutki stoja i stoja i bola niemilosiernie i sennosc a sie przed chwila wnerwilam bo moj tata w sobote wyprawia urodziny bo mial 1 czerwca i wczoraj o 22:00 babcia dzwonila czy w sobote przyjde jej pomoc robic no to ok ale tata przed chwila dzwonil zebym poszla dzis i upiekla ciasto bo zapomnial ze grzes ma wolne z pracy i niekupi u nich ciasta :wściekła/y: a ja mialamn na dzis plany z m,ezem i co teraz mam isc i pol dnia spedzic w kuchni gr=dzie praktycznie niewiele zrobie nienawidze jak ktos mi zmienia plany na ostatnia minute :wściekła/y:

i chyba jeszcze do tego hormony ..... :-D:-D

Helloł Erba :)

no to dobrze ze jakos zle nie jest :) j atez bym wolala od czasu do czasu zygnac niz miec ciagle mdlosci bo to strasznie meczace ale na szczescie juz coraz czesciej skrzywia mnie tylko na brzyskie zapachy a tak juz powoli przechodzi :) wiec jeszcze troszke dziewuszki :) a no i leńń totalny to tez jest niezly objaw ciazy haha :) myslalam ze tylko mnie on dopada w ciazy ale juz tyle dziewczyn pisalo ze maja lenia :) ehh uroki ... :)

elloooo ponownie
poczytalam co naskrobalyscie;-)

w lewym i w prawym dwa dominujące pęchole (w 9dc) jeden 18 mm drugi 16 mm a tak to ok 7 malutkich(holender i jak sie nie wchłoną to będzie jazda no ale to potem sie pomartwię)
i mam przyjechać w piątek i jak będą duże to znowu zastrzyk w dupcię i do dzieła i może inseminacja będzie nie wiem jeszcze sie zastanawiam mam święto na obmyślenie sprawy
szkoda że już samo pojawienie sie pęcholi nie jest gwarancją zajścia :(

kurde dziewczyny ja już nie wiem czego ja mam już próbować aby sie udało????
ano szkoda , dlaczego te nasze pecholki nie czekaja na tgo jedynego :-(
a to ladnie mialas tych pecholi :szok:, ja to zawsze po jednym w najlepszym wypadku oczywiscie :eek:

ach...............................:-(

No ale generalnie na poczatku...
Tylko to chodzenie na podglady... Jak ja to lubie:eek:
chodzic jak chodzic , ale zeby efekt był
a co do clo ja np bralam od 3-9 dc
pęka i wsio ok i jak jest dupa tak jest i dlatego mam już tego wszystkiego dość
zmykam maćku bo padam jeszcze nie odespałam wycieczki do Gdańska
dobrej nocy życzę papa
no wlasnie pekaj i nic pozatym :no::no:
he he to ja pierwsza dziendobry wszystkim staraczka i mamusika w ciazy
u mnie leci jakos jestem na etapie szukania wiekszego mieszkania z 2 pokojowego na 4 niestety od kilku miesiecy z marnym skutkiem bo nikt nie chce sie wymienic na mieszkanie spoldzielcze z wysokim czynszam no nic szukam daljel.Dzis i jutro caly dzien w pracy w weekend na poludnie szwecji jade wracam w niedziele wieczorem zajrze w poniedzialek co naskrobalyscie.
9czerwca mam usg juz nie moge sie doczekac bo w 19 tyg juz musi byc widac kto to jest hehehe
pozdrawiam milego dnia
elloooo
lopop haha :) o szwie o szwie :) no nie dam sie mam tylko nadzieje ze nie narobie w majty przed zabiegiem bo siara by byla :P ja jestem straszna panikara ostatnio sie u dentysty rozplakalam i chcialam zwjac ale jakos powoli powoli i dalam rade (tylko si enie smiac prosze) haha :) nie no wiem ze to smieszne juz dzieci si eu dentysty normalniej zachowuja bbrr no ale coz jakos tak wyszlo :/

ide lulac milych snow dziewczynki :)

a nie widzialyscie olkale ?? dawno jej nie bylo i na grudniowkach i w ogole dawno jej nie czytalam no chyab ze cos pominelam
bedzie dobrze jestesmy z Tobą:-)
witam sie i ja jestem w górach i odpoczywm ale leje i leje mam nadzieje ze moze jutro słonko bedzie

co tam u Was ????
witaj slonko :-) milego wypoczynku

no to spadam bo widze ze nikogo nie ma :eek:
milego popoludnia i wieczorku baj baj :cool2:

reklama
Witam się i ja :-) dawno mnie nie było są jakieś nowe fasolinki ??

Miłego dnia kochane !!
ja zmykam robic tortille bo dzisiaj mężowi kebeba serwuje :)
hej dziewczyny no co tu taka cisza? czyzby wszystkie w ciazy tylko ja sama oj tosu a ty jak tam testujesz nie testujez ?ja nie moge was nadrobic bo jest strasznie duzo stron :no::no::no:

hej dziewczyny no co tu taka cisza? czyzby wszystkie w ciazy tylko ja sama oj tosu a ty jak tam testujesz nie testujez ?ja nie moge was nadrobic bo jest strasznie duzo stron :no::no::no:

agutka gdzie ty sie podziewasz?

agutka gdzie ty sie podziewasz?
boze jakie tu pustki

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry