andzia25
Fanka BB :)
Gratulację!!!! A mam pytanko, czy stosowalaś jakieś wspomagacze np.clo?ja juz dawno tu nie zagladałam pewnie nikt mnie nie pamieta. ale udało mi siedwie kreseczki. bede mamą po dwóch latach strań
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulację!!!! A mam pytanko, czy stosowalaś jakieś wspomagacze np.clo?ja juz dawno tu nie zagladałam pewnie nikt mnie nie pamieta. ale udało mi siedwie kreseczki. bede mamą po dwóch latach strań
najszczersze Gratulacje:-):-):-):-)ja juz dawno tu nie zagladałam pewnie nikt mnie nie pamieta. ale udało mi siedwie kreseczki. bede mamą po dwóch latach strań

gratulacje kochanaja juz dawno tu nie zagladałam pewnie nikt mnie nie pamieta. ale udało mi siedwie kreseczki. bede mamą po dwóch latach strań
hej lopciu niemartw sie zawsze jest nadzieja ale dobrze ze powiedzialas swojemu co o tym myslisz bo faceci to mysla ze jak juz maja 1 dziecko to drugie tez napewno bedzie bo musi bo 1 jest a nierozumieja ze nieraz nieidzie i trzeba szczesciu pomocgratulacje kochana
no witam się staraczki
ja nie po inseminacji bo mój M plany zmienił w czwartek jakąś robote sobie nagrał, oczywiście wygarnęłam mu że łykam tabsy tak sobie i kłuje sie w d..ę też tak dla parady i po co tyle jeżdżenia i wszystko że jak nie chce to niech mi powie ą nie na ostanią minutę olany zmienia więc nie wiem tylko natulalnie zostaje znowu i to czekanie chociaż wam powiem nie nastawiam się bo po co i tak sie nie uda
witaj kochana, wiesz musiałam powiedzieć bo czasem się czuję tak że to tylko mi zależy no wiesz w końcu to ja latam po lekrazch a on nie no tylko dla towarzystwa ze mnąhej lopciu niemartw sie zawsze jest nadzieja ale dobrze ze powiedzialas swojemu co o tym myslisz bo faceci to mysla ze jak juz maja 1 dziecko to drugie tez napewno bedzie bo musi bo 1 jest a nierozumieja ze nieraz nieidzie i trzeba szczesciu pomoc
witam wszystkie z rana i zycze milego dniaja potem wieczorem dopiero tu bede
aż chce się żyć 

;-)
, wszystko trzeba im tłumaczyć
nie martw się będzie dobrze
pamiętaj nadzieja umiera ostatnia
może uda się naturalnie nie ma się co łamać;-) &&&&&&&&&&&&&&
i produkcja szła pełną parą :-( część dziewczyn próbuje odreagować i się zdystansować dlatego mniej udzielają się na BB :-( a szkoda :-(
nie mogę Cię złapać na pogaduchy ;-)
witam sie niedzielnie sliczna pogoda ,cos nic nie slychac o fasoleczkach nasza agutka co robi ?;-)Witam się i ja niedzielnie :-)
piękna pogoda za oknemaż chce się żyć
Tośka hmmm ale mi smaka narobiłaś tym wczorajszym kebabem ;-)![]()
Agafka wielkie gratki kochana i szczęśliwych 9 m-cy - jesteś przykładem że walczyć trzeba do końca;-)
Lopop Kochan te chłopy to są jakieś takie nie domyślne, wszystko trzeba im tłumaczyć
nie martw się będzie dobrze
pamiętaj nadzieja umiera ostatnia
może uda się naturalnie nie ma się co łamać;-) &&&&&&&&&&&&&&
Palissa ostatnio bardzo cicho na naszym wątku :-( smutne to bo zawsze było tak gwarnoi produkcja szła pełną parą :-( część dziewczyn próbuje odreagować i się zdystansować dlatego mniej udzielają się na BB :-( a szkoda :-(
Żabka Ty lofrujesz ostatnio do potęginie mogę Cię złapać na pogaduchy ;-)
Dziewuszki życzę Wam miłej rodzinnej niedzieli ;-)![]()
agutka się dystansuje o pewnie budowa ja pochłania
czyli życie to co robi większość z nas