reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witajcie kobietki zycze wam milego wekendu :-) ja wpadlam na chwile i zmykam do mezusia

miississ a ty modkiem zostalas???? sory ale dopiero dojrzalam ciaza mnie otepila moze bylas szybciej a ja niedojrzalam :-p

pozdrawiam wszystkie i zmykam ;-)

ja juz dawno tu nie zagladałam pewnie nikt mnie nie pamieta. ale udało mi sie :) dwie kreseczki. bede mamą po dwóch latach strań
gratulacje kochana

no witam się staraczki
ja nie po inseminacji bo mój M plany zmienił w czwartek jakąś robote sobie nagrał, oczywiście wygarnęłam mu że łykam tabsy tak sobie i kłuje sie w d..ę też tak dla parady i po co tyle jeżdżenia i wszystko że jak nie chce to niech mi powie ą nie na ostanią minutę olany zmienia więc nie wiem tylko natulalnie zostaje znowu i to czekanie chociaż wam powiem nie nastawiam się bo po co i tak sie nie uda

gratulacje kochana

no witam się staraczki
ja nie po inseminacji bo mój M plany zmienił w czwartek jakąś robote sobie nagrał, oczywiście wygarnęłam mu że łykam tabsy tak sobie i kłuje sie w d..ę też tak dla parady i po co tyle jeżdżenia i wszystko że jak nie chce to niech mi powie ą nie na ostanią minutę olany zmienia więc nie wiem tylko natulalnie zostaje znowu i to czekanie chociaż wam powiem nie nastawiam się bo po co i tak sie nie uda
hej lopciu niemartw sie zawsze jest nadzieja ale dobrze ze powiedzialas swojemu co o tym myslisz bo faceci to mysla ze jak juz maja 1 dziecko to drugie tez napewno bedzie bo musi bo 1 jest a nierozumieja ze nieraz nieidzie i trzeba szczesciu pomoc

witam wszystkie z rana i zycze milego dniaja potem wieczorem dopiero tu bede

hej lopciu niemartw sie zawsze jest nadzieja ale dobrze ze powiedzialas swojemu co o tym myslisz bo faceci to mysla ze jak juz maja 1 dziecko to drugie tez napewno bedzie bo musi bo 1 jest a nierozumieja ze nieraz nieidzie i trzeba szczesciu pomoc

witam wszystkie z rana i zycze milego dniaja potem wieczorem dopiero tu bede
witaj kochana, wiesz musiałam powiedzieć bo czasem się czuję tak że to tylko mi zależy no wiesz w końcu to ja latam po lekrazch a on nie no tylko dla towarzystwa ze mną

super że ania jest juz po CC i wszystko dobrze i duża ta nasza Ziuzia:)

;-)Witam się i ja niedzielnie :-)

piękna pogoda za oknem :-p aż chce się żyć :-D

Tośka hmmm ale mi smaka narobiłaś tym wczorajszym kebabem ;-):tak::-p

Agafka wielkie gratki kochana i szczęśliwych 9 m-cy - jesteś przykładem że walczyć trzeba do końca :tak:;-)

Lopop Kochan te chłopy to są jakieś takie nie domyślne :no:, wszystko trzeba im tłumaczyć :sorry2: nie martw się będzie dobrze :tak: pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :tak: może uda się naturalnie nie ma się co łamać;-) &&&&&&&&&&&&&&

Palissa ostatnio bardzo cicho na naszym wątku :-( smutne to bo zawsze było tak gwarno :tak: i produkcja szła pełną parą :-( część dziewczyn próbuje odreagować i się zdystansować dlatego mniej udzielają się na BB :-( a szkoda :-(

Żabka Ty lofrujesz ostatnio do potęgi :-D:-D nie mogę Cię złapać na pogaduchy ;-)

Dziewuszki życzę Wam miłej rodzinnej niedzieli ;-):tak:

;-)Witam się i ja niedzielnie :-)

piękna pogoda za oknem :-p aż chce się żyć :-D

Tośka hmmm ale mi smaka narobiłaś tym wczorajszym kebabem ;-):tak::-p

Agafka wielkie gratki kochana i szczęśliwych 9 m-cy - jesteś przykładem że walczyć trzeba do końca :tak:;-)

Lopop Kochan te chłopy to są jakieś takie nie domyślne :no:, wszystko trzeba im tłumaczyć :sorry2: nie martw się będzie dobrze :tak: pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :tak: może uda się naturalnie nie ma się co łamać;-) &&&&&&&&&&&&&&

Palissa ostatnio bardzo cicho na naszym wątku :-( smutne to bo zawsze było tak gwarno :tak: i produkcja szła pełną parą :-( część dziewczyn próbuje odreagować i się zdystansować dlatego mniej udzielają się na BB :-( a szkoda :-(

Żabka Ty lofrujesz ostatnio do potęgi :-D:-D nie mogę Cię złapać na pogaduchy ;-)

Dziewuszki życzę Wam miłej rodzinnej niedzieli ;-):tak:
witam sie niedzielnie sliczna pogoda ,cos nic nie slychac o fasoleczkach nasza agutka co robi ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry