maćku
Moderatorka
Cze kobitki!
Ale sie upal zrobil! Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze pogoda sie w koncu poprawila, ale slonko daje popalic
Od wczoraj bylam na działeczce i niezle mnie przypieklo;-)

Moj facet zachowuje sie dokladnie tak samo - ja chodze po lekarzach, szprycuje sie jakimis tabsami, a on nie pamieta o jednej witamince dziennie! Nie wspominajac juz, ze nie zawsze "staje na wysokosci zadania", gdy trzeba
Bo po co? Mlodzi jestesmy, dziecko samo kiedys przyjdzie
Ale sie upal zrobil! Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze pogoda sie w koncu poprawila, ale slonko daje popalic
Od wczoraj bylam na działeczce i niezle mnie przypieklo;-)
No pusto tu niestety... Staraczek niewiele zostalo, a "mamuski" delektuja sie swoim stanem;-)boze jakie tu pustki
Juz w tym cyklu mialas miec inseminacje? Nie pochwalilas siegratulacje kochana
no witam się staraczki
ja nie po inseminacji bo mój M plany zmienił w czwartek jakąś robote sobie nagrał, oczywiście wygarnęłam mu że łykam tabsy tak sobie i kłuje sie w d..ę też tak dla parady i po co tyle jeżdżenia i wszystko że jak nie chce to niech mi powie ą nie na ostanią minutę olany zmienia więc nie wiem tylko natulalnie zostaje znowu i to czekanie chociaż wam powiem nie nastawiam się bo po co i tak sie nie uda

Moj facet zachowuje sie dokladnie tak samo - ja chodze po lekarzach, szprycuje sie jakimis tabsami, a on nie pamieta o jednej witamince dziennie! Nie wspominajac juz, ze nie zawsze "staje na wysokosci zadania", gdy trzeba
Bo po co? Mlodzi jestesmy, dziecko samo kiedys przyjdzie
aż chce się żyć 
nie martw się będzie dobrze
Straszne! A to jej pierwsze dziecko?