• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze kobitki!
Ale sie upal zrobil! Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze pogoda sie w koncu poprawila, ale slonko daje popalic:tak: Od wczoraj bylam na działeczce i niezle mnie przypieklo;-)
boze jakie tu pustki
No pusto tu niestety... Staraczek niewiele zostalo, a "mamuski" delektuja sie swoim stanem;-)

gratulacje kochana

no witam się staraczki
ja nie po inseminacji bo mój M plany zmienił w czwartek jakąś robote sobie nagrał, oczywiście wygarnęłam mu że łykam tabsy tak sobie i kłuje sie w d..ę też tak dla parady i po co tyle jeżdżenia i wszystko że jak nie chce to niech mi powie ą nie na ostanią minutę olany zmienia więc nie wiem tylko natulalnie zostaje znowu i to czekanie chociaż wam powiem nie nastawiam się bo po co i tak sie nie uda
Juz w tym cyklu mialas miec inseminacje? Nie pochwalilas sie:dry:
Moj facet zachowuje sie dokladnie tak samo - ja chodze po lekarzach, szprycuje sie jakimis tabsami, a on nie pamieta o jednej witamince dziennie! Nie wspominajac juz, ze nie zawsze "staje na wysokosci zadania", gdy trzeba:no: Bo po co? Mlodzi jestesmy, dziecko samo kiedys przyjdzie:wściekła/y:

reklama
witaj kochana, wiesz musiałam powiedzieć bo czasem się czuję tak że to tylko mi zależy no wiesz w końcu to ja latam po lekrazch a on nie no tylko dla towarzystwa ze mną

super że ania jest juz po CC i wszystko dobrze i duża ta nasza Ziuzia:)
no juz sie niemoge doczekac kiedy tam pojedziemy i ja zobacze narazie niejedziemy bo przed wyplata niema kasy na paliwo i drobiazg dla malej a po zatym pewnie dopiero dzi wrocila do domu albo jutro wiec niech odpocznie w domu i oswoi sie z nowa sytuacja :-) ale w polowie czerwca to juz napewno pojedziemy :-)
;-)Witam się i ja niedzielnie :-)

piękna pogoda za oknem :-p aż chce się żyć :-D

Tośka hmmm ale mi smaka narobiłaś tym wczorajszym kebabem ;-):tak::-p

Agafka wielkie gratki kochana i szczęśliwych 9 m-cy - jesteś przykładem że walczyć trzeba do końca :tak:;-)

Lopop Kochan te chłopy to są jakieś takie nie domyślne :no:, wszystko trzeba im tłumaczyć :sorry2: nie martw się będzie dobrze :tak: pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :tak: może uda się naturalnie nie ma się co łamać;-) &&&&&&&&&&&&&&

Palissa ostatnio bardzo cicho na naszym wątku :-( smutne to bo zawsze było tak gwarno :tak: i produkcja szła pełną parą :-( część dziewczyn próbuje odreagować i się zdystansować dlatego mniej udzielają się na BB :-( a szkoda :-(

Żabka Ty lofrujesz ostatnio do potęgi :-D:-D nie mogę Cię złapać na pogaduchy ;-)

Dziewuszki życzę Wam miłej rodzinnej niedzieli ;-):tak:
bo ja sie staram jak najmniej siedziec na necie bo laptopa mam wtedy na kolanach a niewiem czy to niema jakiegos wplywu na dzidzie te fale i wogole wiec siedze tylko raz dziennie
Cze kobitki!
Ale sie upal zrobil! Oczywiscie bardzo sie ciesze, ze pogoda sie w koncu poprawila, ale slonko daje popalic:tak: Od wczoraj bylam na działeczce i niezle mnie przypieklo;-)
No pusto tu niestety... Staraczek niewiele zostalo, a "mamuski" delektuja sie swoim stanem;-)

Juz w tym cyklu mialas miec inseminacje? Nie pochwalilas sie:dry:
Moj facet zachowuje sie dokladnie tak samo - ja chodze po lekarzach, szprycuje sie jakimis tabsami, a on nie pamieta o jednej witamince dziennie! Nie wspominajac juz, ze nie zawsze "staje na wysokosci zadania", gdy trzeba:no: Bo po co? Mlodzi jestesmy, dziecko samo kiedys przyjdzie:wściekła/y:
oh kochane ci faceci sa nieraz niemozliwi moj czasem sie zachowywal jakby zrobil mi to dziecko tylko dla swietego spokoju zebym mu niemarudzila ciagle ze chce drugie a nie dlatego ze tez chce ale jakos przeszlo a moze to ja to tak tylko widzialam przez hormony ?? niewiem ale nieraz sa dziwni i wnerwiajacy

Hej Dziewuszki :-)

co tam słychać ?!?

Zaraz poczytam co u Was.

Żabka mam dla dziewczynki takie ciuszki...nic konkretnego...ale może coś się zawsze wybierze. Jak chcesz to mogę wysłać, to może coś wybierzesz dla tej kobietki.

Hej Dziewuszki :-)

co tam słychać ?!?

Zaraz poczytam co u Was.

Żabka mam dla dziewczynki takie ciuszki...nic konkretnego...ale może coś się zawsze wybierze. Jak chcesz to mogę wysłać, to może coś wybierzesz dla tej kobietki.
jesli chcesz to niema problemu ania napewno bardzo sie ucieszy ja sama juz sie niemoge doczekac kiedy zobaczemala zuzie jak juz bede po wizycie to wam wkleje jej foteczke bo aparat musowo wezme :-D

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj ładniutka pogoda, chyba cały dzień będę prała bo trochę się tego nazbierało przez te deszczowe dni. Dziś zrobiłam test bo już nie mogłam wytrzymać i znowu jedna kreska ale do @ jeszcze 6 dni, ale tempka niska cały czas tylko 36,5 wiec pewnie znowu nic z tego nie będzie:-(. Dziś chyba się wybiorę do lekarki o ile nie będzie na urlopie, poprosze ją o usg żeby zobaczyła czy w tych moich jajnikach w ogóle coś się dzieje no i o zmiane tabletek bo cos ostatnio po tym bromokornie głowa mnie boli i bardzo nos mi zatyka.

hej kobietki co u was slychac ja rano nwstalam jak zombi zaprowwadzilam mala do przedszkola przyszlam i polozylam sie dalej spac taka padnieta bylam i wstalam dopiero przed chwila :-) dobrze ze mala chodzi do przedszkoola bo niewiem jak bym zniosla te ciazowe zmeczenie bez drzemki w dzien :-)

Dzień dobry:)

Żabka ale czas leci ty juz masz 9 tydzień:)

Pisałam wam wczesniej że moja psiapsióła urodziła synka ale kurcze miała ciężki poród i przez lekarza wielce "mądrego" straciła macice i już więcej nie będzie mogła mieć dzieci normalnie szok:(:(

reklama
Cze dziewczeta!
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj ładniutka pogoda, chyba cały dzień będę prała bo trochę się tego nazbierało przez te deszczowe dni. Dziś zrobiłam test bo już nie mogłam wytrzymać i znowu jedna kreska ale do @ jeszcze 6 dni, ale tempka niska cały czas tylko 36,5 wiec pewnie znowu nic z tego nie będzie:-(. Dziś chyba się wybiorę do lekarki o ile nie będzie na urlopie, poprosze ją o usg żeby zobaczyła czy w tych moich jajnikach w ogóle coś się dzieje no i o zmiane tabletek bo cos ostatnio po tym bromokornie głowa mnie boli i bardzo nos mi zatyka.
A mierzylas sobie tempke tez na poczatku cyklu? Bo jesli startujesz np z poziomu 36,0 to ta Twoja obecna tempka jest raczej w porzadku:tak:
A jesli chodzi o lek to musisz przeczekac - ja co prawda biore bromergon, ale na poczatku tez sie kiepsko czulam po nim (zawroty glowy, sennosc, zatkany nos) ale z czasem jak sie organizm przyzwyczail wszystko przeszlo:tak: Moze u Ciebie bedzie podobnie...
Dzień dobry:)

Pisałam wam wczesniej że moja psiapsióła urodziła synka ale kurcze miała ciężki poród i przez lekarza wielce "mądrego" straciła macice i już więcej nie będzie mogła mieć dzieci normalnie szok:(:(
O kurde!:szok: Straszne! A to jej pierwsze dziecko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry