reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzień Dobry środowo u mnie trochę słonka świeci więc mam powera do pracy i dzisiaj z synkiem będę obrywała jabłka i śliwki i będziemy zaprawiać
Tośka witaj
wypijemy kawkę wirtualną:)?
batonik wstawaj nie leń się kawka czeka:):)

Dzień Dobry środowo u mnie trochę słonka świeci więc mam powera do pracy i dzisiaj z synkiem będę obrywała jabłka i śliwki i będziemy zaprawiać
Tośka witaj
wypijemy kawkę wirtualną:)?
batonik wstawaj nie leń się kawka czeka:):)

hej kochana :)
myślalam o tobie własnie :) powiedz mi tak przy kawusi jaki koszt był twojej iui ??

Zrób teścik ja zbieram się na jutro na betke trzymam za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

trzymam kciuki :tak:

U mnie nici z testu. Dobrze, że się wstrzymałam :tak: Temp nie kłamie ;-) Spadła dziś, więc @ idzie. Dziś brzusio boli (Nospa wzięta ;-)) i czuję, że lada chwila mnie zaleje :tak: A wczorajsze silniejsze plamienia daję, jako @ ;-)
Zaczynam dziś ziółka :sorry:

trzymam kciuki :tak:

U mnie nici z testu. Dobrze, że się wstrzymałam :tak: Temp nie kłamie ;-) Spadła dziś, więc @ idzie. Dziś brzusio boli (Nospa wzięta ;-)) i czuję, że lada chwila mnie zaleje :tak: A wczorajsze silniejsze plamienia daję, jako @ ;-)
Zaczynam dziś ziółka :sorry:

przykro mi ze @ daje o sobie znac :-(
ja też sie ziółkuję w tym cyklu i zaczynam meirzyć temepraturę żeby wiedzieć co i jak i miec spokojną głowę :-)

u mnie tanio bo płaciłam za sam koszt IUI - 650 zł a za monitoringi wcale a byłam na pewno z 4 razy przy tym cyklu

no wlasnie ciekawa jestem jak to u nas bedzie jeżeli się zdecydujemy - powiem wam że modlę się aby przeszła ta ustawa o refundacji invitro - pierwsza w kolejce stane żeby sie zapisac ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie ciekawa jestem jak to u nas bedzie jeżeli się zdecydujemy - powiem wam że modlę się aby przeszła ta ustawa o refundacji invitro - pierwsza w kolejce stane żeby sie zapisac ;-)
ja tez i nie rozumiem czemu nie chcą nam tego ułatwić - mimo że jestem praktykującą katoliczką jakoś nie rozumiem strony kościoła w tym wszystkim
bo wiem że czasem potrzeba swojego dziecka jest taka duża że nie są w stanie pokochać "obce" dziecko albo rodzina(babcia, dziadek ciocie) będą nie dobrzy dla adoptowanego maleństwa
no właśnie nie znasz kogoś kto w invikcie robił IUI?

Scully tulam

reklama
ja tez i nie rozumiem czemu nie chcą nam tego ułatwić - mimo że jestem praktykującą katoliczką jakoś nie rozumiem strony kościoła w tym wszystkim
bo wiem że czasem potrzeba swojego dziecka jest taka duża że nie są w stanie pokochać "obce" dziecko albo rodzina(babcia, dziadek ciocie) będą nie dobrzy dla adoptowanego maleństwa
no właśnie nie znasz kogoś kto w invikcie robił IUI?

Scully tulam

no własnie nie znam nikogo kto by z invicty korzystał :-(

chciałam sie zapisac do Gamety ale tam trzeba przyjsc na pierwsza wizyte (150 zł) dostajesz skierowanie na badania (400 zł) no i potem znowu na wizytke (120 zł)zeby wyniki sprawdzic a w invicie idziesz na pierwsza wizyte 120 zł od razu z wynikami 350zł i lekarz decyduje co dalej robimy - to chyba lepiej prawda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry