Zrób teścik ja zbieram się na jutro na betke trzymam za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&
daj zanc jk bedziesz cos wiedziala
ale tu dzis cisza

Macku Lopciu Batoniku gdzie sie podziewacie ??????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób teścik ja zbieram się na jutro na betke trzymam za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napewno, troszkę plamek na papierze miałam jeszcze wieczorem a brzuch mnie boli tak że no-spa nie pomagato ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&
daj zanc jk bedziesz cos wiedziala
ale tu dzis cisza
Macku Lopciu Batoniku gdzie sie podziewacie ??????![]()

Dzień Dobry środowo u mnie trochę słonka świeci więc mam powera do pracy i dzisiaj z synkiem będę obrywała jabłka i śliwki i będziemy zaprawiać
Tośka witaj
wypijemy kawkę wirtualną?
batonik wstawaj nie leń się kawka czeka![]()

Temp nie kłamie ;-) Spadła dziś, więc @ idzie. Dziś brzusio boli (Nospa wzięta ;-)) i czuję, że lada chwila mnie zaleje
A wczorajsze silniejsze plamienia daję, jako @ ;-)
u mnie tanio bo płaciłam za sam koszt IUI - 650 zł a za monitoringi wcale a byłam na pewno z 4 razy przy tym cykluhej kochana![]()
myślalam o tobie własniepowiedz mi tak przy kawusi jaki koszt był twojej iui ??
trzymam kciuki
U mnie nici z testu. Dobrze, że się wstrzymałamTemp nie kłamie ;-) Spadła dziś, więc @ idzie. Dziś brzusio boli (Nospa wzięta ;-)) i czuję, że lada chwila mnie zaleje
A wczorajsze silniejsze plamienia daję, jako @ ;-)
Zaczynam dziś ziółka![]()
u mnie tanio bo płaciłam za sam koszt IUI - 650 zł a za monitoringi wcale a byłam na pewno z 4 razy przy tym cyklu
ja tez i nie rozumiem czemu nie chcą nam tego ułatwić - mimo że jestem praktykującą katoliczką jakoś nie rozumiem strony kościoła w tym wszystkimno wlasnie ciekawa jestem jak to u nas bedzie jeżeli się zdecydujemy - powiem wam że modlę się aby przeszła ta ustawa o refundacji invitro - pierwsza w kolejce stane żeby sie zapisac ;-)
ja tez i nie rozumiem czemu nie chcą nam tego ułatwić - mimo że jestem praktykującą katoliczką jakoś nie rozumiem strony kościoła w tym wszystkim
bo wiem że czasem potrzeba swojego dziecka jest taka duża że nie są w stanie pokochać "obce" dziecko albo rodzina(babcia, dziadek ciocie) będą nie dobrzy dla adoptowanego maleństwa
no właśnie nie znasz kogoś kto w invikcie robił IUI?
Scully tulam