reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie!

Tosiu wpadłam tylko przekazać pozytywne myśli...trzymam mocno kciukasy &&&
daj znać wieczorkiem jak po wizycie.

Agutka widzę że z @... a jak erba ?!?

Buziaczki dla Was :*

reklama
witam sie
Tosiu zaciskam mocno kciuki.
Ja ogólnie nie mam historii postów tzn skonczyłam na 2.08 bo cos walniete jest na forum i mnie szlag trafia bo jak nie moge wejsc to potem mam do ogarnięcia tyle postów, ze szok.

Trzymam kochane kciuki za nowe cykle, aby byly ostatnimi, a ciężarówkom ciąży bez dolegliwości.
Ja jeszcze w dwupaku moje dziecie robi sobie ze mnie jaja no ale cóż natura.
Męża przede mną ucieka bo mam taką chcice, ze szok wiec sie chowa w sypialni i szybko usypia :P bo wie, ze jak spi ja go nie obudze :) ubzdurtał sobie, ze podczas seksu nie bedzie bił penisem cyna po głowie:rofl2: no i jak mu przemówić do rozsądku??

Pajeczko właśnie zaglądałam dzisiaj na sierpniówki, ale widzę że Ty nadal nierozpakowana.
To życzę szybkiego i bezbolesnego... :-)
Swoją drogą dość duże dzieci się rodzą...mnie się zawsze wydawało że takie 3000g to maks...a tu sporo koło 4kg wychodzi.

Bry dziewczęta :)

Tosiu mocno trzymam &&&&&&&&&&
Agutka :-(
Witaj Pajeczko
Myszko u mnie jeszcze nic ech ..... :baffled:
Moja córcia miała 3900 :) i pielegniarki sie smiały ze wyglada na 3 miesiące , a teraz to juz mamusie przerosła
Miłego dnia !

Ostatnia edycja:
To fakt nie ma się co nakręcać... ale jakby nie przylazła jeszcze przez chwilę to może warto zatestować.
Ja będę trzymała kciukasy &&&

no dokładnie Myszko
jak nie przylezie to zadzwonie do lek , co ona mi powie moze jakis torbirl sie zrobił ?
bo jakby fasolinka to byłyby objawy bo to zaczał by sie 5 tydz
juz dosyc szalałam wic , powiedz sobie koniec

Tośku bedzie si :) jesteśmy z Tobą !!!!!!!!

reklama
Hej kochana stoisk jest sporo - ale powiem tak mozna połazic poogladać ale kupowac cos hmm nie radze jest drogo a często taką samą rzecz można kupic w normalnym sklepie taniej. Na jarmarku jest takie stoisko z recznie malowaną porcelana i glinianymi pierdołkami - rewelacja. Jezeli chodzi o moje wyjscie na jarmark - odpada szef wrocil wiec jest pełna kontrola ;/ a musze byc grzeczna bo od czwartku jestem na urlopie.
no szkoda no moze innym razem ;-) no podejrzewam ze ceny max ale mojego lubego interesoja glownie militaria a to zawsze ma kosmiczne ceny :-) ale poogladac zawsze mozna
Agutka powitała @ :-(
ooo szkoda :-(
witam sie
Tosiu zaciskam mocno kciuki.
Ja ogólnie nie mam historii postów tzn skonczyłam na 2.08 bo cos walniete jest na forum i mnie szlag trafia bo jak nie moge wejsc to potem mam do ogarnięcia tyle postów, ze szok.

Trzymam kochane kciuki za nowe cykle, aby byly ostatnimi, a ciężarówkom ciąży bez dolegliwości.
Ja jeszcze w dwupaku moje dziecie robi sobie ze mnie jaja no ale cóż natura.
Męża przede mną ucieka bo mam taką chcice, ze szok wiec sie chowa w sypialni i szybko usypia :P bo wie, ze jak spi ja go nie obudze :) ubzdurtał sobie, ze podczas seksu nie bedzie bił penisem cyna po głowie:rofl2: no i jak mu przemówić do rozsądku??
oj masz pecha ta chcica pewnie na wywolanie porodu seksikiem organizm ma taka potrzebe a twoj m utrudnia babelkowi pojawienie sie oj nieladnie dorwij go i koniec ;-)
Pajeczko właśnie zaglądałam dzisiaj na sierpniówki, ale widzę że Ty nadal nierozpakowana.
To życzę szybkiego i bezbolesnego... :-)
Swoją drogą dość duże dzieci się rodzą...mnie się zawsze wydawało że takie 3000g to maks...a tu sporo koło 4kg wychodzi.
moja corcia miala 4330 a teraz juz co roku wieksze sie rodza to te 3 kilograowe to malenstwa juz sa :-)
jeszcze 3,5 godziny :-(
trzymam kciukasy juz jestes na wizycie napewno jest ok daj znac po powrocie

ja jestem u taty wiec skorzystalam z nectu bo tu lepiej chodzi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry