Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i jak mu przemówić do rozsądku??No ale z tego co mi wiadomo to opóźnienie już jest spore... kiedy testujesz ?
To fakt nie ma się co nakręcać... ale jakby nie przylazła jeszcze przez chwilę to może warto zatestować.
Ja będę trzymała kciukasy &&&
no szkoda no moze innym razem ;-) no podejrzewam ze ceny max ale mojego lubego interesoja glownie militaria a to zawsze ma kosmiczne ceny :-) ale poogladac zawsze moznaHej kochana stoisk jest sporo - ale powiem tak mozna połazic poogladać ale kupowac cos hmm nie radze jest drogo a często taką samą rzecz można kupic w normalnym sklepie taniej. Na jarmarku jest takie stoisko z recznie malowaną porcelana i glinianymi pierdołkami - rewelacja. Jezeli chodzi o moje wyjscie na jarmark - odpada szef wrocil wiec jest pełna kontrola ;/ a musze byc grzeczna bo od czwartku jestem na urlopie.
ooo szkoda :-(Agutka powitała @ :-(
oj masz pecha ta chcica pewnie na wywolanie porodu seksikiem organizm ma taka potrzebe a twoj m utrudnia babelkowi pojawienie sie oj nieladnie dorwij go i koniec ;-)witam sie
Tosiu zaciskam mocno kciuki.
Ja ogólnie nie mam historii postów tzn skonczyłam na 2.08 bo cos walniete jest na forum i mnie szlag trafia bo jak nie moge wejsc to potem mam do ogarnięcia tyle postów, ze szok.
Trzymam kochane kciuki za nowe cykle, aby byly ostatnimi, a ciężarówkom ciąży bez dolegliwości.
Ja jeszcze w dwupaku moje dziecie robi sobie ze mnie jaja no ale cóż natura.
Męża przede mną ucieka bo mam taką chcice, ze szok wiec sie chowa w sypialni i szybko usypiabo wie, ze jak spi ja go nie obudze
ubzdurtał sobie, ze podczas seksu nie bedzie bił penisem cyna po głowie
no i jak mu przemówić do rozsądku??
moja corcia miala 4330 a teraz juz co roku wieksze sie rodza to te 3 kilograowe to malenstwa juz sa :-)Pajeczko właśnie zaglądałam dzisiaj na sierpniówki, ale widzę że Ty nadal nierozpakowana.
To życzę szybkiego i bezbolesnego... :-)
Swoją drogą dość duże dzieci się rodzą...mnie się zawsze wydawało że takie 3000g to maks...a tu sporo koło 4kg wychodzi.
trzymam kciukasy juz jestes na wizycie napewno jest ok daj znac po powrociejeszcze 3,5 godziny :-(