87zabka
Fanka BB :)
suuuper ze wizyta sie udala to pewnie przez ta lutke sie nieudawalo i @ tak pozno przylazily wiec teraz do dziela zowm ginem ;-) i wykresem cyklu :-) wszystkie trzymamy kciukiNo więc moje drogi - dziękuje za wsparcie !!
Lekarz bardzo sympatyczny, sprawdził wszystkie wyniki, wyniki W. nie trzeba powtarzac bo sa oki, powiedzial ze dobrze ze zrobilam hsg, hormony tarczycy tez oki (w zwiazku z tym ze dostalam skierowanie z lux medu moge je powtórzyc dla pewnosci), mam przyjsc do niego między 18-20 dc z wynikiem progesteronu tj zrobimy usg i sprawdzimy czy mam owulacje, powiedział ze to ze na poprzednim usg byl pecherzyk dominujacy dobrze rokuje. wypisal mi liste leków ktore musze skonsultowac z instytutem hematologii i transfuzjologi w wawie (nie wiadomo czy bede mogla je brac) i tak sa 3 opcje
1. jeżeli progesteron bedzie podwyzszony i nie bedzie pęcherzyka to znaczy ze owulacja jest
2. jezeli okaze sie ze jest pecherzyk dostane lek na pekniecie i do roboty potem usg zeby sprawdzic co i jak
3. jezeli sie okaze ze nie ma pecherzyka i progesteron jest niski - wtedy lleczenie w celu wywolania owu - mam nadzieje ze ta wersja sienie sprawdzi
no i dr potwierdzil moje przypuszczenia co do luteiny - za wczesnie ja bralam - powiedzial ze nawet stanie na glowie by nie pomoglo bo luteina za wczesnie podana dziala jak antykoncepcja wrrrrrrrr
a no i miałam usg póki co nic nie widać ale dr powiedział ze za wczesnie poki co
siedzialam u dr 40 minut a mialam tylko 20 ;p mily lekarz mam nadzieje ze beda efekty tego ;p
mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam :-)
dzięki kochane jeszcze raz
no dla ciebie tez kciuki zeby ci sie udalo i zeby mezus zobaczyl dzidzie na usg :-) no i daj znac czy to w koncu chlopiec bo juz napewno bedzie widac :-);-)No to SUUUUUUPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR i po co Kochana było się tak stresować ... aj ...człowiek musi się jednak sam na własnej skórze przekonać żeby uwierzyć
niemniej jednak cieszymy się razem z Tobą ;-) że wizyta pozytywna i oby były szybkie jej efekty ;-)
a ja jutro mam dzwonić o 8 do gina i może wciśnie mnie na jutro na usg JUUUUPPPIIII :-)
człowiek musi się jednak sam na własnej skórze przekonać żeby uwierzyć 

ale w sumie gin mi mówił, że Lutka na skrócenie cykli...
aż mi się płakać chce, że ona hamowała wszystko
:-
)