reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Helloł ;-)

:-( no nie a dla mnie nie starczyło ... kawusi :eek:

Babolki trzymajcie za mnie kciuki od 12 bo pędzimy na usg ;-):-)

trzymam trzymam :)

mam nadzieje :tak: muszę zjeść jakiegoś batona słodkiego przed wizytą ;-) co by był ruchliwszy :-D no i dziś po raz pierwszy idzie z nami tatuś :tak: mam nadzieję że pokaże piękne klejnoty :-) (nie tatuś) :-D

a to by bylo ;p jakby R klejnoty wywalil lekarzowi ;p
ja pije 2 kawe a ciśnienie do dupy mam :( spac bym mogla tylko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam nadzieje :tak: muszę zjeść jakiegoś batona słodkiego przed wizytą ;-) co by był ruchliwszy :-D no i dziś po raz pierwszy idzie z nami tatuś :tak: mam nadzieję że pokaże piękne klejnoty :-) (nie tatuś) :-D
aleś Ty ciekawa tatusia klejnoty to już widziałaś:):sorry::-p:-p:-p
gdzie dzisiaj pijemy kawusię?
maćku ja jeszcze też nie piłam to zapraszam do mnie na kawkę z ekspresu, lubisz??

maćku drugie podejście to pewnie dopiero wrzesień bo w sierpniu ginek na urlop i wypadnie mi tak połowa miesiąca więc będę czekać na @ we wrześniu i wtedy znowu dużo tabletek będęłykać
a tak w ogóle to powinnam na parę dni zniknąć z forum bo @ przyjdzie wszystko mnie już boli i żeby nie wywoływać u innych powinno mnie tu nie być

Ostatnia edycja:
aleś Ty ciekawa tatusia klejnoty to już widziałaś:):sorry::-p:-p:-p
gdzie dzisiaj pijemy kawusię?
maćku ja jeszcze też nie piłam to zapraszam do mnie na kawkę z ekspresu, lubisz??

maćku drugie podejście to pewnie dopiero wrzesień bo w sierpniu ginek na urlop i wypadnie mi tak połowa miesiąca więc będę czekać na @ we wrześniu i wtedy znowu dużo tabletek będęłykać
a tak w ogóle to powinnam na parę dni zniknąć z forum bo @ przyjdzie wszystko mnie już boli i żeby nie wywoływać u innych powinno mnie tu nie być

zaraz ci manto spuszczę za takie gadanie!!!!!

Witajcie Babeczki!

ja już po kawce ale za to teraz z malinowym koktajlek.

Batonik bardzo mocno zaciskam &&&&&&& co by się te klejnoty ukazały &&&&& choć wiesz że jak będzie Blanka to ja będę mega szczęśliwa :-D

lopop a po tyłku to Ty nie chcesz...pamiętaj że w grupie to nawet z @ raźniej a może nie przylizie.

erba jak tam ?

Pięknego dnia!

witam sie

No więc moje drogi - dziękuje za wsparcie !!

Lekarz bardzo sympatyczny, sprawdził wszystkie wyniki, wyniki W. nie trzeba powtarzac bo sa oki, powiedzial ze dobrze ze zrobilam hsg, hormony tarczycy tez oki (w zwiazku z tym ze dostalam skierowanie z lux medu moge je powtórzyc dla pewnosci), mam przyjsc do niego między 18-20 dc z wynikiem progesteronu tj zrobimy usg i sprawdzimy czy mam owulacje, powiedział ze to ze na poprzednim usg byl pecherzyk dominujacy dobrze rokuje. wypisal mi liste leków ktore musze skonsultowac z instytutem hematologii i transfuzjologi w wawie (nie wiadomo czy bede mogla je brac) i tak sa 3 opcje
1. jeżeli progesteron bedzie podwyzszony i nie bedzie pęcherzyka to znaczy ze owulacja jest
2. jezeli okaze sie ze jest pecherzyk dostane lek na pekniecie i do roboty potem usg zeby sprawdzic co i jak
3. jezeli sie okaze ze nie ma pecherzyka i progesteron jest niski - wtedy lleczenie w celu wywolania owu - mam nadzieje ze ta wersja sienie sprawdzi

no i dr potwierdzil moje przypuszczenia co do luteiny - za wczesnie ja bralam - powiedzial ze nawet stanie na glowie by nie pomoglo bo luteina za wczesnie podana dziala jak antykoncepcja wrrrrrrrr

a no i miałam usg póki co nic nie widać ale dr powiedział ze za wczesnie poki co

siedzialam u dr 40 minut a mialam tylko 20 ;p mily lekarz mam nadzieje ze beda efekty tego ;p

mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam :-)

dzięki kochane jeszcze raz

bardzo się ciesze, ze trafiłaś na takiego lekarza, który zaproponował Ci juz parewyjść :) super teraz proszę się nie stresować zrelaksować i działać :) Niestety lekarz miał racje co do luteiny ja tez miałam podawaną za wczesnie i blokowała rośnięcie pęcherzyków u mnie akurat a potem jak przestawałam brac to rosły i się torbiele robiły. A wiec mocno zaciskam kciuki.

ceny zabiegu sa na stronie internetowej - szczerze nie patrzylam jeszcze dr dał mi nadzieje wiec poki co bedziemy sie starac naturalnie

i bardzo dobrze :) ja znam przypadek poznałam dziewczynę w szpitalu, która długo nie mogła zajść w ciąże zdecydowała sie isc do kliniki poszła lekarz robi jej usg a ona w ciaży :)

hmmm moje dziecie pokazuje na kazdej wizycie swoje jajka każdemu lekarzowi to jest straszne. Ostatnio przy przyjęciu lekarka się mnie pyta (oczywiscie nie moja:P) czy wiemy co bedziemy miec a ja jej mowie, ze moje dziecie takie bezwstydne, ze zawsze pokazuje:P po czym pani doktor mowi no ja szukam łożyska a natrafiłam ja peniska :P

Muszę odpocząć. :-p
Dzień dobry. ;-)
Nie,nie od BB,tylko od biegania po mieście. :-D Zuzia ma dzisiaj imieniny,więc z G. kupiliśmy Jej chomiczkę. :-D Młodzinka taka szczęśliwa,że HoHo! :-D (cóż,że w domu już jest królik :sorry2: :-)) Teraz obydwie śpią,a ja mam chwilkę relaksu. ;-)

Tosiu,a nie mówiłam,że będzie dobrze? :-) :-) :-)

Cześć dziewczyny:)

Postaram się Was nadrobić. Mam nadzieje że u Was lepiej niż u mnie.Piersi bolą mnie tak że stanika nie moge nosić,krzyż i czuje się jakbym miała w podbrzuszu balonik,mam zawroty głowy itd.....Szkoda że to wszystko nie z powodu fasolki:(
Jutro ide się badać i mam cichą nadzieje że tragedii nie ma.

Tosiu Życzę fasolci jak najszybciej:)

reklama
No to jestem ...

nie do końca szczęśliwa i zadowolona, ale cóż ... nasze dziecię za żadne skarby nie chciało się odwrócić i z każdej strony widzieliśmy tylko pupkę i kręgosłup :-( pomimo iż przed wizytą zjadłam dwa batony i o mało mnie po nich nie zemdliło :-D

jak to określił pan doktor, cyt: na chwilę obecną nie widzę nic co by w przyszłości przeszkadzało w chodzeniu ;-) tj. na 70% dziewczynka :szok: ale to nic pewnego i w zasadzie wiemy tyle samo co przed wizytą :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry