reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajkaa a co lekarze Ci mówią odnośnie terminu ? Wiadomo do kiedy Sebuś powienien się urodzić ?

Myszko ogólnie jest tak
13.08 jade na ktg i badania krwi jeszcze (chyba, ze urodze, ale wątpie) jeżeli nic sie nie zadzieje
17.08 mam wizyte u kolegi mojej lekarki bo ona jest na urlopie i on zadecyduje co dalej czy do szpitala na wywołanie czy czekamy...
U mnie w szpitalu jest tak, ze jak sie do 12 dni po terminie nie urodzi ( w tym oczywiscie jest się juz na wywołaniu) to robią CC. Ale zawsze jest tak, ze przed CC robią trzy podejscia z oxy tylko to jest tak oxy dzien przerwy - oxy dzien przerwy potem jeszcze raz (wiec potrzebują tutaj 6 dni) a potem czekają jak nic sie nie stanie CC

reklama
No to jestem ...

nie do końca szczęśliwa i zadowolona, ale cóż ... nasze dziecię za żadne skarby nie chciało się odwrócić i z każdej strony widzieliśmy tylko pupkę i kręgosłup :-( pomimo iż przed wizytą zjadłam dwa batony i o mało mnie po nich nie zemdliło :-D

jak to określił pan doktor, cyt: na chwilę obecną nie widzę nic co by w przyszłości przeszkadzało w chodzeniu ;-) tj. na 70% dziewczynka :szok: ale to nic pewnego i w zasadzie wiemy tyle samo co przed wizytą :sorry:

No to tak jak umnie kryje sie i kryje ahhahaha

Myszko ogólnie jest tak
13.08 jade na ktg i badania krwi jeszcze (chyba, ze urodze, ale wątpie) jeżeli nic sie nie zadzieje
17.08 mam wizyte u kolegi mojej lekarki bo ona jest na urlopie i on zadecyduje co dalej czy do szpitala na wywołanie czy czekamy...
U mnie w szpitalu jest tak, ze jak sie do 12 dni po terminie nie urodzi ( w tym oczywiscie jest się juz na wywołaniu) to robią CC. Ale zawsze jest tak, ze przed CC robią trzy podejscia z oxy tylko to jest tak oxy dzien przerwy - oxy dzien przerwy potem jeszcze raz (wiec potrzebują tutaj 6 dni) a potem czekają jak nic sie nie stanie CC

Laska laz po schodach myj okna imprezyj z mezem i urodz synusia jutro pokaz zdjecia na bb to umrzemy z tesknoty za naszymi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Laska laz po schodach myj okna imprezyj z mezem i urodz synusia jutro pokaz zdjecia na bb to umrzemy z tesknoty za naszymi

Svensonka okna umyłam, firany wymieniłam, wysprzątałam całe mieszkanie, wszystkie szafy ostatnio winda nie jezdziła i chodziłam na 4 pietro pieszo i nic od dwóch dni rozwarcie na 1 cm szyjka krótka, miękka, zgładzona i nic poza tym :P a no i macica se trenuje :P

Svensonka okna umyłam, firany wymieniłam, wysprzątałam całe mieszkanie, wszystkie szafy ostatnio winda nie jezdziła i chodziłam na 4 pietro pieszo i nic od dwóch dni rozwarcie na 1 cm szyjka krótka, miękka, zgładzona i nic poza tym :P a no i macica se trenuje :P

Jasna cholerka wiec kijowo to imprezuj z mezem cala nocccccccccccccc wszystkie pozycje swiata i ziemi hahahahah
slodka jestes

No to jestem ...

nie do końca szczęśliwa i zadowolona, ale cóż ... nasze dziecię za żadne skarby nie chciało się odwrócić i z każdej strony widzieliśmy tylko pupkę i kręgosłup :-( pomimo iż przed wizytą zjadłam dwa batony i o mało mnie po nich nie zemdliło :-D

jak to określił pan doktor, cyt: na chwilę obecną nie widzę nic co by w przyszłości przeszkadzało w chodzeniu ;-) tj. na 70% dziewczynka :szok: ale to nic pewnego i w zasadzie wiemy tyle samo co przed wizytą :sorry:
Uuuu....

Lopop przestan gadac glupoty!

Pajka
czekamy z niecerpliwoscia na pierwsze fotki synka:tak:

Jak na razie studium administracyjne-jak otworzą oczywiście bo w zeszłym roku było za mało chętnych:(
To trzymam kciuki &&&&&&&&&&& widzę że jesteś pozytywnie nastawiona :) i powiem Ci szczerze ze takie nastawienie jest ok bo inaczej to człowiek sie załamie ja w zeszłym cyklu byłam potwornie załamana i powiedziałam sobie że było to ostatni raz jak to się mówi nowy cykl= nowe nadzieje:) i pozytywne nastawienie

fajny kierunek :tak: trzeba pozytywnie, bo ja czuję, że będę mieć dzidzię tylko nie wiem kiedy :sorry:

z tego co mówił mi lekarz to luteine mozna brac przy monitorowanych cyklach dopiero po owulacji - jezeli nie mialas monitoringu i bralas ja od okreslonego cyklu to jest opcja ze owu sie hamowala ;/

miałam długie cykle (a skok był) i gin po pierwszej wizycie dał mi Lutkę na skrócenie cykli ;-) w owu nie trafiliśmy wcześniej, bo tak cykle miałam do kitu, że nie potrafiłam ustalić kiedy skok będzie... albo był za szybko, albo za późno :sorry: dopiero z Lutką jakoś wiedziałam kiedy będzie skok, ale był 4-5 dni po braniu Lutki, więc lipa... :sorry:

mam nadzieje :tak: muszę zjeść jakiegoś batona słodkiego przed wizytą ;-) co by był ruchliwszy :-D no i dziś po raz pierwszy idzie z nami tatuś :tak: mam nadzieję że pokaże piękne klejnoty :-) (nie tatuś) :-D

:-D:-D:-D

hmmm moje dziecie pokazuje na kazdej wizycie swoje jajka każdemu lekarzowi to jest straszne. Ostatnio przy przyjęciu lekarka się mnie pyta (oczywiscie nie moja:P) czy wiemy co bedziemy miec a ja jej mowie, ze moje dziecie takie bezwstydne, ze zawsze pokazuje:P po czym pani doktor mowi no ja szukam łożyska a natrafiłam ja peniska :P

:-D:-D:-D

Muszę odpocząć. :-p
Dzień dobry. ;-)
Nie,nie od BB,tylko od biegania po mieście. :-D Zuzia ma dzisiaj imieniny,więc z G. kupiliśmy Jej chomiczkę. :-D Młodzinka taka szczęśliwa,że HoHo! :-D (cóż,że w domu już jest królik :sorry2: :-)) Teraz obydwie śpią,a ja mam chwilkę relaksu. ;-)
Tosiu,a nie mówiłam,że będzie dobrze? :-) :-) :-)

takie mini zoo ;-)

No to jestem ...

:-):-D:-)

Myszko ogólnie jest tak

no to widzę, że lada dzień synuś na świat przyjdzie :-D trzymam kciukaski :tak:

No to jestem ...

no moze ma byc niespodzianka ;p
Myszko ogólnie jest tak

trzymam kciuki !!! i czekam na fotki słodziaczka malego :)

witam sie

bardzo się ciesze, ze trafiłaś na takiego lekarza, który zaproponował Ci juz parewyjść :) super teraz proszę się nie stresować zrelaksować i działać :) Niestety lekarz miał racje co do luteiny ja tez miałam podawaną za wczesnie i blokowała rośnięcie pęcherzyków u mnie akurat a potem jak przestawałam brac to rosły i się torbiele robiły. A wiec mocno zaciskam kciuki.

i bardzo dobrze :) ja znam przypadek poznałam dziewczynę w szpitalu, która długo nie mogła zajść w ciąże zdecydowała sie isc do kliniki poszła lekarz robi jej usg a ona w ciaży :)

hmmm moje dziecie pokazuje na kazdej wizycie swoje jajka każdemu lekarzowi to jest straszne. Ostatnio przy przyjęciu lekarka się mnie pyta (oczywiscie nie moja:P) czy wiemy co bedziemy miec a ja jej mowie, ze moje dziecie takie bezwstydne, ze zawsze pokazuje:P po czym pani doktor mowi no ja szukam łożyska a natrafiłam ja peniska :P
zeby moje dziecie pokazalo jajca to bede najszczesliwsza na swiecie corcia sie chowala i do konca niewiedzialam co bedzie ateraz i chce i muuuuusze wiedziec :-)
Muszę odpocząć. :-p
Dzień dobry. ;-)
Nie,nie od BB,tylko od biegania po mieście. :-D Zuzia ma dzisiaj imieniny,więc z G. kupiliśmy Jej chomiczkę. :-D Młodzinka taka szczęśliwa,że HoHo! :-D (cóż,że w domu już jest królik :sorry2: :-)) Teraz obydwie śpią,a ja mam chwilkę relaksu. ;-)

Tosiu,a nie mówiłam,że będzie dobrze? :-) :-) :-)
moja niunia na urodzinki dostala przedwczesny prezent urodzinowy czli 2 chomiki roborowskiego :-)
No to jestem ...

moze schowalo jajka miedzy nogi ;-)
Myszko ogólnie jest tak
ja mialam cc ale w znieczuleniu ogolnym i niejest zle :-)
tomeza gwalc sperma ma wlasciowsci ktore powodoja skorcze macicy ale dopiero po 38 tygodniu ciazy wiec do dziela!!!!!!!!

hej wieczororwo wpadlam na chwile bylam dzis na jarmarku dominkikanskim i nogi mnie bola jak jasna holera wiec witam sie i zmykam spac bo rano maz chce jechac na grzyby zeby byly ba handelek wiec dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry