a testa robila ????
nie bo nie ma sensu takze czekam , no czasem zdaza sie takie opoznienie , jutro zadzwonie do lekarza
Witaj Pallisssaaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a testa robila ????
a kiedy zobaczymy ten brzuchol ;-)Mój też już śpi...a wykorzystywany był rano![]()
![]()
choć to już ostatnie chyba moje podrygi...no normalnie z brzucholem coraz trudniej
![]()
![]()
![]()
No to ciekawe czy erba zatestuje ?!? hmm...
i tak pewnie ci zrobi przez to ze wczoraj niebylo widac kto tam siedzi ... daj znac jak byloTo ja chętnie się napije![]()
właściwie to wsiadam o 8 z R w samochód i jadę do Ciebie bo R ma dziś spotkanie na szczycie w Gdańsku ;-)
a tak serio to idę dziś na wizytę na 10wcale się nie cieszę bo pewnie i tak dziś nie da się namówić na usg :-( po wczorajszym
![]()
no moja corcia na polowkowym usg to kopnela gince w ta sluchawke usg bo tam mocno mnie nia gniotla a corcia za mamusie oddala hahahahah:-(niestety wątpię, żeby się na to zgodził skoro wczoraj je robił :-( chociaż zapytam przecież w pysk mi nie daa jak na złość na wczorajszym usg było tak ułożone że tylko pupka i kręgosłup za to po południu koło 18 jak zaczęło się wiercić to normalnie myślałam że mi przez brzuch wyskoczy
taki mały złośliwiec ;-)(za tatusiem oczywiście
)
to go zgwalc trzymaj i niepusc albo zaszantazuj ze sobie wibrator kupisz i sama sobie poradzis z jak maz cie niechce pomoc w rozladowaniu napiecia i w przyjemnosciNie gadajcie u mnie juz celibat trwa 3 miesiace bo moj maz sie wszystkiego boi a gdzie tam jeszcze 3miesiace do konca ciazy i ze 2 po masakraaaaaa
A DLACZEGO NIECHCESZ NATURALNIE???No tak...wtedy to już można szaleć.
Ja na szczeście (mam nadzieje) nie będę musiałą oczekiwać kiedy to nastąpi bo planuję umówić się na CC z lekarzem.
a czemu miesiac ja mialam szwy te co sie wchlaniaja odrazu przy wyjsciu ze szpitala mi je obcieli bylo git tylko musialam sobie przemywac woda utleniona szyciekochana do systemu to juz sie dawno przyzwyczailam bo oni najlepiej to by wszystko rok robili jak sie do czegos zabieraja.
sama jechac od tak nie moge bo oni musza wiedziec ze jestes w drodze i ci sale rodzinna przygotowac cala kartotete przestudjowac zanim ciezarna bedzie na oddziale wiec to nie jest takie proste.
kolezanki 2 polki jechaly ale na ostatnie 30 min bo skorcze co 5 min mialy bo wiedzialy ze nie dostana znieczulenia a ja po drodze nie mam zamiaru ogluchnac bo mi sie czesto uszy zatykaja kregoslup piecze jak od rzelazka oddychac nie moge wiec nie wiem jak to bedzie az sie boje pomyslec wiec szczeze wolalabym rodzic w 37 tyg i najlepiej cc pomeczyc sie ze szwami miesiac a miec "gruszeczke" w normalnym satnie hahaha a nie wyrozrywana i ze szwami!!!!
to zalezy od osoby kazdy ma inny organizm ja znioslam dobrze cc tylko dziwne bylo nauczyc sie znow chodzic bo w pierwszych 2 dniach nogi byly jak z waty hahahah ale tak to sobie chwale ccDzień doberek![]()
Tośku fajnie ze wsio ok , i ze lek supcio bo to połowa sukcesu![]()
Myszko po CC czujesz sie strasznie , moja siora miala takze wiem jak cierpiała , i CC robi sie tylko w ostateczności nie lepiej naturalnie ,
U mnie bez zmian
Miłego dnai babole ;-)
nie bo nie ma sensu takze czekam , no czasem zdaza sie takie opoznienie , jutro zadzwonie do lekarza
Witaj Pallisssaaa![]()
Myszko po CC czujesz sie strasznie , moja siora miala takze wiem jak cierpiała , i CC robi sie tylko w ostateczności nie lepiej naturalnie ,
A DLACZEGO NIECHCESZ NATURALNIE???

Nie czuje sie na fasolinkemam nadzieje ze to na fasolke a nie na @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No właśnie to zależy...bo słyszałam tyle samo pozytywnych opini co negatywnych. Mi CC będzie robił mój lekarz więc jakoś wierzę że zrobi to porządnie.
A po...pewnie boli ale przecież przeciwbólowe też można brać i ponoć pomagają.
Nie trzymaj nas kochana dłużej w niepewności i testuj.
Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam...po prostu zdecydowanie nie boję się porodu na myśl że będę miała CC...a jak tylko sobie pomyślę o porodzie SN to![]()
Gdybym miała jakies objawy to zrobiłabym a tak po co sie nakrecać
To ja Cię podziwiam...bo mnie taka niepewność by wykończyła i na pewno bym już teścior dawno zrobiła.
nie wypieram sie , przeciez wiesz jak bardzo bym chciała , ale jak nic na to nie wskazuje to po co robic , pozostaje czekanie;-)witam popołudniowo :-)
no niestety usg dziś nie miałam, ale odbyłam z ginkiem rozmowę i przekonał mnie żebym wstrzymała się 2 tygodnieno i chyba wytrzymam
Erbuś ty uparciuchuzatestuj bo my tu umieramy z ciekawości
a Ty się tu fasolki wypierasz :-(
nie wypieram sie , przeciez wiesz jak bardzo bym chciała , ale jak nic na to nie wskazuje to po co robic , pozostaje czekanie