a tam ... czasem fasolki są bezobjawowe, u mnie też nic nie wskazywało a jednak![]()
teoretycznie tak , ale praktycznie zdarza sie u 2% kobitek a ja nie sadze zebym była w tym przedziale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tam ... czasem fasolki są bezobjawowe, u mnie też nic nie wskazywało a jednak![]()
teoretycznie tak , ale praktycznie zdarza sie u 2% kobitek a ja nie sadze zebym była w tym przedziale
nie mam umowionej wizytu ostatni raz byłam w maju , zbijamy prl a ze na urlopie odpusciłam to pewnie przez to takie jajana kiedy masz wizytę u gina ??
kochana zrobisz testa jak bedziesz gotowa - mam nadzieje ze zapoczatkujesz fasolkowy wysyp !!!!
ja zrobiłam wyszla cienka kreska a potem dostałam lacza negatywną betą - już nigdy nie popelnie tego bledu :-(
erba obracała sie dzisiaj we wrocławiu-zaszalała kochana i o nas zapomniała
erba i nie wpadłaś na kawusie?? 
no tak tylko to dla niech nie jest jakis duzy powod zagrazajacy mojemu zyciu jak to polozna powiedziala
zobaczymy bo w 8 miesiacu wybieram sobie lekarza prowadzacego a z tego co wiem jest w tej klinice jedna polka wiec moze uda mi sie ja przekabacic heheh
moja maz mowi zebym nie wymyslala zebym rodzila normalnie ale u nas jest tak ze jak dostaniesz skorcze to musisz dzwonic do szpitala kilka razy zdawac relacje co ile sa zskorcze i pytac czy mozesz przyjechac kretynstwoooo
a jak juz ich wyblagasz ze chcesz przyjechac to jak dojedziesz to juz sa skorcze co 5 min i nie podaja ci zadnego znieczulenia wiec ledwo zyjesz tu u mnie tez nie nacinaja wogole wiec cie rozrywa masakra

hej dziolchy witam sie co nowego kto zaciazyl?sa jakies nowe faoleczki? mnie ostatnio nie bylo poniewaz podjelam sie nowej pracy owszem w klinice nowej wiec troche pracy mialam ,,,nowa praca noi nie wiem czy udalo mi sie cos musze czekac do 22 takze okaze sie wszystko....co tam u was nowego?????![]()

No właśnie to zależy...bo słyszałam tyle samo pozytywnych opini co negatywnych. Mi CC będzie robił mój lekarz więc jakoś wierzę że zrobi to porządnie.
A po...pewnie boli ale przecież przeciwbólowe też można brać i ponoć pomagają.
Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam...po prostu zdecydowanie nie boję się porodu na myśl że będę miała CC...a jak tylko sobie pomyślę o porodzie SN to![]()
a naturalnie to panicznie się boję
we Wrocławiu??erba i nie wpadłaś na kawusie??
nie wiedziałam ze mieszkasz we wrocku , tak bysmy jakas kawke sobie sorbły![]()
bardzo lubie wrocław i te lody w galerii dominikańskiej![]()
Myszko no mysle , zastanawiam sie co jest grane i przez co ale nie sadze aby to była fasolinkaerba ja bym mimo wszystko testa zrobiła...dla świętego spokoju swojego. Bo nie wierzę że nie myślisz o tym co jest grane.
I nie wiem czy to się czuje...ja pierwszej ciąży wogóle nie czułam. I była dla mnie wielkim szokiem jak się okazało że test pokazał IIkrechy
Chcialam kupic testa , ale do apteki nie weszlam strach mnie oblecial
Dziewczynki nie chować sie po krzakach![]()
Chcialam kupic testa , ale do apteki nie weszlam strach mnie oblecial
Dziewczynki nie chować sie po krzakach![]()

batonik zrobie i jak nie wyjdzie to stawiasz lodySama nie chowaj głowy w piasek i kup testa babo jedna![]()
heloł
erba a nie mowiłam że będę ciebie namawiać na testa:-)
ja dopiero teraz z Wami bo była szwagierka z dziećmi i z tym maluszkiem co ma 3 miesiące ale fajny normalnie cudo