reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie wiedziałam ze mieszkasz we wrocku , tak bysmy jakas kawke sobie sorbły :)
bardzo lubie wrocław i te lody w galerii dominikańskiej :)
Dziewczynki nie chować sie po krzakach :)

nie we Wrocku, ale ok 30 km od Wrocka ;-) za to do Wrocka codziennie dojeżdżam do pracy :tak:

probowalam /lismy ;-):-) wywołać ja naturalnie 2 dni pod rzad i nic:baffled::confused:

bo może nie ma czego wywoływać... :sorry: trzymam kciukaski :tak: przełam nam złą passę :tak::-)

Ja siorbię ziółka i zaraz lulu :-D Jutro ostatni dzień pracy i wole 2 tygodnie :-D:-D:-D A od jutra jak cykl się nie schrzani to dni płodne :tak::-D:-D:-D

nie we Wrocku, ale ok 30 km od Wrocka ;-) za to do Wrocka codziennie dojeżdżam do pracy :tak:

bo może nie ma czego wywoływać... :sorry: trzymam kciukaski :tak: przełam nam złą passę :tak::-)

Ja siorbię ziółka i zaraz lulu :-D Jutro ostatni dzień pracy i wole 2 tygodnie :-D:-D:-D A od jutra jak cykl się nie schrzani to dni płodne :tak::-D:-D:-D

ale masz fajowo ale ja za 2 tygodnie tez na 3 dniowy wypadzik na wies uciekam
bardzo chcialabym ja przelamć :)

Wiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarza:tak:

Ej czy tylko u mnie cos sie porobilo z forum, ze nie mam w szybkiej odpowiedzi buziek i nie gina mi poprzednio cytowane posty?:baffled:

wisz co u mnie tez ostatnio cus szwankowalo , generalnie kiedys bylo lepsze to forum , pokazywalo nowe posty i wogole a teraz to czesto wywala , jak odpowiadasz na innego posta to w szybkiej odpowiedzi pokazuje poprzednia odpowiedż

wisz co u mnie tez ostatnio cus szwankowalo , generalnie kiedys bylo lepsze to forum , pokazywalo nowe posty i wogole a teraz to czesto wywala , jak odpowiadasz na innego posta to w szybkiej odpowiedzi pokazuje poprzednia odpowiedż

to pewnie bym uslyszala ze nieraz tak sie zdarza , zobacze jutro juz zrobie tego tesciora i sie obaczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to pewnie bym uslyszala ze nieraz tak sie zdarza , zobacze jutro juz zrobie tego tesciora i sie obaczy
To jednak testujesz?

A mam takie pytanko - jak sadzicie: czy dowcipny antybiotyk ma wplyw na plemniczki? Zabija lub uposledza je? Bo nie wytrzymalismy i bzykalismy sie w czasie kuracji. A chyba mialam wtedy "te" dni i sie zastanawiam, czy teoretycznie mogloby cos z tego byc...

Wiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarza:tak:
Ej czy tylko u mnie cos sie porobilo z forum, ze nie mam w szybkiej odpowiedzi buziek i nie gina mi poprzednio cytowane posty?:baffled:

ja nie lubię szybkiej odp, bo u mnie właśnie nie ma emotek :-)

ale masz fajowo ale ja za 2 tygodnie tez na 3 dniowy wypadzik na wies uciekam
bardzo chcialabym ja przelamć :)

to jeszcze trochę ;-) szybko zleci :tak: 3 dni zawsze coś :tak: a ja mocno trzymam kciuki, żeby to było to :tak:

Mój mężuś ma wolne od 01.08-31.08. szczęściarz jeden :tak: ale za to (sam z dobrej woli) gotuje i sprząta w domu :-D normalnie urodziny codziennie mam :-D

Idę lulu :tak: ziółka wypite, a rano trzeba wstać :sorry:

Słodkich snów kobietki :-D

będzie teścior :-D jej... :-D trzymam jeszcze mocniej :tak::-D

A mam takie pytanko - jak sadzicie: czy dowcipny antybiotyk ma wplyw na plemniczki? Zabija lub uposledza je? Bo nie wytrzymalismy i bzykalismy sie w czasie kuracji. A chyba mialam wtedy "te" dni i sie zastanawiam, czy teoretycznie mogloby cos z tego byc...

z tego co ja wiem to niektóre antybiotyki zabijają plemniczki :happy: niektóre są tak silne, że nie zaleca się fasolkowania, bo mogą uszkodzić plemniczka i potem dzidzia biedna... :-(
zazwyczaj jak jest antybiotyk to zmienia się ph więc raczej nici (choć są wyjątki) :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a takiego ze nie jak mi sie bedzie wredota opzniala to poprotu pojde na bete i po 2 godzinach bede miala wynik - zadnych testow ktore nie potrzebnie daja nadzieje :-( przynajmniej w moim przypadku

Witam się w piatek 13 - go

Ja również witam się w piątek 13-ego, który za sprawą Erby może okazać się szczęśliwym ;-):tak:

zapraszam wszystkie Babolki Kochane na kawkę :tak:

bez

Myszka wstaliście z Kluskiem ??

Ostatnia edycja:
reklama
a takiego ze nie jak mi sie bedzie wredota opzniala to poprotu pojde na bete i po 2 godzinach bede miala wynik - zadnych testow ktore nie potrzebnie daja nadzieje :-( przynajmniej w moim przypadku

Witam się w piatek 13 - go
łooo matko - jak bys nie napisala o tym piatku to bym na to nie wpadla...

Ja również witam się w piątek 13-ego, który za sprawą Erby może okazać się szczęśliwym ;-):tak:
Mogla by juz napisac jak tam tescik:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry