probowalam /lismy ;-):-) wywołać ja naturalnie 2 dni pod rzad i nicTwardziel
Ale ja to bym dawno do gina zadzwonila, bo szkoda by mi bylo czasu;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
probowalam /lismy ;-):-) wywołać ja naturalnie 2 dni pod rzad i nicTwardziel
Ale ja to bym dawno do gina zadzwonila, bo szkoda by mi bylo czasu;-)

nie wiedziałam ze mieszkasz we wrocku , tak bysmy jakas kawke sobie sorbły![]()
bardzo lubie wrocław i te lody w galerii dominikańskiej![]()
Dziewczynki nie chować sie po krzakach![]()

probowalam /lismy ;-):-) wywołać ja naturalnie 2 dni pod rzad i nic![]()
trzymam kciukaski
przełam nam złą passę
:-)
Jutro ostatni dzień pracy i wole 2 tygodnie 

A od jutra jak cykl się nie schrzani to dni płodne 

Wiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarzaprobowalam /lismy ;-):-) wywołać ja naturalnie 2 dni pod rzad i nic![]()

nie we Wrocku, ale ok 30 km od Wrocka ;-) za to do Wrocka codziennie dojeżdżam do pracy
bo może nie ma czego wywoływać...trzymam kciukaski
przełam nam złą passę
:-)
Ja siorbię ziółka i zaraz luluJutro ostatni dzień pracy i wole 2 tygodnie
A od jutra jak cykl się nie schrzani to dni płodne
![]()
Wiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarza
Ej czy tylko u mnie cos sie porobilo z forum, ze nie mam w szybkiej odpowiedzi buziek i nie gina mi poprzednio cytowane posty?![]()
wisz co u mnie tez ostatnio cus szwankowalo , generalnie kiedys bylo lepsze to forum , pokazywalo nowe posty i wogole a teraz to czesto wywala , jak odpowiadasz na innego posta to w szybkiej odpowiedzi pokazuje poprzednia odpowiedż
To jednak testujesz?to pewnie bym uslyszala ze nieraz tak sie zdarza , zobacze jutro juz zrobie tego tesciora i sie obaczy
Wiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarza
Ej czy tylko u mnie cos sie porobilo z forum, ze nie mam w szybkiej odpowiedzi buziek i nie gina mi poprzednio cytowane posty?![]()
ale masz fajowo ale ja za 2 tygodnie tez na 3 dniowy wypadzik na wies uciekam
bardzo chcialabym ja przelamć![]()
3 dni zawsze coś
a ja mocno trzymam kciuki, żeby to było to 
ale za to (sam z dobrej woli) gotuje i sprząta w domu
normalnie urodziny codziennie mam 
ziółka wypite, a rano trzeba wstać 

to pewnie bym uslyszala ze nieraz tak sie zdarza , zobacze jutro juz zrobie tego tesciora i sie obaczy
jej...
trzymam jeszcze mocniej 

A mam takie pytanko - jak sadzicie: czy dowcipny antybiotyk ma wplyw na plemniczki? Zabija lub uposledza je? Bo nie wytrzymalismy i bzykalismy sie w czasie kuracji. A chyba mialam wtedy "te" dni i sie zastanawiam, czy teoretycznie mogloby cos z tego byc...
niektóre są tak silne, że nie zaleca się fasolkowania, bo mogą uszkodzić plemniczka i potem dzidzia biedna... :-( 
A nie mialas czasem dzwonic dzisiaj?
Ale jakiego bledu?
a takiego ze nie jak mi sie bedzie wredota opzniala to poprotu pojde na bete i po 2 godzinach bede miala wynik - zadnych testow ktore nie potrzebnie daja nadzieje :-( przynajmniej w moim przypadku
Witam się w piatek 13 - go

łooo matko - jak bys nie napisala o tym piatku to bym na to nie wpadla...a takiego ze nie jak mi sie bedzie wredota opzniala to poprotu pojde na bete i po 2 godzinach bede miala wynik - zadnych testow ktore nie potrzebnie daja nadzieje :-( przynajmniej w moim przypadku
Witam się w piatek 13 - go
Mogla by juz napisac jak tam tescikJa również witam się w piątek 13-ego, który za sprawą Erby może okazać się szczęśliwym ;-)![]()