reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz co nie miałam jak rano kupic , a wczoraj fak poprostu nie weszłam do apteki
ale naprawde nie czuje sioe fasolkowo dziś raczej na @ , tylko mnie trsasznie bolą moje sutczki :) dodam ze znowu wczoraj myslałam ze zwarjujue a tak nic

no to poczekajmy jeszcze chwile ;-)

a ja moje drogie dzisiaj umyłam wszystkie 5 okien :-P, ogranełam całą chate i doprowadzilam moj balkon do stanu uzywalnosci - jestem z siebie dumna normalnie ;-) teraz jeszcze pranko i koszule W. wyprasowac i moge lezec

Erbuś bolące sutki to typowo fasolkowy objaw

nie chcę nic mówić ale bolące sutki to też niestety objaw @ :-( dlatego nie warto się wsłuchiwać w objawy bo kręćka można dostać - beta jedyne wiarygodne zrodlo informacji ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to poczekajmy jeszcze chwile ;-)

a ja moje drogie dzisiaj umyłam wszystkie 5 okien :-P, ogranełam całą chate i doprowadzilam moj balkon do stanu uzywalnosci - jestem z siebie dumna normalnie ;-) teraz jeszcze pranko i koszule W. wyprasowac i moge lezec
Tosi zapraszam do mnie u nnie tez by się przydało okna umyć
c mówić ale bolące sutki to też niestety objaw @ :-( dlatego nie warto się wsłuchiwać w objawy bo kręćka można dostać - beta jedyne wiarygodne zrodlo informacji ;/[/QUOTE]
no własnie
i nie nazwałabym tego tchorzostwem poprostu wiem ze nie ma sensu
a i jak ostatnio stwierdziałam ze jak ma być to będzie :)

Tosi zapraszam do mnie u nnie tez by się przydało okna umyć
c mówić ale bolące sutki to też niestety objaw @ :-( dlatego nie warto się wsłuchiwać w objawy bo kręćka można dostać - beta jedyne wiarygodne zrodlo informacji ;/
no własnie
a i jak ostatnio stwierdziałam ze jak ma być to będzie :)[/QUOTE]

z checia aleeee moje plecy juz dzisiajnie dadza rady ;/

reklama
Pieknie!:tak:

a i jak ostatnio stwierdziałam ze jak ma być to będzie :)
No chyba sie nie obrazilas za "tchorza"? Przeciez zartowalam:-(

a mnie się nie chce z domu wykulać :/ po za kupki a by się przydało :)
Ja wlasnie wrocilam i zabieram sie za obiad:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry