*Tośka*
Fanka BB :)
Co tam u niej?
Gdzies Ty ja wynorala?;-)
a mam Suzi na gg i od czasu do czasu gadamy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co tam u niej?
Gdzies Ty ja wynorala?;-)
No a co tam u niej?a mam Suzi na gg i od czasu do czasu gadamy ;-)
No a co tam u niej?

cześc kochane zakupki zrobione już po obiadku
u mnie straszna duchota
jutro jadę do koleżanki ze studiow-i zaś balanga
erbuś wiedziałam że nie zrobisz testa i nawet Ciebie rozumiem bo kto tak długo się stara to już nie wierzy ze mogło sie udać
miłego dnia kochane "babolki" batonik już używam Twoich zwrotów![]()
No ja tez mam stracha testowac jak sie @ spoznia dzien lub dwa... Ale u Erby to juz przeciez tydzien jak nie dluzje;-) Ja juz bym zeswirowala z niepewnoscicześc kochane zakupki zrobione już po obiadku
u mnie straszna duchota
erbuś wiedziałam że nie zrobisz testa i nawet Ciebie rozumiem bo kto tak długo się stara to już nie wierzy ze mogło sie udać
miłego dnia kochane "babolki" batonik już używam Twoich zwrotów![]()

U mnie tez kiepsko z aura... Wlasnie wstalam z drzemki. Ale musialam sie do tego zmusic, bo pospalabym jeszcze...![]()
u mnie tez duchota strasznie sie czuje
dokładnie kochana masz rację
to przyjemności jutro![]()

no to poczekajmy jeszcze chwile ;-)
a ja moje drogie dzisiaj umyłam wszystkie 5 okien, ogranełam całą chate i doprowadzilam moj balkon do stanu uzywalnosci - jestem z siebie dumna normalnie ;-) teraz jeszcze pranko i koszule W. wyprasowac i moge lezec
moja mama też dziś sobie okna myła :-)dziewczyny macie pozdrowienia od Suzi :-)

![]()
u mnie tez duchota strasznie sie czuje
dokładnie kochana masz rację
to przyjemności jutro![]()
po takim długim czasie od @ ja bym już zatestowała
trzymam kciuki 
PTTK od nas organizuje wycieczkę 1 dniową za 35 zł/os ;-) taniocha 
jak to ...
ja troszkę ogarniam w tzw międzyczasie i jestem na bieżąco
ja tez sie balam a teraz powiem ci ze chciala bym drugie urodzic sn a jak sie boisz to polecam temacik na ciaza porod polog ktory nosi nazwe porod na wesolo ja przeczytalam wszyyystkie popsty i juz sie nieboje porodu co wiecej chcialabym urodzic naturalnie a z corka to panicznie sie balamNo właśnie to zależy...bo słyszałam tyle samo pozytywnych opini co negatywnych. Mi CC będzie robił mój lekarz więc jakoś wierzę że zrobi to porządnie.
A po...pewnie boli ale przecież przeciwbólowe też można brać i ponoć pomagają.
Nie trzymaj nas kochana dłużej w niepewności i testuj.
Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam...po prostu zdecydowanie nie boję się porodu na myśl że będę miała CC...a jak tylko sobie pomyślę o porodzie SN to![]()
hmmm 2 tygodnie to bedziesz miala usg w tym samym dniu co ja :-) 26 sierpnia juz czekam z niecierpliwoscia a jak sie wypnie plecami jak siostra to sie wsciekne bo czekalam na to usg i na potwierdzenie plci od kiedy zobaczylam 2 krechy na tescie;-)witam popołudniowo :-)
no niestety usg dziś nie miałam, ale odbyłam z ginkiem rozmowę i przekonał mnie żebym wstrzymała się 2 tygodnieno i chyba wytrzymam
Erbuś ty uparciuchuzatestuj bo my tu umieramy z ciekawości
a Ty się tu fasolki wypierasz :-(
tak cos *******a z tym foru ostatnio w****lo mi 1 sowaczek i potem niemoglam go dostawic cos sie porobalo a dzis wchodze i niemam juz zadnego sowaczka wrrrrrrr... zaczyna mnie to draznic chyba napisze do jakiejs modki co jest grane do ****a pana sory za wolgaryzmy ale ile mozna sie z tymi sowaqczkami bawic i co wchodze to niemaWiec tym bardziej jest wskazana wizyta u lekarza
Ej czy tylko u mnie cos sie porobilo z forum, ze nie mam w szybkiej odpowiedzi buziek i nie gina mi poprzednio cytowane posty?![]()