lopop
Szczęśliwa mamusia
wszystkiego naj naj dla rodzinkija tez sie balam a teraz powiem ci ze chciala bym drugie urodzic sn a jak sie boisz to polecam temacik na ciaza porod polog ktory nosi nazwe porod na wesolo ja przeczytalam wszyyystkie popsty i juz sie nieboje porodu co wiecej chcialabym urodzic naturalnie a z corka to panicznie sie balam
hmmm 2 tygodnie to bedziesz miala usg w tym samym dniu co ja :-) 26 sierpnia juz czekam z niecierpliwoscia a jak sie wypnie plecami jak siostra to sie wsciekne bo czekalam na to usg i na potwierdzenie plci od kiedy zobaczylam 2 krechy na tescie
tak cos *******a z tym foru ostatnio w****lo mi 1 sowaczek i potem niemoglam go dostawic cos sie porobalo a dzis wchodze i niemam juz zadnego sowaczka wrrrrrrr... zaczyna mnie to draznic chyba napisze do jakiejs modki co jest grane do ****a pana sory za wolgaryzmy ale ile mozna sie z tymi sowaqczkami bawic i co wchodze to niema
a tak po za tym witam sie wieczorowo ERBA gdzie ten wieczorny test teraz ja czekam :-) aja kobietki dzis zronbilam 2 blachy krowki :-) bo jutro urodzinki mojego m i mojej corci m 26 lat a corcia 4 i tort bedzie rozowym autem :-)
zabka zadałaś mi pare postów predzej pytanko skąd jestem a przecież Tobie juz pisałam Chojnice i Czersk koło mnie leży a tam Klose jest więc bardzo blisko Ciebie mieszkam
a jutro bedę w Kwidzynie więc rzut beretem od Ciebie
Znacie może jakiś dobry żel pod prysznic dla kobiety i mężczyzny w jednym??
Pamiętam, że były kiedyś takie perfumy dla obu płci...
Mąż mi podkrada żel i pomyślałam, że może taki jakiś uniwersalny zapach byłby fajowy 
a wspomne wam że moja teściowa jest w wieku mojej babci ma 71 lat
nie wiem co ona tym myje mam tylko nadzieję ze nie głowę
okropna burza i deszcz leje jak z cebra