reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez sie balam a teraz powiem ci ze chciala bym drugie urodzic sn a jak sie boisz to polecam temacik na ciaza porod polog ktory nosi nazwe porod na wesolo ja przeczytalam wszyyystkie popsty i juz sie nieboje porodu co wiecej chcialabym urodzic naturalnie a z corka to panicznie sie balam

hmmm 2 tygodnie to bedziesz miala usg w tym samym dniu co ja :-) 26 sierpnia juz czekam z niecierpliwoscia a jak sie wypnie plecami jak siostra to sie wsciekne bo czekalam na to usg i na potwierdzenie plci od kiedy zobaczylam 2 krechy na tescie

tak cos *******a z tym foru ostatnio w****lo mi 1 sowaczek i potem niemoglam go dostawic cos sie porobalo a dzis wchodze i niemam juz zadnego sowaczka wrrrrrrr... zaczyna mnie to draznic chyba napisze do jakiejs modki co jest grane do ****a pana sory za wolgaryzmy ale ile mozna sie z tymi sowaqczkami bawic i co wchodze to niema

a tak po za tym witam sie wieczorowo ERBA gdzie ten wieczorny test teraz ja czekam :-) aja kobietki dzis zronbilam 2 blachy krowki :-) bo jutro urodzinki mojego m i mojej corci m 26 lat a corcia 4 i tort bedzie rozowym autem :-)
wszystkiego naj naj dla rodzinki

zabka zadałaś mi pare postów predzej pytanko skąd jestem a przecież Tobie juz pisałam Chojnice i Czersk koło mnie leży a tam Klose jest więc bardzo blisko Ciebie mieszkam
a jutro bedę w Kwidzynie więc rzut beretem od Ciebie

reklama
Mam pytanko z innej beczki :-D Znacie może jakiś dobry żel pod prysznic dla kobiety i mężczyzny w jednym?? :-p Pamiętam, że były kiedyś takie perfumy dla obu płci... :sorry: Mąż mi podkrada żel i pomyślałam, że może taki jakiś uniwersalny zapach byłby fajowy :tak:

Mam pytanko z innej beczki :-D Znacie może jakiś dobry żel pod prysznic dla kobiety i mężczyzny w jednym?? :-p Pamiętam, że były kiedyś takie perfumy dla obu płci... :sorry: Mąż mi podkrada żel i pomyślałam, że może taki jakiś uniwersalny zapach byłby fajowy :tak:
no widziałam w drogerii ale nazwy nie pamiętam ale wiem że była bardzo szeroka gama zapachów
wejdź do dobrej drogerii i zapytaj
to fajny ten Twój mąż mój mi tylko szampon podbiera ale za to teściowa żel jakiś jej się tam zdarzy ale nagminnie podbiera mi żel do higieny intymnej:baffled: a wspomne wam że moja teściowa jest w wieku mojej babci ma 71 lat:laugh2: nie wiem co ona tym myje mam tylko nadzieję ze nie głowę:rofl2:

:-)Witam weekendowo Babolki Kochane ;-)

u mnie od rana straszna pogoda :szok: okropna burza i deszcz leje jak z cebra :sorry: pewnie dlatego kiepsko się wczoraj czułam :tak: wolę burzę i deszcz od tej wczorajszej duchoty :sorry: myślałam że na tamten świat odjadę :-D a jak kimnęłam o 18 tak spałam do dziś do 7 :szok: nie miałam siły po prostu padłam :-D

:-)Witam weekendowo Babolki Kochane ;-)

u mnie od rana straszna pogoda :szok: okropna burza i deszcz leje jak z cebra :sorry: pewnie dlatego kiepsko się wczoraj czułam :tak: wolę burzę i deszcz od tej wczorajszej duchoty :sorry: myślałam że na tamten świat odjadę :-D a jak kimnęłam o 18 tak spałam do dziś do 7 :szok: nie miałam siły po prostu padłam :-D
Dzien dobry!
U mnie dokladnie to samo... Mam nadzieje, ze sobie popada i kolo poludnia przestanie, bo mielismy w planach jechac na dzialeczke i juz sie ze znajomymi umowilismy...

heloł mój mężuś jechał na grzybki z teściową , u mnie nie padało teraz zaczęło tak lekko kropić
już pada, a tak chciałam z wami posiedzieć i chyba za chwilę przyjadą:( i grzybków nie bedzie

to co kawka kochane wstawiam wodę-ile zaparzyć
macku wpadaj na kawę już sie gotuje

batonik dla Ciebie neska może być?

Ostatnia edycja:
heloł mój mężuś jechał na grzybki z teściową , u mnie nie padało teraz zaczęło tak lekko kropić
już pada, a tak chciałam z wami posiedzieć i chyba za chwilę przyjadą:( i grzybków nie bedzie

to co kawka kochane wstawiam wodę-ile zaparzyć
macku wpadaj na kawę już sie gotuje

batonik dla Ciebie neska może być?
Dzieki ale juz wypilam...

A sa juz grzybki? Bo tez bysmy sie wybrali. Po dzisiejszej ulewie mialyby dogodne warunki.
Choc tak szczerze, to jeszcze mam sloik suszonych z zeszlego roku...

Dzieki ale juz wypilam...

A sa juz grzybki? Bo tez bysmy sie wybrali. Po dzisiejszej ulewie mialyby dogodne warunki.
Choc tak szczerze, to jeszcze mam sloik suszonych z zeszlego roku...
ja tez mam jeszcze suszonych duzo ale chodziło mi do zamarynowania bardzie
jak przetwory maćku , paprykę macie w foli na działce dojrzewa już
pomidorki też sadzicie?
ja wczoraj przesadziłam truskawki w inne miejsce bo były pod czereśnią i każdy zawsze je deptał ja zrywał owoce a tam bedzie trawka, resztę wyrzucam truskawek
o tych grzybach to tak różnie mówią inni znajdują inni nie tak wiesz chyba zależy od szczęścia

macku jesteś ?

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez mam jeszcze suszonych duzo ale chodziło mi do zamarynowania bardzie
jak przetwory maćku , paprykę macie w foli na działce dojrzewa już
pomidorki też sadzicie?
ja wczoraj przesadziłam truskawki w inne miejsce bo były pod czereśnią i każdy zawsze je deptał ja zrywał owoce a tam bedzie trawka, resztę wyrzucam truskawek
o tych grzybach to tak różnie mówią inni znajdują inni nie tak wiesz chyba zależy od szczęścia
No ale jesli ktos znajduje, to znaczy, ze sie pojawily...

Papryke mamy w gruncie i jeszcze nie dojrzala. Pomidorow raczej nie sadzimy, bo nam kiepsko rosna, wiec wolimy kupic.

Wczoraj zrobilam nalewke ze sliwek (a wlasciwie z nektarynek). Pierwszy raz, wiec ciekawe jak wyjdzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry