reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No ale jesli ktos znajduje, to znaczy, ze sie pojawily...

Papryke mamy w gruncie i jeszcze nie dojrzala. Pomidorow raczej nie sadzimy, bo nam kiepsko rosna, wiec wolimy kupic.

Wczoraj zrobilam nalewke ze sliwek (a wlasciwie z nektarynek). Pierwszy raz, wiec ciekawe jak wyjdzie...
ja w zeszłym roku robiłam z aronii też pierwszy raz wyszła rewelacyjna więc twoja też będzie super
Witam sie i ja
Lopciu ja kawkę bardzo chętnie
U mnie tez lało na maxa , teraz sie przebija słoneczko i robi sie gara
zapraszam już wstawiam
macku wpadnij też orócz ciasteczek do kawki mam jeszcze arbuza i winogrona:)

p.s. wpadnijcie koniecznie u mnie już słoneczko za chmur sie przebija

ja w zeszłym roku robiłam z aronii też pierwszy raz wyszła rewelacyjna więc twoja też będzie super

zapraszam już wstawiam
macku wpadnij też orócz ciasteczek do kawki mam jeszcze arbuza i winogrona:)

p.s. wpadnijcie koniecznie u mnie już słoneczko za chmur sie przebija
Lopop z aronii jeszcze nie robilam, ale zrobie w tym roku. Kiedys tylko moj tata robil drinki z sokiem z aroni i wygladaly jak denatoat.

Lopop z aronii jeszcze nie robilam, ale zrobie w tym roku. Kiedys tylko moj tata robil drinki z sokiem z aroni i wygladaly jak denatoat.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i chcieli to pić
ta z aroni jest dobra jak czujesz sie tak nieszczególnie kieliszeczek i zdrówka przywraca
na swięta co roku kupuje sobie taka nalewkę ze złotkami tak pływają - macku ty byś wiedziała bo nazwa niemiecka tego trunku za chiny nie moge sobie przypomnieć bo teraz mi w głowie jugermastier ale to nie ta nazwa:eek: mam sklerozę:szok: dziewczyny

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i chcieli to pić
ta z aroni jest dobra jak czujesz sie tak nieszczególnie kieliszeczek i zdrówka przywraca
na swięta co roku kupuje sobie taka nalewkę ze złotkami tak pływają - macku ty byś wiedziała bo nazwa niemiecka tego trunku za chiny nie moge sobie przypomnieć bo teraz mi w głowie jugermastier ale to nie ta nazwa:eek: mam sklerozę:szok: dziewczyny
No bo aronia to w ogole dobra na przeziebienia. A w nalewce to pewnie szczegolnie.:-D
Nie kojarze tego trunku ze zlotkiem...:no:

No bo aronia to w ogole dobra na przeziebienia. A w nalewce to pewnie szczegolnie.:-D
Nie kojarze tego trunku ze zlotkiem...:no:
co do nazwy zapytam sie mojej siostry ona ma dobrą poamięć do niemieckich nazw bo ona to taka germanistka jak ty i pomyśleć że jesteśmy bliźniaczkami:eek:

no aronia w nalewce przepyszna w nałóg można wpaść jak tak sie smakuje co wieczór no niby dla zdrowotności
a jakie dobre swojskie winko mam z winorgon rewelacja- jak teściowa do mnie przychodzi zimą to sie raczymy :-p

no aronia w nalewce przepyszna w nałóg można wpaść jak tak sie smakuje co wieczór no niby dla zdrowotności
a jakie dobre swojskie winko mam z winorgon rewelacja- jak teściowa do mnie przychodzi zimą to sie raczymy :-p
Slodkie?
My w tamtym roku zrobilismy mieszane ze starych sokow i kompotow.
Z winogron zrobimy w tym roku jak sie uda... A w przyszlym to na pewno, bo mama posadzila kupe winorosli, ale w tyum sezonie jeszcze nie beda owocowac...

reklama
Slodkie?
My w tamtym roku zrobilismy mieszane ze starych sokow i kompotow.
Z winogron zrobimy w tym roku jak sie uda... A w przyszlym to na pewno, bo mama posadzila kupe winorosli, ale w tyum sezonie jeszcze nie beda owocowac...
no było słodkie ale ni tak bardzo
a teraz w piwnicy robi się ze starych kompotów bo już nie mialam przetworów gdzie kłaść, też miało być z winogron ale jakoś trochę zmarzły w tej zimie i dopiero odbijaja za to chcemy z żurawin zrobić

zmykam chatkę ogarnąć do jutra maćku i erba do poklikania:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry