Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w zeszłym roku robiłam z aronii też pierwszy raz wyszła rewelacyjna więc twoja też będzie superNo ale jesli ktos znajduje, to znaczy, ze sie pojawily...
Papryke mamy w gruncie i jeszcze nie dojrzala. Pomidorow raczej nie sadzimy, bo nam kiepsko rosna, wiec wolimy kupic.
Wczoraj zrobilam nalewke ze sliwek (a wlasciwie z nektarynek). Pierwszy raz, wiec ciekawe jak wyjdzie...
zapraszam już wstawiamWitam sie i ja
Lopciu ja kawkę bardzo chętnie
U mnie tez lało na maxa , teraz sie przebija słoneczko i robi sie gara
To oby te chmury przesluwaly sie na zachod. Wtedy i u mnie jest nadzieja...Witam sie i ja
Lopciu ja kawkę bardzo chętnie
U mnie tez lało na maxa , teraz sie przebija słoneczko i robi sie gara
Lopop z aronii jeszcze nie robilam, ale zrobie w tym roku. Kiedys tylko moj tata robil drinki z sokiem z aroni i wygladaly jak denatoat.ja w zeszłym roku robiłam z aronii też pierwszy raz wyszła rewelacyjna więc twoja też będzie super
zapraszam już wstawiam
macku wpadnij też orócz ciasteczek do kawki mam jeszcze arbuza i winogrona
p.s. wpadnijcie koniecznie u mnie już słoneczko za chmur sie przebija
Lopop z aronii jeszcze nie robilam, ale zrobie w tym roku. Kiedys tylko moj tata robil drinki z sokiem z aroni i wygladaly jak denatoat.

mam sklerozę
dziewczynyNo bo aronia to w ogole dobra na przeziebienia. A w nalewce to pewnie szczegolnie.
i chcieli to pić
ta z aroni jest dobra jak czujesz sie tak nieszczególnie kieliszeczek i zdrówka przywraca
na swięta co roku kupuje sobie taka nalewkę ze złotkami tak pływają - macku ty byś wiedziała bo nazwa niemiecka tego trunku za chiny nie moge sobie przypomnieć bo teraz mi w głowie jugermastier ale to nie ta nazwamam sklerozę
dziewczyny

co do nazwy zapytam sie mojej siostry ona ma dobrą poamięć do niemieckich nazw bo ona to taka germanistka jak ty i pomyśleć że jesteśmy bliźniaczkamiNo bo aronia to w ogole dobra na przeziebienia. A w nalewce to pewnie szczegolnie.
Nie kojarze tego trunku ze zlotkiem...![]()

Slodkie?no aronia w nalewce przepyszna w nałóg można wpaść jak tak sie smakuje co wieczór no niby dla zdrowotności
a jakie dobre swojskie winko mam z winorgon rewelacja- jak teściowa do mnie przychodzi zimą to sie raczymy![]()
no było słodkie ale ni tak bardzoSlodkie?
My w tamtym roku zrobilismy mieszane ze starych sokow i kompotow.
Z winogron zrobimy w tym roku jak sie uda... A w przyszlym to na pewno, bo mama posadzila kupe winorosli, ale w tyum sezonie jeszcze nie beda owocowac...