Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no widziałam w drogerii ale nazwy nie pamiętam ale wiem że była bardzo szeroka gama zapachów
wejdź do dobrej drogerii i zapytaj
to fajny ten Twój mąż mój mi tylko szampon podbiera ale za to teściowa żel jakiś jej się tam zdarzy ale nagminnie podbiera mi żel do higieny intymneja wspomne wam że moja teściowa jest w wieku mojej babci ma 71 lat
nie wiem co ona tym myje mam tylko nadzieję ze nie głowę
![]()
moja babcia nie chodziła do gin i się zaniedłbała... potem raka macicy miała, wycięto, ale po tym coś na psychikę poszło :-( i nie była już taka wesolutka... Ogólnie zmarła w tamtym roku 11.2009, ale nie na raka, tylko z niewydolności układu krążenia :-(dziwczyny ale miałam dzisiaj przygode w lidlu - gorąco jest wiec sie Tosia wystroiła w bluzke z dekoltem heh cycyki na wierzchu i idzie sobie gwiazda pchając koszyk az tu nagle taki przystojny mezczyna idzie i sie szeroko do mnie usmiecha no wiec se mysle pousmiecham sie tez no ale koles gapi sie w moj dekolt no wiec ja tez sie patrze a tu cooo drut ze stanika sobie wyskoczyl i sterczy jak ta lala ;p buraczka walnelam drut schowalam i szybciutko do kasy

Witam
Pisałam już na staraczkach bardzo dawno, teraz spowrotem po wielu milych i niemilych przygodach wrocilam do staranek. Nie wiem czy ktoraś z weteranek mnie pamieta, jeśli tu jeszce takowe są
pozdr
i niestety jest nas jeszcze trochę :-( tulam i po wykresie widzę, że szansa jest
mocno trzymam kciukaski 
Mam raczej nieregularne miesiączki czasami 29-32dni... więc teraz byłabym w...32 lub 33 dzień-liczę od pierwszego dnia ostatniej miesiączki która była 14.07.2010 dobrze prawda??![]()
my też do Zakopanego wyjeżdżamy, ale za tydzień ;-)
Jestem wymęczona na maksa
Wypiję ziółka i lulu