reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopop - a tak wracając do płynu do hig.inty. to mój mężuś używa też :tak: i jestem "za" :tak: bo wcześniej mydłem się mył...

Ale pusto :szok: Ja dopiero wstałam :-D
Wstawać kobietki :tak:
Witam się niedzielnie i idę na kawusie :-)
Pa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
lopop - a tak wracając do płynu do hig.inty. to mój mężuś używa też :tak: i jestem "za" :tak: bo wcześniej mydłem się mył...

Ale pusto :szok: Ja dopiero wstałam :-D
Wstawać kobietki :tak:
Witam się niedzielnie i idę na kawusie :-)
Pa ;-)
no też bym wolała żeby mężuś używał a nie teściowa mniej:laugh2:
witam się z wypadu z @ zmęczona ale wygadana i zadowolona z wypadziku:laugh2:

wszystkiego naj naj dla rodzinki

zabka zadałaś mi pare postów predzej pytanko skąd jestem a przecież Tobie juz pisałam Chojnice i Czersk koło mnie leży a tam Klose jest więc bardzo blisko Ciebie mieszkam
a jutro bedę w Kwidzynie więc rzut beretem od Ciebie
no tak ale ja mam skleroze hihihihi
Mam pytanko z innej beczki :-D Znacie może jakiś dobry żel pod prysznic dla kobiety i mężczyzny w jednym?? :-p Pamiętam, że były kiedyś takie perfumy dla obu płci... :sorry: Mąż mi podkrada żel i pomyślałam, że może taki jakiś uniwersalny zapach byłby fajowy :tak:
ja uzywam z palmoliv miodoo-migdalowy bo oboje z moim m kochamy slodkie zapachy a teraz w ciazy juz ja niebardzo ale mam nadzieje ze wroci do normy...
:-)Witam weekendowo Babolki Kochane ;-)

u mnie od rana straszna pogoda :szok: okropna burza i deszcz leje jak z cebra :sorry: pewnie dlatego kiepsko się wczoraj czułam :tak: wolę burzę i deszcz od tej wczorajszej duchoty :sorry: myślałam że na tamten świat odjadę :-D a jak kimnęłam o 18 tak spałam do dziś do 7 :szok: nie miałam siły po prostu padłam :-D
to daj roche do mnie deszczu
dziwczyny ale miałam dzisiaj przygode w lidlu - gorąco jest wiec sie Tosia wystroiła w bluzke z dekoltem heh cycyki na wierzchu i idzie sobie gwiazda pchając koszyk az tu nagle taki przystojny mezczyna idzie i sie szeroko do mnie usmiecha no wiec se mysle pousmiecham sie tez no ale koles gapi sie w moj dekolt no wiec ja tez sie patrze a tu cooo drut ze stanika sobie wyskoczyl i sterczy jak ta lala ;p buraczka walnelam drut schowalam i szybciutko do kasy

pozdrowienia dla e-ciotek od Lucka
Zdjęcia użytkownika Małgorzata Magiera | Facebook
niezly z niego ptaszek :-D
:-)Witam wszystkie Babolki

Życzę udanej niedzieli ;-)

:zawstydzona/y:oj będzie ciężko, od rana żar z nieba leci:zawstydzona/y: nie służy nam taka pogoda :baffled:
batoniku u mnie tez skwar 34 stopnie w cieniu nawet teraz jak slonce juz zaszlo to jest okolo 30 stopni :-( mam juz dosc lata niech juz idzie jesien a mam [pytanko czy twoja dzidzia tez w te upaly sie nierusza?? bo ja mojej dzis ani razu nieczulam :-( kochana ale nam dzis sie zaczal 20 tydzien :-) jestesmy na polmetku :-)

hej babeczki ja od dzi bede regolarnie cio wieczoe jak zawsze bo mezusiowi skonczyl sie juz urlop :-)

batoniku u mnie tez skwar 34 stopnie w cieniu nawet teraz jak slonce juz zaszlo to jest okolo 30 stopni :-( mam juz dosc lata niech juz idzie jesien a mam [pytanko czy twoja dzidzia tez w te upaly sie nierusza?? bo ja mojej dzis ani razu nieczulam :-( kochana ale nam dzis sie zaczal 20 tydzien :-) jestesmy na polmetku :-)

UFFF ulżyło mi Żabko, że Ty też masz takie spostrzeżenia :tak: była czas że moja Kluska była już dosyć aktywna, ale te upały też dają jej się we znaki i jest mało ruchliwa :sorry: ale ja oczywiście panikuję :zawstydzona/y: troszkę mnie uspokoiłaś :tak:

no fakt półmetek :-D jak to mówi Myszka teraz już będzie szybciej leciało, a jeszcze jak poznamy płeć to już w ogóle ;-) wychodzi na to że połówkowe będziemy miały w ten sam dzień tj. 26 sierpnia :-) ja miałam mieć 02.09 ale ginek wiedział że nie wytrzymam 3 tygodni :-D

Cze dziewczyny!
My dopiero z dzialeczki wrocilismy. U nas pogoda akurat, bo slonka nie bylo i wiaterek wial. Tak wiec bardzo milutko:tak:
Mam raczej nieregularne miesiączki czasami 29-32dni... więc teraz byłabym w...32 lub 33 dzień-liczę od pierwszego dnia ostatniej miesiączki która była 14.07.2010 dobrze prawda??;)
Tak - jako pierwszy dzien cyklu przyjmuje sie pierwszy dzien @. I jesli masz cykle 29-32 dni to sa one jak najbardziej regularne:tak: O nieregularnych mowi sie, jesli rozniece sa duzo wieksze:tak:

Muszę iść na jakieś podstawowe badania bo być może tylko jakiś hormon mi szwankuje z tym, że w K-K o każdym ginekologu słyszałam złe opinie...wiem, wiem najlepiej iść i przekonać się samej no ale... O jakie badania powinnam poprosić i czy wogóle wypada mówić ginekologowi jakie chciałabym zrobić??
Popros o monitoring cyklu, aby dowiedziec sie, czy masz owulacje - bez niej ani rusz;-) Jesli gin nie zaproponuje zadnych badan, to mozesz na wlasna reke zrobic sobie podstawowe hormony: TSH, FSH, LH, estradiol, prolaktyna i progesteron. Od tego sie zwykle zaczyna:tak:
Powodzenia i oby badanka nie byly potrzebne;-)
@:baffled: Przeciez umawialysmy sie, ze sierpien jest nasz... Rozumiem, ze w serpniu dopiero zaciazysz...?;-)

kochana ale nam dzis sie zaczal 20 tydzien :-) jestesmy na polmetku :-)

hej babeczki ja od dzi bede regolarnie cio wieczoe jak zawsze bo mezusiowi skonczyl sie juz urlop :-)
Gartulecje z okazji dwudziestki!:-)

Dzięx Maćku ;-)

oby dotrwać w zdrowiu do końca i wszystko było OK ;-):tak:

a u nas właśnie zrobiło się bardzo ciemno i rozhulał się wiatr i burza nadciąga :sorry: a jakie zrobiło się super powietrze :tak: w końcu można oddychać :-D
u mnie niestety cieagle 30 stopni i zero wiatru umrzec idzie w taka pogode mam juz dosc tego lata oststanie takie okropnie upalne bylo jak bylam w ciazy z corcia batonik a nieodpisalas jak z ruchami twojej dzidzi w taka pogode???

macku dzieki :-*
batonik poprawka sorki dopiero dojrzalam post jakos mi umknal

Ostatnia edycja:
witam sie
Svensonka dziekuje za pamiec jednak ja nadal w dwupaku. Powinnam urodzic dwa dni temu a tutaj cisza :) dzisiaj próbuję oleju rycynowego zobaczymy czy ruszy. Jezeli nie urodze do wtorku kierują mnie pewnie do szpitala na wywołanie:(

@ :-( czyli w sierpniu fasolkujemy i odsierpnia zaczynamy testy z II kreskami, a we wrześniu zmieniamy suwaczki na ciążowe :tak:

witam sie
Svensonka dziekuje za pamiec jednak ja nadal w dwupaku. Powinnam urodzic dwa dni temu a tutaj cisza :) dzisiaj próbuję oleju rycynowego zobaczymy czy ruszy. Jezeli nie urodze do wtorku kierują mnie pewnie do szpitala na wywołanie:(

nie martw się :tak: ja też byłam przeterminowana :-D tylko ja uparcie nie chciałam wyjść i musieli mojej mamie cesarkę zrobić :tak: ...bo u mamy najlepiej... :-D
trzymam kciukaski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie

Hej Pajeczko ;-) właśnie śledzę wątek sierpniówek z nadzieją że w końcu napiszesz że jesteś szczęśliwie rozpakowana ;-):tak: i wyczytałam o tym olejku (dobrze wiedzieć na przyszłość) że jest chyba bardzo skuteczny :-D trzymamy &&&&& i powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry