reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie
Svensonka dziekuje za pamiec jednak ja nadal w dwupaku. Powinnam urodzic dwa dni temu a tutaj cisza :) dzisiaj próbuję oleju rycynowego zobaczymy czy ruszy. Jezeli nie urodze do wtorku kierują mnie pewnie do szpitala na wywołanie:(
To sie chlopak nie spieszy na ten swiat:-D
A czemu nie cieszysz sie na wywolanie? To cos zlego?

@ :-( czyli w sierpniu fasolkujemy i odsierpnia zaczynamy testy z II kreskami, a we wrześniu zmieniamy suwaczki na ciążowe :tak:
Jestem jak najbardziej za!:tak:

reklama
witam sie
Svensonka dziekuje za pamiec jednak ja nadal w dwupaku. Powinnam urodzic dwa dni temu a tutaj cisza :) dzisiaj próbuję oleju rycynowego zobaczymy czy ruszy. Jezeli nie urodze do wtorku kierują mnie pewnie do szpitala na wywołanie:(
no czytalam na sierpniowkach o tym waszym olejku ze dziala i na jedna blyskawicznie podzialal hihi ja czesto zagladam na sierpnioweczki mam sentyment bo moja corcia jest z 18 sierpnia :-)

dziewczyny ale sie u mnie ciemno zrobilo ale ani wiatru ani chmor deszczowych i burzowych nadal niewidac :-(

no czytalam na sierpniowkach o tym waszym olejku ze dziala i na jedna blyskawicznie podzialal hihi ja czesto zagladam na sierpnioweczki mam sentyment bo moja corcia jest z 18 sierpnia :-)

dziewczyny ale sie u mnie ciemno zrobilo ale ani wiatru ani chmor deszczowych i burzowych nadal niewidac :-(

Żabka powoli idzie do Ciebie bo u mnie już przechodzi :tak: ale w sumie bardziej się kotłowało niż porządnie popadało i pogrzmiewało:sorry:

Maćku trzymam &&&&&& za Wasz magiczny wrzesień ;-) w końcu musicie przełamać tę złą passę bo ile można :-( dawno nie było fasoleczki, oby teraz to się odmieniło i wysypały się jak grzyby po deszczu :-D

Erba Tośka wyłazić z krzaczorów :D

to ja chce urodzic 10 sierpnia 2010 ahhaha super by bylo

Żabka powoli idzie do Ciebie bo u mnie już przechodzi :tak: ale w sumie bardziej się kotłowało niż porządnie popadało i pogrzmiewało:sorry:

Maćku trzymam &&&&&& za Wasz magiczny wrzesień ;-) w końcu musicie przełamać tę złą passę bo ile można :-( dawno nie było fasoleczki, oby teraz to się odmieniło i wysypały się jak grzyby po deszczu :-D

Erba Tośka wyłazić z krzaczorów :D
oby oby bo na termometrze nadal 29 stopni :-( a wiatru zero ja nieusne w takiej duchocie

to jak już tak wybieramy terminy to ja chce urodzić zgodnie z moim terminem z OM ;-) a bo fajna data by była :-D

11.01.11

poprawka 10.10.10 pokikalo mi sie hahaah akurat 37 tyfdzien ahahah

Ale dzisiaj jest 15 sierpnia 2010:baffled:

Moj M urodzil sie 11.01.:tak:

ja tez urodziolam sie 11.01.1984 hahah

Ale dzisiaj jest 15 sierpnia 2010:baffled:

Moj M urodzil sie 11.01.:tak:

Cwaniarki szybko czaicie bledy hahaha ale dobrze bo glupote palnelam jak nic hahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry