reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie
u mnie olej rycynowy nie zadziałał nadal w dwupaku

Hej Pajeczko ;-) właśnie śledzę wątek sierpniówek z nadzieją że w końcu napiszesz że jesteś szczęśliwie rozpakowana ;-):tak: i wyczytałam o tym olejku (dobrze wiedzieć na przyszłość) że jest chyba bardzo skuteczny :-D trzymamy &&&&& i powodzenia

oj chciałabym chciałabym na razie to mnie deprecha zaczyna łapac :(

To sie chlopak nie spieszy na ten swiat:-D
A czemu nie cieszysz sie na wywolanie? To cos zlego?
Jestem jak najbardziej za!:tak:

jak byłam w szpitalu widziałam jak te dziewczyny się meczą. Ogólnie jest tak, ze jak szyjka nie jest gotowa do porodu i dzidzia również to poprzez podanie oxy powoduje sie sztuczne skurcze, które niestety męczą dzidziusia i mame :( jak byłam w szpitalu była tam dziewczyna, która rodziła ponad 30 godzin własnie przez oxy miała skurcZe, ale nic poza tym :(
No i skurcze po oxy podobno bolą o wiele mocniej niz normalne.
Ja bym nie chciała z tego powodu, ze maluszek sie meczy :(

kochana mysle i mysle o tobie wiec urodz synusia chcemy go zobaczyc

oj ja tez bym chciała wierz mi :)

reklama
Klusek wyskakał się strasznie...goście zamiast jeść obiad to patrzyli na mój roztańczony brzuch :-)
więc w niedzielę odpoczywałam...tzn leżałam do góry Kluskiem (do góry brzuchem) :-D :-D :-D

Pajkaa a zdradź na przyszłość o co dokładnie chodzi z tym olejkiem i jak sie go stosuje ?
A kiedy u CIebie ewentualnie lekarze podejmą decyzję o CC ? Tzn do kiedy ma szansę Sebuś urodzić się SN ?

Witam rowniez!:-)
witam sie
u mnie olej rycynowy nie zadziałał nadal w dwupaku

jak byłam w szpitalu widziałam jak te dziewczyny się meczą. Ogólnie jest tak, ze jak szyjka nie jest gotowa do porodu i dzidzia również to poprzez podanie oxy powoduje sie sztuczne skurcze, które niestety męczą dzidziusia i mame :( jak byłam w szpitalu była tam dziewczyna, która rodziła ponad 30 godzin własnie przez oxy miała skurcZe, ale nic poza tym :(
No i skurcze po oxy podobno bolą o wiele mocniej niz normalne.
Ja bym nie chciała z tego powodu, ze maluszek sie meczy :(
Ach takie buty... To faktycznie - niech sie maly pospoieszy i nie utrudnia;-)

Myszka Ty sobie chyba przesuwasz ten suwaczek co chwilę bo niemożliwością jest żeby on tak zap***** :-D

Jak Twoje dziecko będzie grzeczne i pokaże co ma między nóżkami to też Ci zacznie zapierdzielać tak szybko :-D

Tosiu ja też bardzo mocno trzymam kciukasy &&& na pewno będzie wszystko dobrze! Wogóle to super że wkońcu tam trafiliście.

reklama
A od czasu pierwszej wizyty robilas jakies badania? Czy teraz Ci beda robic?

teraz bede robic progesteron w czwartek no i w 1-3 dc nastepnego bede robic wszsytkie hormony jeszcze raz ale wg niego te badania ktore ja robilam sa oki mam zrobic zeby wykorzystac skierownie z lux medu

wg niego progesteron byl robiony w zlym dniu i nie byl sprawdzany po owu wiec to trzeba powtórzyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry