reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

teraz bede robic progesteron w czwartek no i w 1-3 dc nastepnego bede robic wszsytkie hormony jeszcze raz ale wg niego te badania ktore ja robilam sa oki mam zrobic zeby wykorzystac skierownie z lux medu

wg niego progesteron byl robiony w zlym dniu i nie byl sprawdzany po owu wiec to trzeba powtórzyc
To czego sie dowiesz w piatek? Tylko, czy masz progesteron dobry?

reklama
To czego sie dowiesz w piatek? Tylko, czy masz progesteron dobry?

macku dowiem sie czy mam owulacje, bo poki co to mi sie wwydaje ze ja ma ;p i testy wykazuja owu

1. jezeli progesteron bedzie wysoki a nie bedzie pechola to znaczy ze owulka jest
2. jeżeli będzie prog bedzie niski a pechol bedzie to lekarz rozważał podanie zastrzyku na pekniecie i wtedy do domu i bzykanie caly weekend
3. jezeli prog bedzie niski i nie bedzie pechola to znaczy ze owu nie ma i trzeba brac pyle - i tego sie boje :-(

macku dowiem sie czy mam owulacje, bo poki co to mi sie wwydaje ze ja ma ;p i testy wykazuja owu

1. jezeli progesteron bedzie wysoki a nie bedzie pechola to znaczy ze owulka jest
2. jeżeli będzie prog bedzie niski a pechol bedzie to lekarz rozważał podanie zastrzyku na pekniecie i wtedy do domu i bzykanie caly weekend
3. jezeli prog bedzie niski i nie bedzie pechola to znaczy ze owu nie ma i trzeba brac pyle - i tego sie boje :-(
Aham.
Ale czemu boisz sie lekow - przeciez sa po to, aby pomagac...

Aham.
Ale czemu boisz sie lekow - przeciez sa po to, aby pomagac...

Macku jak mam ci poiwedzieć hmmm mam porfirie ktora wyklucza leczenie hormonalne - może byc tak ze bez leczenia się nie obejdzie wiec - ryzyk fizyk. ALbo mieć dziecko i wytrzymac ew ataki albo dać sobie spokój i cieprieć psychicznie z powodu braku dziecka i ogromnej potrzeby jego posiadania ....

Macku jak mam ci poiwedzieć hmmm mam porfirie ktora wyklucza leczenie hormonalne - może byc tak ze bez leczenia się nie obejdzie wiec - ryzyk fizyk. ALbo mieć dziecko i wytrzymac ew ataki albo dać sobie spokój i cieprieć psychicznie z powodu braku dziecka i ogromnej potrzeby jego posiadania ....
No tak - zapomnialam, ze jestes chora...
W takim razie oby obeszlo sie bez lekow!

witam sie
u mnie olej rycynowy nie zadziałał nadal w dwupaku

oj chciałabym chciałabym na razie to mnie deprecha zaczyna łapac :(

jak byłam w szpitalu widziałam jak te dziewczyny się meczą. Ogólnie jest tak, ze jak szyjka nie jest gotowa do porodu i dzidzia również to poprzez podanie oxy powoduje sie sztuczne skurcze, które niestety męczą dzidziusia i mame :( jak byłam w szpitalu była tam dziewczyna, która rodziła ponad 30 godzin własnie przez oxy miała skurcZe, ale nic poza tym :(
No i skurcze po oxy podobno bolą o wiele mocniej niz normalne.
Ja bym nie chciała z tego powodu, ze maluszek sie meczy :(

oj ja tez bym chciała wierz mi :)

Trzymam kciukasy dopadnij meza dzis haha

dzieki dziewczyny - mam nadzieje ze dowiemy sie czegos konkretnego

trzymam kciuki jakby co to testy wyslylam poczta ktory tydzien ciazy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trudno :zawstydzona/y: widocznie ja musiałam aż tyle czekać ;-) wcale się tym nie smucę:no: uważam że w moim życiu to najbardziej odpowiedni moment :tak:

jeśli by ten styczeń wypalił to u nas będą : Lew, Panna i mały Koziorożec

OK Baboli bo wszystkie pouciekałyście więc się żegnamy na dziś bo plecki bolą od siedzenia :D

do jutra na porannej kawce :*
no u mnie bedzie lew, lew, strzelec i koziorozec :-)
witam sie
u mnie olej rycynowy nie zadziałał nadal w dwupaku

oj chciałabym chciałabym na razie to mnie deprecha zaczyna łapac :(

jak byłam w szpitalu widziałam jak te dziewczyny się meczą. Ogólnie jest tak, ze jak szyjka nie jest gotowa do porodu i dzidzia również to poprzez podanie oxy powoduje sie sztuczne skurcze, które niestety męczą dzidziusia i mame :( jak byłam w szpitalu była tam dziewczyna, która rodziła ponad 30 godzin własnie przez oxy miała skurcZe, ale nic poza tym :(
No i skurcze po oxy podobno bolą o wiele mocniej niz normalne.
Ja bym nie chciała z tego powodu, ze maluszek sie meczy :(

oj ja tez bym chciała wierz mi :)
to meza dopadnij fiku miku i na porodowke :-)
teraz bede robic progesteron w czwartek no i w 1-3 dc nastepnego bede robic wszsytkie hormony jeszcze raz ale wg niego te badania ktore ja robilam sa oki mam zrobic zeby wykorzystac skierownie z lux medu

wg niego progesteron byl robiony w zlym dniu i nie byl sprawdzany po owu wiec to trzeba powtórzyc
no to widac ze ginek konkret i zna sie na rzeczy i bedzie porawial bledy innych :-) trzymam kciukaski

hej svensonka a te testy w polowie ciazy tez pokazuja ktory tydzien jest???

helloł
scully no ja też ziółka już pije i masz rację w sierpniu zaciążamy
a macku który dc masz teraz?
Pajkaa dzisiaj dostaniesz bóli i sama pojedziesz szczęśliwa że rodzisz
svensonka jak Vaneska rośnie ile już ma? pewnie szafa juz się nie domyka tyle masz kupione rzeczy dla małej?:)
zabka jak samopoczucie?

reklama
helloł
scully no ja też ziółka już pije i masz rację w sierpniu zaciążamy
a macku który dc masz teraz?
Pajkaa dzisiaj dostaniesz bóli i sama pojedziesz szczęśliwa że rodzisz
svensonka jak Vaneska rośnie ile już ma? pewnie szafa juz się nie domyka tyle masz kupione rzeczy dla małej?:)
zabka jak samopoczucie?

Oj kochana moja szafa sie rzeczywiscie nie domyka kupilam tyle ze moj mezul prawie zawalu dostal jak zobaczyl hahah
tylko 77 dni zostalo a najchetniej w pazdzierniku bym urodzila w 37 tyg reszta to tylko tycie mnie zostanie haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry