reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka u Ciebie bedzie syn
wierz mi a mam tendencję do jasnowidztwa - u svensonki sie sprawdziło:)

Lopop a u mnie co będzie przepowiadaj :-p

Żabka no to bardzo mało przytyłaś :eek: a masz już taki duży brzuszek, ogólnie to też chyba u mnie wina dupka mam nadzieję że już teraz nie będzie tak szła do góry bo w końcu się z nim pożegnaliśmy po 20 tc :rofl2: w końcu to jednak hormon

reklama
Yooo...
NIech no policze... To moze inaczej - mam 6 dpo (z 13). Wiec dluga droge przede mna;-)
no zbędne kila same pójdą

Żabka no to bardzo mało przytyłaś :eek: a masz już taki duży brzuszek, ogólnie to też chyba u mnie wina dupka mam nadzieję że już teraz nie będzie tak szła do góry bo w końcu się z nim pożegnaliśmy po 20 tc :rofl2: w końcu to jednak hormon
u Ciebie trudno mi coś mówić na 60% córa u Ciebie nie mam jako takiego przeczucia

Bryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie

u Ciebie trudno mi coś mówić na 60% córa u Ciebie nie mam jako takiego przeczucia

:-(dlaczego :confused:

a ja cały czas miałam przeczucie że chłopak teraz to już nie przeczuwam tylko czekam na usg :-(

Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie

JUPI ERBUŚ GRATULACJE !!!!!!!!
będę trzymała mocno &&&&& i pomodlę się za zdrowie Twojego Okruszka :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaka niespodzianka! Gratki!:tak::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-(dlaczego :confused:

a ja cały czas miałam przeczucie że chłopak teraz to już nie przeczuwam tylko czekam na usg :-(
nocos Ty nie przejmuj sie tak to może juz mi sie miesza bo u M jest tendencja na chłopaczki a jednak marzy sie man córcia więc te przeczucia może odnoszą się do mnie:sorry:

zabka u Ciebie bedzie syn
wierz mi a mam tendencję do jasnowidztwa - u svensonki sie sprawdziło:)
jak sie sprawdzi to ci kupie bomboniere i wysle :-)

no ja sie ciesze bo z mala to przytylam 28 kg a teraz mialam duuuza wage wyjsciowa bo 89 kg juz w pierwszych 3 miesiacach z mala przytylam 5,5 kg a potem 2-3 kg co miesiac ale powiem ci ze sie ciesze ze wkoncu waga sie ruszyla bo zaczynalam sie martwic czemu stoi w miejscu ale jest ok teraz chce tylko zobaczyc jajca na usg :-)

Babolki Kochane Erba zapoczątkowała sezon fasolkowy, teraz Wasza kolej :tak:;-) a jednak jest to możliwe dla wszystkich niedowiarków :-D

Boziu jak się cieszę:-) Erba ;-)

Żabciu piep**** wagę najważniejsze zdrowie naszych Okruszków :) dla mnie nie ma ona absolutnie żadnego znaczenia

Ostatnia edycja:
reklama
jak sie sprawdzi to ci kupie bomboniere i wysle :-)

no ja sie ciesze bo z mala to przytylam 28 kg a teraz mialam duuuza wage wyjsciowa bo 89 kg juz w pierwszych 3 miesiacach z mala przytylam 5,5 kg a potem 2-3 kg co miesiac ale powiem ci ze sie ciesze ze wkoncu waga sie ruszyla bo zaczynalam sie martwic czemu stoi w miejscu ale jest ok teraz chce tylko zobaczyc jajca na usg :-)
życzę żeby był synek
:-D a bombonierke chętnie zjem bo wtedy(:eek:) będę w ciąży z córcią i apetyt na słodkie będzie ogromny:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry