batonik24
Mamusia Klusiaczka
:-) nie dziekuje , siedze cicho z nadzieja ze sie uda i modle sie
Pomodlę się wieczorkiem i ja za swojego i za Twojego Okruszka
musi być dobrze Erbuś, bądź dobrej myśli Kochana ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) nie dziekuje , siedze cicho z nadzieja ze sie uda i modle sie
musi być dobrze Erbuś, bądź dobrej myśli Kochana ;-)No przeciez juz sie udalo!:-) nie dziekuje , siedze cicho z nadzieja ze sie uda i modle sie

osz ty w morde ale fajnie w koncu jakas fasolka to nadzieja dla innychBryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie

a ja sie zastanawialam czemu w piatek wieczorem niedalas znac o tescie bo czekalysmy gratuluje dbaj teaz o was :-) to wasze 1 dzidzi????niesmutaj sie dziewczynki tez sa kochane mozna je stroic i czesach w tysiace fryzur ;-) a to wasze 1 dzidzi wiec z 2 mozecie celowac w konkretna lec :-):-(dlaczego
a ja cały czas miałam przeczucie że chłopak teraz to już nie przeczuwam tylko czekam na usg :-(
niesmutaj sie dziewczynki tez sa kochane mozna je stroic i czesach w tysiace fryzur ;-) a to wasze 1 dzidzi wiec z 2 mozecie celowac w konkretna lec :-)
kochana prawda jest taka że będziesz bardzo kochać i Kajetanka i Kajetankęja się nie smutam po prostu czkam do kolejnego usg bo jeśli nie widział płci teraz to szansa jeszcze jest na Kajetanka![]()
JUPI ERBUŚ GRATULACJE !!!!!!!!
będę trzymała mocno &&&&& i pomodlę się za zdrowie Twojego Okruszka :-):-)
No przeciez juz sie udalo!
A ginka cos Ci powiedziala na temat prl? I kazala brac jeszcze bromka czy tylko luteine?
no waga to teraz malo wazna jest ale ja i tak sie ciesze ze malo tyje i tak mam sporo nadwagi ;-)Babolki Kochane Erba zapoczątkowała sezon fasolkowy, teraz Wasza kolej;-) a jednak jest to możliwe dla wszystkich niedowiarków
Boziu jak się cieszę:-) Erba ;-)
Żabciu piep**** wagę najważniejsze zdrowie naszych Okruszkówdla mnie nie ma ona absolutnie żadnego znaczenia
to ja sie tez pomodle :-):-) nie dziekuje , siedze cicho z nadzieja ze sie uda i modle sie
no to do roboty machac core zakaz sesowania w owu tylko przed nia hhihiżyczę żeby był synek
a bombonierke chętnie zjem bo wtedy
eek
będę w ciąży z córcią i apetyt na słodkie będzie ogromny:-):-):-)
to i za mojego poprosze zeby teraz byl duuzy bo ostatnio na usg byl mniejszy niz powinien na dany tydzien :-( no i zeby synos byl ;-)Pomodlę się wieczorkiem i ja za swojego i za Twojego Okruszkamusi być dobrze Erbuś, bądź dobrej myśli Kochana ;-)
no co ty teraz to juz wy tez zaciazycie duzo was niezostalo i zmienimy watek na zafasolkowane 2010 :-)erbuś będziemy mówić paciorek
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to dziewczyny mówię paciorek za weteranki na bb bo juz na nas czas ( na mnie , na maćku i Tośkę}