reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erbuś będziemy mówić paciorek:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to dziewczyny mówię paciorek za weteranki na bb bo juz na nas czas ( na mnie , na maćku i Tośkę:):)}

Bryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie
osz ty w morde ale fajnie w koncu jakas fasolka to nadzieja dla innych :tak::-Da ja sie zastanawialam czemu w piatek wieczorem niedalas znac o tescie bo czekalysmy gratuluje dbaj teaz o was :-) to wasze 1 dzidzi????
:-(dlaczego :confused:

a ja cały czas miałam przeczucie że chłopak teraz to już nie przeczuwam tylko czekam na usg :-(
niesmutaj sie dziewczynki tez sa kochane mozna je stroic i czesach w tysiace fryzur ;-) a to wasze 1 dzidzi wiec z 2 mozecie celowac w konkretna lec :-)

JUPI ERBUŚ GRATULACJE !!!!!!!!
będę trzymała mocno &&&&& i pomodlę się za zdrowie Twojego Okruszka :-):-)

No przeciez juz sie udalo! :tak:

A ginka cos Ci powiedziala na temat prl? I kazala brac jeszcze bromka czy tylko luteine?

Aż sie poryczałam , nie dziekuje kochane
nie bromka nie kazała brac , ja jej powiedziałam ze odstawiłam wszystko bromka kwas foliowy . mam brac lutke 2X2 rtabsy i kwas foliowy 2 tabsy dziennie
Modlę sie za Was dziewczęta i uda sie Wam , wiem ze to teraz ja tu taka modralinska
z całego serducha dla Was wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Babolki Kochane Erba zapoczątkowała sezon fasolkowy, teraz Wasza kolej :tak:;-) a jednak jest to możliwe dla wszystkich niedowiarków :-D

Boziu jak się cieszę:-) Erba ;-)

Żabciu piep**** wagę najważniejsze zdrowie naszych Okruszków :) dla mnie nie ma ona absolutnie żadnego znaczenia
no waga to teraz malo wazna jest ale ja i tak sie ciesze ze malo tyje i tak mam sporo nadwagi ;-)
:-) nie dziekuje , siedze cicho z nadzieja ze sie uda i modle sie
to ja sie tez pomodle :-)
życzę żeby był synek
:-D a bombonierke chętnie zjem bo wtedy(:eek:) będę w ciąży z córcią i apetyt na słodkie będzie ogromny:-):-):-)
no to do roboty machac core zakaz sesowania w owu tylko przed nia hhihi
Pomodlę się wieczorkiem i ja za swojego i za Twojego Okruszka :tak: musi być dobrze Erbuś, bądź dobrej myśli Kochana ;-)
to i za mojego poprosze zeby teraz byl duuzy bo ostatnio na usg byl mniejszy niz powinien na dany tydzien :-( no i zeby synos byl ;-)
erbuś będziemy mówić paciorek:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to dziewczyny mówię paciorek za weteranki na bb bo juz na nas czas ( na mnie , na maćku i Tośkę:):)}
no co ty teraz to juz wy tez zaciazycie duzo was niezostalo i zmienimy watek na zafasolkowane 2010 :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry