reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

Uploaded with ImageShack.us

żabka na żabce hahahaha :-D:-p niewiem czy wam wklejalam ta moja fotke :-) to fotka z lipca :-)

DZIEWCZYNY TRZYMAC KCIUKASY WSZYSTKIE RAZEM!!PAJKA RODZI PRZYJELI JA NA ODDZIAL ZE SKORCZAMI CO 4 MINUTY!!!!!

Ostatnia edycja:
to jak już tak wybieramy terminy to ja chce urodzić zgodnie z moim terminem z OM ;-) a bo fajna data by była :-D
11.01.11

:-D:-D:-D fajowa :-D:-D:-D

witam się i ja niestety bez kawy bo mleko sie skonczyli :/

ja też nie lubię bez mleczka ;-)

witam sie
u mnie olej rycynowy nie zadziałał nadal w dwupaku
oj ja tez bym chciała wierz mi :)

jeszcze troszkę :tak: trzymam kciukaski... :tak:...mocno :-)
jej... już poród?? :-) Pajcia mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!! :-)

Klusek wyskakał się strasznie...goście zamiast jeść obiad to patrzyli na mój roztańczony brzuch :-)
więc w niedzielę odpoczywałam...tzn leżałam do góry Kluskiem (do góry brzuchem) :-D :-D :-D

:-D:-D:-D

macku dowiem sie czy mam owulacje, bo poki co to mi sie wwydaje ze ja ma ;p i testy wykazuja owu
1. jezeli progesteron bedzie wysoki a nie bedzie pechola to znaczy ze owulka jest
2. jeżeli będzie prog bedzie niski a pechol bedzie to lekarz rozważał podanie zastrzyku na pekniecie i wtedy do domu i bzykanie caly weekend
3. jezeli prog bedzie niski i nie bedzie pechola to znaczy ze owu nie ma i trzeba brac pyle - i tego sie boje :-(

trzymam kciukaski :tak: pozytywne myślenie i będzie dobrze :tak:

...........ALbo mieć dziecko i wytrzymac ew ataki albo dać sobie spokój i cieprieć psychicznie z powodu braku dziecka i ogromnej potrzeby jego posiadania ....

kochana ja sobie jak mam dół to sobie powtarzam, że będzie dzidzia :tak: a w najgorszym przypadku (który bym nie chciała), że będzie adoptowana :tak: nie żebym była przeciw... chodzi o to, że wolałabym mieć swoją dzidzię i ewentualnie adoptować drugie, niż nie zaznać macierzyństwa w 100% :tak:

helloł
scully no ja też ziółka już pije i masz rację w sierpniu zaciążamy
a macku który dc masz teraz?

ja swoją porcję zaraz piję ;-)

Yooo...
NIech no policze... To moze inaczej - mam 6 dpo (z 13). Wiec dluga droge przede mna;-)

trzymam kcukaski :tak: no uda się w końcu :tak:

Bryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie

:-D:-D:-D GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

No mamtaka nadzieje;-)
I jeszcze Scully:tak:

to ja za was kochane ten paciorek też :tak: w poprzednią niedzielę w Kościele Bozie prosiłam o Błogosławieństwo Macierzyństwa dla całego BB... i proszę... jest już pierwsza fasolinka... :-D:-D:-D

żabka na żabce hahahaha :-D:-p niewiem czy wam wklejalam ta moja fotke :-) to fotka z lipca :-)

:-D:-D:-D

W końcu coś się dzieje u nas na wątku :-D
Piję ziółka, testy owu negatywne (:confused2:) jeszcze, temp niska... Ale pierwsze treningi muszą być ;-)

Ostatnia edycja:
Żabka To trzymam kciuki za synusia&&&&&&&&&&&& ale córcie tez są slodkie:) Fajne zdjątko

A ja dalej sie staram i się wystarać nie mogę:) Ale mam nadzieje że nie długo sie uda!

Trzymam kciuki za Pajeczkę.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&
Własnie burza do mnie przyszła ,do juterka

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY TRZYMAC KCIUKASY WSZYSTKIE RAZEM!!PAJKA RODZI PRZYJELI JA NA ODDZIAL ZE SKORCZAMI CO 4 MINUTY!!!!!
Wow! To trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

W końcu coś się dzieje u nas na wątku :-D
Piję ziółka, testy owu negatywne (:confused2:) jeszcze, temp niska... Ale pierwsze treningi muszą być ;-)
No teraz to juz pojdzie z groki;-)

Żabka To trzymam kciuki za synusia&&&&&&&&&&&& ale córcie tez są slodkie:) Fajne zdjątko

A ja dalej sie staram i się wystarać nie mogę:) Ale mam nadzieje że nie długo sie uda!

Trzymam kciuki za Pajeczkę.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&
Własnie burza do mnie przyszła ,do juterka
A Wy jak juz dlugo walczycie?

a umnie kochane zawitala tak jak wczoraj burza na wieczor z deszczem :-) jupi bedzie sie dobrze spalo w chlodku :-) kurcze ale sie ciesze ze pajka sie rozpakowuje :-) wszystkie czekalysmy na ta starankowa 20101 dzidzie :-) oby miala szybki i lekki porod ale pewnie wiecej dowiemy sie dopiero rano juz jak bedzie po porodzie bo to moze potrwac skoro to 1 dziecko pajki sebastianek :-)

osz ty w morde ale fajnie w koncu jakas fasolka to nadzieja dla innych :tak::-Da ja sie zastanawialam czemu w piatek wieczorem niedalas znac o tescie bo czekalysmy gratuluje dbaj teaz o was :-) to wasze 1 dzidzi????
Zabciu ja juz mam corcie ktora w grudniu kończy 13 lat
a co do testu to wiesz chcialam zeby lek potwierdziła

;-)Erba rozpoczęłaś sezon fasolkowy na naszym wątku :tak: ktoś musiał zacząć ;-) teraz oby posypały się fasolki :tak:&&&&&&&&&&&&& za wszystkie weteranki
Amen
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Uploaded with ImageShack.us

Zabcia super fota

Pajeczko jesteśmy z Tobą

Lopciu Maćku Lopciu Agutko Tośku Scullyy Betusia Izus Suzi Andzia dla Was wszystkich z calgo serducha niech sie posypią fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wszystkim nawet dla tych dziewczyn których nie wymieniłam bo zapomniałam nicków :zawstydzona/y:
Ide spać babolki , nie moge juz usiedzieć , baj baj do jutra
dobrej nocy !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry