• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja się nie smutam po prostu czkam do kolejnego usg bo jeśli nie widział płci teraz to szansa jeszcze jest na Kajetanka :)
no to 26 sierpnia obie meldujemy sie wieczorem i piszemy co nam ginowie powiedzieli o plci ale dopiero wieczorem bo ja usg bede miala dopiero o 15:30 :-)
oj moja dzidzia sie poruszala :-) w koncu dala znak zycie a juz myslalam ze dzis w tym skwarze znow nic niebede czula :sorry:
ok babeczki ja zmyukam meza wyprawic do pracy i wroce do was za godzinke :-)

Aż sie poryczałam , nie dziekuje kochane
nie bromka nie kazała brac , ja jej powiedziałam ze odstawiłam wszystko bromka kwas foliowy . mam brac lutke 2X2 rtabsy i kwas foliowy 2 tabsy dziennie
Modlę sie za Was dziewczęta i uda sie Wam , wiem ze to teraz ja tu taka modralinska
z całego serducha dla Was wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WOWWWWWWWWWWWWW gratulacjeeeeeeeeeee

Bryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie

wiedziałam :) super gratulacje kochana - poprosimy fluidki !!!!!!!!!!

No mamtaka nadzieje;-)

I jeszcze Scully:tak:

i Agutkę i Suzi !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No jasne że tak...odliczam i wiesz że się tak samo doczekać nie mogę!

O żabka widzę że Ty też niedługo się dowiesz...a jakie przeczucia ?
no ja mam usg polowkowe ta samo jak batonik 26 sierpnia przeczucia??hmmm.. od samego poczatku ze synus bo lukalam potas i kochalismy sie codziennie ale niewiem czy to bardziej przeczucie czy bardziej nadzieja powiem ci ze bardzo sie boje ze sie rozczaroje :-( cale zycie marzylam o synku ...
:)

ERBA wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super wieści !!!!!!!!!!!!!!!!
Może w końcu sie tu u nas fasolki posypią:)

A tak w ogóle to witam wszystkich:)
hejka co tam u ciebie nowego???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry