Mysza84
Fanka BB :)
ja się nie smutam po prostu czkam do kolejnego usg bo jeśli nie widział płci teraz to szansa jeszcze jest na Kajetanka![]()
Jeszcze 10dni i się dowiesz!
Nie panikuj....a później wiesz jak poleci z górki! Łooo nawet się nie obejrzysz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się nie smutam po prostu czkam do kolejnego usg bo jeśli nie widział płci teraz to szansa jeszcze jest na Kajetanka![]()
No mamtaka nadzieje;-);-)Erba rozpoczęłaś sezon fasolkowy na naszym wątkuktoś musiał zacząć ;-) teraz oby posypały się fasolki
&&&&&&&&&&&&& za wszystkie weteranki
I jeszcze Scullyto dziewczyny mówię paciorek za weteranki na bb bo juz na nas czas ( na mnie , na maćku i Tośkę}

no to 26 sierpnia obie meldujemy sie wieczorem i piszemy co nam ginowie powiedzieli o plci ale dopiero wieczorem bo ja usg bede miala dopiero o 15:30 :-)ja się nie smutam po prostu czkam do kolejnego usg bo jeśli nie widział płci teraz to szansa jeszcze jest na Kajetanka![]()

Jeszcze 10dni i się dowiesz!
Nie panikuj....a później wiesz jak poleci z górki! Łooo nawet się nie obejrzysz!
ciekawość Cię zżera czy Twój Szymuś będzie miał narzeczoną ;-) a co bynajmniej teściowe się dogadają
;-) 
Aż sie poryczałam , nie dziekuje kochane
nie bromka nie kazała brac , ja jej powiedziałam ze odstawiłam wszystko bromka kwas foliowy . mam brac lutke 2X2 rtabsy i kwas foliowy 2 tabsy dziennie
Modlę sie za Was dziewczęta i uda sie Wam , wiem ze to teraz ja tu taka modralinska
z całego serducha dla Was wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a Ty odliczasz tak samo jak jaciekawość Cię zżera czy Twój Szymuś będzie miał narzeczoną ;-) a co bynajmniej teściowe się dogadają
;-)
cały czas ufam Twoim słowom ;-)![]()
Bryyyy dziewczęta :-)
Chciałabym Wam powiedzieć iż piatkowy test wyszedł pozytywnie piękne II kreseczki :-)
dziś byłam u lek i jest pęcherzyk ciążowy , Przez 10 dni Lutka i 26-08 czy pojawił sie zarodek i serduszko . Dziewczyny jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem , nie spodziewałam sie
No mamtaka nadzieje;-)
I jeszcze Scully![]()
no ja mam usg polowkowe ta samo jak batonik 26 sierpnia przeczucia??hmmm.. od samego poczatku ze synus bo lukalam potas i kochalismy sie codziennie ale niewiem czy to bardziej przeczucie czy bardziej nadzieja powiem ci ze bardzo sie boje ze sie rozczaroje :-( cale zycie marzylam o synku ...No jasne że tak...odliczam i wiesz że się tak samo doczekać nie mogę!
O żabka widzę że Ty też niedługo się dowiesz...a jakie przeczucia ?
hejka co tam u ciebie nowego???
ERBA wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super wieści !!!!!!!!!!!!!!!!
Może w końcu sie tu u nas fasolki posypią
A tak w ogóle to witam wszystkich![]()