reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to teraz czekamy na foteczkę małego Sebusia :)

oj tak zdecydowanie :tak: bo Sebuś troszkę też jest nasz nie tylko sierpniowy ;-)

Witam porannie wszystkie Babolki ;-)
... to co pora na kawusię ...

mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg

Uploaded with ImageShack.us

żabka na żabce hahahaha :-D:-p niewiem czy wam wklejalam ta moja fotke :-) to fotka z lipca :-)

DZIEWCZYNY TRZYMAC KCIUKASY WSZYSTKIE RAZEM!!PAJKA RODZI PRZYJELI JA NA ODDZIAL ZE SKORCZAMI CO 4 MINUTY!!!!!

No żabciu piekne zdjęcie :)

:-D:-D:-D fajowa :-D:-D:-D

trzymam kciukaski :tak: pozytywne myślenie i będzie dobrze :tak:

kochana ja sobie jak mam dół to sobie powtarzam, że będzie dzidzia :tak: a w najgorszym przypadku (który bym nie chciała), że będzie adoptowana :tak: nie żebym była przeciw... chodzi o to, że wolałabym mieć swoją dzidzię i ewentualnie adoptować drugie, niż nie zaznać macierzyństwa w 100% :tak:

to ja za was kochane ten paciorek też :tak: w poprzednią niedzielę w Kościele Bozie prosiłam o Błogosławieństwo Macierzyństwa dla całego BB... i proszę... jest już pierwsza fasolinka... :-D:-D:-D

W końcu coś się dzieje u nas na wątku :-D
Piję ziółka, testy owu negatywne (:confused2:) jeszcze, temp niska... Ale pierwsze treningi muszą być ;-)
1. Kawusia bez mleka :no: nigdy
2. Pozytywne myśle jest aleeeeee na cud nie liczę :zawstydzona/y:
3. Szczerze to tez chce wykorzystać wszystkie opcje żeby mieć swoją dzidzie - adopcja na końcu - nie wykluczam oczywiście !!!
4. Skoro masz taką siłę to proszę codziennie zdrowaśke walnąć w intencji BB :tak:
5. U mnie brzuch pobolewa w sensie jajorki a mój W., protest song ma i brak ochoty na bzyyyy :-(
Lopciu Maćku Lopciu Agutko Tośku Scullyy Betusia Izus Suzi Andzia dla Was wszystkich z calgo serducha niech sie posypią fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wszystkim nawet dla tych dziewczyn których nie wymieniłam bo zapomniałam nicków :zawstydzona/y:
Ide spać babolki , nie moge juz usiedzieć , baj baj do jutra
dobrej nocy !!!

ja juz swoją porcję wziełam :-p

Hej Tosiu. :-)

Samopoczucie bardzo dobre. :-) A jak u Ciebie? :-)

Zmykamy ogarnąć domek i zjeść śniadanko,a później zobaczymy,co będziemy robiły. ;-)

Miłego dzionka!

Kochane info z sierpniówek

Pajkaa 00:13
Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58 cm. Poród bardzo cieżki

Pajeczko GRATULUJĘ!!! Niech dzidzia pięknie rośnie!
widze ze czekalas i spac niemoglas hihi ja niedalam rady czekac padlam jak mucha i dopiero wstalam jak nigdy :-)
Hej. :-)

Pajeczko,mega mega gratulacje!!! :-) :-) :-)

Erba,suuuuuuuuuuupeeeeeeer! :-) Gratulacje przeogromne!!! :-) :-) :-)
A za fluidki nie dziekuję. ;-)
hejco tam u was jak corcias ???juz przygotowana do pojscia do przedszkola???

witajcie kobietki ja wlecialam tylko zobaczyc czy Sebus pajki juz na tym swiecie i zmykam bo dzis mamy super chlodek i mam jazde na sprzatanie wiec biore sie doi roboty puki mi sie chce sprzatac :-) zycze wam milego dnia ale napewno taki bedzie wczoraj zaczela sie dobra passa babyboomowych kobietek :-) oby tak dalej :-)

reklama
Dzien dobry!
Super wiesci od rana.:tak:
Pajka gratulacje!
1. Kawusia bez mleka :no: nigdy
2. Pozytywne myśle jest aleeeeee na cud nie liczę :zawstydzona/y:
3. Szczerze to tez chce wykorzystać wszystkie opcje żeby mieć swoją dzidzie - adopcja na końcu - nie wykluczam oczywiście !!!
4. Skoro masz taką siłę to proszę codziennie zdrowaśke walnąć w intencji BB :tak:
5. U mnie brzuch pobolewa w sensie jajorki a mój W., protest song ma i brak ochoty na bzyyyy :-(
Na pewno gdzies tam w srodeczku liczysz na ten cud, bo gdyby nie to juz dawno bys odpuscila;-) Ja mam tak samo: co innego mowi, co innego "czuje":tak:

A tak na marginiesie - mierzysz jeszcze tempke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry