*Tośka*
Fanka BB :)
gratulacje pajeczko !!!
Buziaki od wszystkich wirtualnych cioć dla Sebusia :-)
to teraz czekamy na foteczkę małego Sebusia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje pajeczko !!!
Buziaki od wszystkich wirtualnych cioć dla Sebusia :-)
Uploaded with ImageShack.us
żabka na żabce hahahahaniewiem czy wam wklejalam ta moja fotke :-) to fotka z lipca :-)
DZIEWCZYNY TRZYMAC KCIUKASY WSZYSTKIE RAZEM!!PAJKA RODZI PRZYJELI JA NA ODDZIAL ZE SKORCZAMI CO 4 MINUTY!!!!!
1. Kawusia bez mlekafajowa
trzymam kciukaskipozytywne myślenie i będzie dobrze
kochana ja sobie jak mam dół to sobie powtarzam, że będzie dzidziaa w najgorszym przypadku (który bym nie chciała), że będzie adoptowana
nie żebym była przeciw... chodzi o to, że wolałabym mieć swoją dzidzię i ewentualnie adoptować drugie, niż nie zaznać macierzyństwa w 100%
to ja za was kochane ten paciorek teżw poprzednią niedzielę w Kościele Bozie prosiłam o Błogosławieństwo Macierzyństwa dla całego BB... i proszę... jest już pierwsza fasolinka...
W końcu coś się dzieje u nas na wątku![]()
Piję ziółka, testy owu negatywneconfused2
jeszcze, temp niska... Ale pierwsze treningi muszą być ;-)
nigdy 

Lopciu Maćku Lopciu Agutko Tośku Scullyy Betusia Izus Suzi Andzia dla Was wszystkich z calgo serducha niech sie posypią fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wszystkim nawet dla tych dziewczyn których nie wymieniłam bo zapomniałam nicków![]()
Ide spać babolki , nie moge juz usiedzieć , baj baj do jutra
dobrej nocy !!!

oj tak zdecydowaniebo Sebuś troszkę też jest nasz nie tylko sierpniowy ;-)
Witam porannie wszystkie Babolki ;-)
... to co pora na kawusię ...
Zobacz załącznik 274847
widze ze czekalas i spac niemoglas hihi ja niedalam rady czekac padlam jak mucha i dopiero wstalam jak nigdy :-)Kochane info z sierpniówek
Pajkaa 00:13
Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58 cm. Poród bardzo cieżki
Pajeczko GRATULUJĘ!!! Niech dzidzia pięknie rośnie!
hejco tam u was jak corcias ???juz przygotowana do pojscia do przedszkola???Hej. :-)
Pajeczko,mega mega gratulacje!!! :-) :-) :-)
Erba,suuuuuuuuuuupeeeeeeer! :-) Gratulacje przeogromne!!! :-) :-) :-)
A za fluidki nie dziekuję. ;-)
Hej Tosiu. :-)
Samopoczucie bardzo dobre. :-) A jak u Ciebie? :-)
Zmykamy ogarnąć domek i zjeść śniadanko,a później zobaczymy,co będziemy robiły. ;-)
Miłego dzionka!

Na pewno gdzies tam w srodeczku liczysz na ten cud, bo gdyby nie to juz dawno bys odpuscila;-) Ja mam tak samo: co innego mowi, co innego "czuje"1. Kawusia bez mlekanigdy
2. Pozytywne myśle jest aleeeeee na cud nie liczę
3. Szczerze to tez chce wykorzystać wszystkie opcje żeby mieć swoją dzidzie - adopcja na końcu - nie wykluczam oczywiście !!!
4. Skoro masz taką siłę to proszę codziennie zdrowaśke walnąć w intencji BB
5. U mnie brzuch pobolewa w sensie jajorki a mój W., protest song ma i brak ochoty na bzyyyy :-(