reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

co się śmiejesz ;-) teraz jesteś jedną z nas :-D powoli wszystkie wciągniemy do naszej brzuchatej grupy :-D

jak samopoczucie Erba? jakieś inne objawy ciąży doszły :eek:

... tymczasem ja spadam na zakupki ... i muszę wymyślić co na obiad po drodze :baffled: znowu mam totalny brak koncepcji :rofl2:

nie doszly zadne inne objawy a moglabym powiedziec ze jakby mniej mnie cyc boli , dzis mnie tak nie mydli jak wczoraj , choc mydlenie pojawia sie raczej popoludniu , mam straszna ochote na owoce duzo pije i moge jejsc tonami biale serki ale nie narzekam czekałam na nie
ja dzis obiad mam poznański ziemniaki ze smietana kwaśna co prawda typowy poznanski to pyry z gzikiem ale my z corcia ze smietanka

Witaj Maćku

reklama
Toska a gin nie powiedzial Ci ile dni po owulce powinnas zrobic ten progesteron? Skoro owulka bedzie dzis lub jutro a w czwartek juz badanie to moze nie zdazy odpowiednio wzrosnac... Czytalam, ze progesteron bada sie ok tydzien po owulacji - wtedy jego stezenie jesta najwyzsze...

No ja rowniez watpie;-)

no wlasnie kazal zrobic miedzy 18 - 20 dc ;/ nie bede fisiowac i zrobie tak jak kazal - najwyzej powtorze pozniej a co ;/
i wlasnie miedzy 18-20 dc kazal przyjsc na wizyte zrobi usg i zobaczymy co dalej
hej ciężarówko ;p

wstyd się przyznac ale lekko zazdraszczam :-( boshe kiedy na nas przyjdzie pora

na obiad tez bym sie wprosiła ;p

no wlasnie kazal zrobic miedzy 18 - 20 dc ;/ nie bede fisiowac i zrobie tak jak kazal - najwyzej powtorze pozniej a co ;/
i wlasnie miedzy 18-20 dc kazal przyjsc na wizyte zrobi usg i zobaczymy co dalej

hej ciężarówko ;p

na obiad tez bym sie wprosiła ;p

ellooo przszłe ciężaróweczki Tośku i Maćku
i ja was doskonale rozumiem nie bede wdawac sie w szczegoly bo wiecie o co chodzi
doczekacie sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na obiadek zapraszam
...już wymyśliłam będzie dziś żurek :-p

teraz już na serio spadam ... będę za godzinkę (jeśli to kogoś interesuje oczywiście:-D)

Erbuś wysłałam na priv ;-)
czekamy na Ciebie Batoniku

i ja was doskonale rozumiem nie bede wdawac sie w szczegoly bo wiecie o co chodzi
na obiadek zapraszam

mam nadzieje ze zerwałaś ten fasolkowy zastój na BB i teraz posypia sie jak z rękawa :-) trzymaj kciuki

hej ciężarówko ;p

Sory, ze tak sie czepiam tego Twojego gina, ale dla mnie te wszystkie kliniki leczenia nieplodnosci to bandy zerujace na cudzym nieszczesciu... I tylko patrza, zeby jak najwiecej kasy wyciagnac...
I teraz tez tak moze byc, ze przyjdziesz na wizyte za wczesnie, nic nie bedzie mogl jeszcze stwierdzic, wiec trzeba bedzie umowic sie na nastepna. I kaska podwojna:no:
Tylko prosze Cie nie bierz tego do siebie. Bo absolutnie nie o to mi chodzi:no: Nie mam zamiaru pojezdzac Ciebie tylko ich;-)
Mam jedna kumpele, ktora wraz z mezem lecza sie w Incimedzie w Poznaniu. I widze jak to wszystko wyglada... Lecza sie juz od roku, wydali kupe kasy a konca ze szczesliwym zakonczeniem nie widac :no: A pewne sprawy moglyby byc zalatwione o wiele szybciej...

Mam wielka nadzieje, ze w Waszym przypadku bedzie inaczej i ta piatkowa wizyta bedzie ostatnia:tak:

Co do zazdrosci - ja mam podobnie. Bo ile mozna czekac...? Ale i tak najbardziej boli jak zachodzi ktos ot tak sobie...:-(

na obiadek zapraszam

:tak:
mam nadzieje ze zerwałaś ten fasolkowy zastój na BB i teraz posypia sie jak z rękawa :-) trzymaj kciuki
Dokladnie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dalej sie staram i się wystarać nie mogę:) Ale mam nadzieje że nie długo sie uda!

Pewnie, że się uda :tak:

No teraz to juz pojdzie z groki;-)

oby :sorry:

Kochane info z sierpniówek
Pajkaa 00:13
Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58 cm. Poród bardzo cieżki
Pajeczko GRATULUJĘ!!! Niech dzidzia pięknie rośnie!

PAJECZKO JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

1. Kawusia bez mleka :no: nigdy
2. Pozytywne myśle jest aleeeeee na cud nie liczę :zawstydzona/y:
3. Szczerze to tez chce wykorzystać wszystkie opcje żeby mieć swoją dzidzie - adopcja na końcu - nie wykluczam oczywiście !!!
4. Skoro masz taką siłę to proszę codziennie zdrowaśke walnąć w intencji BB :tak:
5. U mnie brzuch pobolewa w sensie jajorki a mój W., protest song ma i brak ochoty na bzyyyy :-(

:tak: macierzyństwo to cud (tylko nie każdy o tym wie i to docenia) -ty już wiesz więc czekamy na twój cud :tak: modlitwa - codziennie jest już (jak to Ksiądz mówił na kazaniu "pókaj to ci otworzą; proś a będziesz wysłuchany"):tak:

Hej Tosiu. :-)
Samopoczucie bardzo dobre. :-) A jak u Ciebie? :-)
Zmykamy ogarnąć domek i zjeść śniadanko,a później zobaczymy,co będziemy robiły. ;-)
Miłego dzionka!

teraz staraj się, bo u nas baby boom w sierpniu ma być ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry