• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sory, ze tak sie czepiam tego Twojego gina, ale dla mnie te wszystkie kliniki leczenia nieplodnosci to bandy zerujace na cudzym nieszczesciu... I tylko patrza, zeby jak najwiecej kasy wyciagnac...
I teraz tez tak moze byc, ze przyjdziesz na wizyte za wczesnie, nic nie bedzie mogl jeszcze stwierdzic, wiec trzeba bedzie umowic sie na nastepna. I kaska podwojna:no:
Tylko prosze Cie nie bierz tego do siebie. Bo absolutnie nie o to mi chodzi:no: Nie mam zamiaru pojezdzac Ciebie tylko ich;-)
Mam jedna kumpele, ktora wraz z mezem lecza sie w Incimedzie w Poznaniu. I widze jak to wszystko wyglada... Lecza sie juz od roku, wydali kupe kasy a konca ze szczesliwym zakonczeniem nie widac :no: A pewne sprawy moglyby byc zalatwione o wiele szybciej...

Mam wielka nadzieje, ze w Waszym przypadku bedzie inaczej i ta piatkowa wizyta bedzie ostatnia:tak:

Co do zazdrosci - ja mam podobnie. Bo ile mozna czekac...? Ale i tak najbardziej boli jak zachodzi ktos ot tak sobie...:-(

Wiesz duzo czytałam na temat klinik leczenia niepłodności i w przypadku Invicty okazało się że te badania ktore na dzien dobry trzeba zrobic tj 550 zł + wizyta w gamecie nie sa konieczne. W gamecie nie jest potrzebne powtórne badanie nasienia ktore w invicie musielibysmy powtorzyc :sorry: bo niby przeterminiowane a to dodatkowa 120 zł
Na poczatek wystarczyly badania ktore mam. Teraz sprawdzimy czy jest owu czyli pewnie monitoring - a to jest konieczne. a to bedzie koszt z wizytami ok 300 zł na dzien dobry :) czyli mniej o 420 niz w invicie. Pozniej leki i monitoring owulacji.
Sporo sie naczytalam na temat gamety i odnioslam wrazenie ze nie naleza do naciagaczy - zobaczymy jak bedzie w praktyce
Maćku nie biorę tego do siebie absulutnie - nie sram kasa więc nie dam sie naciagnac na niepotrzebne badania :) :tak:

reklama
Wiesz duzo czytałam na temat klinik leczenia niepłodności i w przypadku Invicty okazało się że te badania ktore na dzien dobry trzeba zrobic tj 550 zł + wizyta w gamecie nie sa konieczne. W gamecie nie jest potrzebne powtórne badanie nasienia ktore w invicie musielibysmy powtorzyc :sorry: bo niby przeterminiowane a to dodatkowa 120 zł
Na poczatek wystarczyly badania ktore mam. Teraz sprawdzimy czy jest owu czyli pewnie monitoring - a to jest konieczne. a to bedzie koszt z wizytami ok 300 zł na dzien dobry :) czyli mniej o 420 niz w invicie. Pozniej leki i monitoring owulacji.
Sporo sie naczytalam na temat gamety i odnioslam wrazenie ze nie naleza do naciagaczy - zobaczymy jak bedzie w praktyce
Maćku nie biorę tego do siebie absulutnie - nie sram kasa więc nie dam sie naciagnac na niepotrzebne badania :) :tak:
A pierwszy raz nie bylas w Inviccie?:dry:

Ale wiesz - gdybys czasem nie miala co z pieniedzmi robic to ja moge sie nimi zaopiekowac;-)

A pierwszy raz nie bylas w Inviccie?:dry:

Ale wiesz - gdybys czasem nie miala co z pieniedzmi robic to ja moge sie nimi zaopiekowac;-)

wiecie co Wam powiem ze oni wszyscy na kase leca bo ja zawsze za monitoring 100 nawet jak szlam po 2 dniach zeby zobaczyc jak rosnie tez 100 , a wczoraj juz zaplacilam 120 za usg bez badania , a przeciez to to samo usg Chore to wszystko
zw ide powiesic pranko
i podskocze po male zakupki narka

wiecie co Wam powiem ze oni wszyscy na kase leca bo ja zawsze za monitoring 100 nawet jak szlam po 2 dniach zeby zobaczyc jak rosnie tez 100 , a wczoraj juz zaplacilam 120 za usg bez badania , a przeciez to to samo usg Chore to wszystko
zw ide powiesic pranko
i podskocze po male zakupki narka
Dlatego ja poki moge to chodze na fundusz. Skoro nie mam szans dostac sie do endokrynologa (co prawda w koncu sie udalo, ale prawie po roku i w innym miescie) i alergologa, to swoje skladki chociaz u gina wykorzystam;-)

A ja sie zbieram, zeby okno umyc, ale cos nie moge sie zebrac...

:-)miło, że czekacie :tak: już jestem z powrotem ;-)

zaraz będę zabierała się za żurek, ale najpierw zjemy śledzika w sosie śmietanowym :-p już nie mogłam wytrzymać w drodze ze sklepu i myślałam że ślinotoku dostanę :-D

Maćku masz rację z tymi lekarzami to już tak jest - większość nastawiona jest na zysk - ja też chodzę do gina na fundusz :tak: trafił mi się chyba normalny egzemplarz :-D ale wcześniej chodziłam tylko prywatnie i kupa kasy na to poszła a efekt był mierny :sorry:

ja tez juz jestem
Batonk a ja wpierdzielam znowu bialy serek , czegos mi brakuje
Maćku Batonik fajnie ze trafilyscie na normalne egzemplarze , bo u mnie w rejonie jest masakryczna baba nic nie chce robic chodzi o badania jak slyszalm ze ona wie lepiej i takie tam a nie chce mi sie jezdzic po Pozaniu i szukac normalnych a u nas tez jest tak ze ci dobrzy to tylko juz prywatne gabinety maja , a z reszta do tej mojej chodze juz 15 lat i najwazniejsze zeby wsio ok było

reklama
Maćku masz rację z tymi lekarzami to już tak jest - większość nastawiona jest na zysk - ja też chodzę do gina na fundusz :tak: trafił mi się chyba normalny egzemplarz :-D ale wcześniej chodziłam tylko prywatnie i kupa kasy na to poszła a efekt był mierny :sorry:
Moj tez jest w miare przyzwoity. Oczywiscie ma gorsze dni, ale coz...
Gdy bylam prywatnie u innego te szalu nie bylo, a portfel zrobil sie cienszy;-)

Jedno okno umyte:tak: Po obiadku jeszcze balkonowe machne i ewentualnie w kuchni... Musze umyc, bo jak zaciaze w tym cyklu to juz nie bede mogla:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry