*Tośka*
Fanka BB :)
Sory, ze tak sie czepiam tego Twojego gina, ale dla mnie te wszystkie kliniki leczenia nieplodnosci to bandy zerujace na cudzym nieszczesciu... I tylko patrza, zeby jak najwiecej kasy wyciagnac...
I teraz tez tak moze byc, ze przyjdziesz na wizyte za wczesnie, nic nie bedzie mogl jeszcze stwierdzic, wiec trzeba bedzie umowic sie na nastepna. I kaska podwojna![]()
Tylko prosze Cie nie bierz tego do siebie. Bo absolutnie nie o to mi chodziNie mam zamiaru pojezdzac Ciebie tylko ich;-)
Mam jedna kumpele, ktora wraz z mezem lecza sie w Incimedzie w Poznaniu. I widze jak to wszystko wyglada... Lecza sie juz od roku, wydali kupe kasy a konca ze szczesliwym zakonczeniem nie widacA pewne sprawy moglyby byc zalatwione o wiele szybciej...
Mam wielka nadzieje, ze w Waszym przypadku bedzie inaczej i ta piatkowa wizyta bedzie ostatnia
Co do zazdrosci - ja mam podobnie. Bo ile mozna czekac...? Ale i tak najbardziej boli jak zachodzi ktos ot tak sobie...:-(
Wiesz duzo czytałam na temat klinik leczenia niepłodności i w przypadku Invicty okazało się że te badania ktore na dzien dobry trzeba zrobic tj 550 zł + wizyta w gamecie nie sa konieczne. W gamecie nie jest potrzebne powtórne badanie nasienia ktore w invicie musielibysmy powtorzyc
bo niby przeterminiowane a to dodatkowa 120 zł Na poczatek wystarczyly badania ktore mam. Teraz sprawdzimy czy jest owu czyli pewnie monitoring - a to jest konieczne. a to bedzie koszt z wizytami ok 300 zł na dzien dobry
Sporo sie naczytalam na temat gamety i odnioslam wrazenie ze nie naleza do naciagaczy - zobaczymy jak bedzie w praktyce
Maćku nie biorę tego do siebie absulutnie - nie sram kasa więc nie dam sie naciagnac na niepotrzebne badania

już nie mogłam wytrzymać w drodze ze sklepu i myślałam że ślinotoku dostanę