reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sory, ze tak sie czepiam tego Twojego gina, ale dla mnie te wszystkie kliniki leczenia nieplodnosci to bandy zerujace na cudzym nieszczesciu... I tylko patrza, zeby jak najwiecej kasy wyciagnac...
I teraz tez tak moze byc, ze przyjdziesz na wizyte za wczesnie, nic nie bedzie mogl jeszcze stwierdzic, wiec trzeba bedzie umowic sie na nastepna. I kaska podwojna:no:
Tylko prosze Cie nie bierz tego do siebie. Bo absolutnie nie o to mi chodzi:no: Nie mam zamiaru pojezdzac Ciebie tylko ich;-)
Mam jedna kumpele, ktora wraz z mezem lecza sie w Incimedzie w Poznaniu. I widze jak to wszystko wyglada... Lecza sie juz od roku, wydali kupe kasy a konca ze szczesliwym zakonczeniem nie widac :no: A pewne sprawy moglyby byc zalatwione o wiele szybciej...

Mam wielka nadzieje, ze w Waszym przypadku bedzie inaczej i ta piatkowa wizyta bedzie ostatnia:tak:

Co do zazdrosci - ja mam podobnie. Bo ile mozna czekac...? Ale i tak najbardziej boli jak zachodzi ktos ot tak sobie...:-(

Wiesz duzo czytałam na temat klinik leczenia niepłodności i w przypadku Invicty okazało się że te badania ktore na dzien dobry trzeba zrobic tj 550 zł + wizyta w gamecie nie sa konieczne. W gamecie nie jest potrzebne powtórne badanie nasienia ktore w invicie musielibysmy powtorzyc :sorry: bo niby przeterminiowane a to dodatkowa 120 zł
Na poczatek wystarczyly badania ktore mam. Teraz sprawdzimy czy jest owu czyli pewnie monitoring - a to jest konieczne. a to bedzie koszt z wizytami ok 300 zł na dzien dobry :) czyli mniej o 420 niz w invicie. Pozniej leki i monitoring owulacji.
Sporo sie naczytalam na temat gamety i odnioslam wrazenie ze nie naleza do naciagaczy - zobaczymy jak bedzie w praktyce
Maćku nie biorę tego do siebie absulutnie - nie sram kasa więc nie dam sie naciagnac na niepotrzebne badania :) :tak:

reklama
Wiesz duzo czytałam na temat klinik leczenia niepłodności i w przypadku Invicty okazało się że te badania ktore na dzien dobry trzeba zrobic tj 550 zł + wizyta w gamecie nie sa konieczne. W gamecie nie jest potrzebne powtórne badanie nasienia ktore w invicie musielibysmy powtorzyc :sorry: bo niby przeterminiowane a to dodatkowa 120 zł
Na poczatek wystarczyly badania ktore mam. Teraz sprawdzimy czy jest owu czyli pewnie monitoring - a to jest konieczne. a to bedzie koszt z wizytami ok 300 zł na dzien dobry :) czyli mniej o 420 niz w invicie. Pozniej leki i monitoring owulacji.
Sporo sie naczytalam na temat gamety i odnioslam wrazenie ze nie naleza do naciagaczy - zobaczymy jak bedzie w praktyce
Maćku nie biorę tego do siebie absulutnie - nie sram kasa więc nie dam sie naciagnac na niepotrzebne badania :) :tak:
A pierwszy raz nie bylas w Inviccie?:dry:

Ale wiesz - gdybys czasem nie miala co z pieniedzmi robic to ja moge sie nimi zaopiekowac;-)

A pierwszy raz nie bylas w Inviccie?:dry:

Ale wiesz - gdybys czasem nie miala co z pieniedzmi robic to ja moge sie nimi zaopiekowac;-)

wiecie co Wam powiem ze oni wszyscy na kase leca bo ja zawsze za monitoring 100 nawet jak szlam po 2 dniach zeby zobaczyc jak rosnie tez 100 , a wczoraj juz zaplacilam 120 za usg bez badania , a przeciez to to samo usg Chore to wszystko
zw ide powiesic pranko
i podskocze po male zakupki narka

wiecie co Wam powiem ze oni wszyscy na kase leca bo ja zawsze za monitoring 100 nawet jak szlam po 2 dniach zeby zobaczyc jak rosnie tez 100 , a wczoraj juz zaplacilam 120 za usg bez badania , a przeciez to to samo usg Chore to wszystko
zw ide powiesic pranko
i podskocze po male zakupki narka
Dlatego ja poki moge to chodze na fundusz. Skoro nie mam szans dostac sie do endokrynologa (co prawda w koncu sie udalo, ale prawie po roku i w innym miescie) i alergologa, to swoje skladki chociaz u gina wykorzystam;-)

A ja sie zbieram, zeby okno umyc, ale cos nie moge sie zebrac...

:-)miło, że czekacie :tak: już jestem z powrotem ;-)

zaraz będę zabierała się za żurek, ale najpierw zjemy śledzika w sosie śmietanowym :-p już nie mogłam wytrzymać w drodze ze sklepu i myślałam że ślinotoku dostanę :-D

Maćku masz rację z tymi lekarzami to już tak jest - większość nastawiona jest na zysk - ja też chodzę do gina na fundusz :tak: trafił mi się chyba normalny egzemplarz :-D ale wcześniej chodziłam tylko prywatnie i kupa kasy na to poszła a efekt był mierny :sorry:

ja tez juz jestem
Batonk a ja wpierdzielam znowu bialy serek , czegos mi brakuje
Maćku Batonik fajnie ze trafilyscie na normalne egzemplarze , bo u mnie w rejonie jest masakryczna baba nic nie chce robic chodzi o badania jak slyszalm ze ona wie lepiej i takie tam a nie chce mi sie jezdzic po Pozaniu i szukac normalnych a u nas tez jest tak ze ci dobrzy to tylko juz prywatne gabinety maja , a z reszta do tej mojej chodze juz 15 lat i najwazniejsze zeby wsio ok było

reklama
Maćku masz rację z tymi lekarzami to już tak jest - większość nastawiona jest na zysk - ja też chodzę do gina na fundusz :tak: trafił mi się chyba normalny egzemplarz :-D ale wcześniej chodziłam tylko prywatnie i kupa kasy na to poszła a efekt był mierny :sorry:
Moj tez jest w miare przyzwoity. Oczywiscie ma gorsze dni, ale coz...
Gdy bylam prywatnie u innego te szalu nie bylo, a portfel zrobil sie cienszy;-)

Jedno okno umyte:tak: Po obiadku jeszcze balkonowe machne i ewentualnie w kuchni... Musze umyc, bo jak zaciaze w tym cyklu to juz nie bede mogla:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry