reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez juz jestem
Batonk a ja wpierdzielam znowu bialy serek , czegos mi brakuje
Maćku Batonik fajnie ze trafilyscie na normalne egzemplarze , bo u mnie w rejonie jest masakryczna baba nic nie chce robic chodzi o badania jak slyszalm ze ona wie lepiej i takie tam a nie chce mi sie jezdzic po Pozaniu i szukac normalnych a u nas tez jest tak ze ci dobrzy to tylko juz prywatne gabinety maja , a z reszta do tej mojej chodze juz 15 lat i najwazniejsze zeby wsio ok było

ja w sumie na początku umawiałam się z moim ginem do gabinetu prywatnego, ale monitoring robił mi na dyżurze w szpitalu, a jak zaszłam i zapytałam czy mam być teraz jego prywatną pacjentką to powiedział że nie ma takiej potrzeby i mam chodzić na fundusz, a równie często będziemy się spotykać ;-):tak::-D

reklama
ja w sumie na początku umawiałam się z moim ginem do gabinetu prywatnego, ale monitoring robił mi na dyżurze w szpitalu, a jak zaszłam i zapytałam czy mam być teraz jego prywatną pacjentką to powiedział że nie ma takiej potrzeby i mam chodzić na fundusz, a równie często będziemy się spotykać ;-):tak::-D

Maćku nie chciałabyś widzieć jak wyglądają moje okna :D ... ale kto by się teraz nimi przejmował ;) czekam aż mama albo teściowa umyją po remoncie :)

Moj tez jest w miare przyzwoity. Oczywiscie ma gorsze dni, ale coz...
Gdy bylam prywatnie u innego te szalu nie bylo, a portfel zrobil sie cienszy;-)

Jedno okno umyte:tak: Po obiadku jeszcze balkonowe machne i ewentualnie w kuchni... Musze umyc, bo jak zaciaze w tym cyklu to juz nie bede mogla:-D;-)

no wlasnie juz nie bedziesz mogla
Maćku a u mnie takie piekne słonice swieci
moja jiedys pracowala w szpitalu i jak jezdzilam na ktg czy usg to tez nic nie placilam , teraz to ma tylko 1 dyzur w tygodniu i juz nie jest przy porodach :(

maćku wiesz ja ostatnio też okna myłam i na drugi dzień deszcz lał jak cholera heh. Ale latem w takie upały to norma z tymi ulewami wiec nie ma co sie złoscic ;) czyste są na pewno tyle tylko ze zacieki sie znowu zrobią tak to jest..

miłego dnia dziewczyny
szkoda że juz nie mam tak czasu na bb jak kiedyś.
Buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry