reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiesz zabciu trudno zliczyc , bo tak kiedys w 2001 i po nie powodzeniach poddalam sie
a na terazniejsze 2 kreseczki to teraz mijaja w sierpniu 3 lata , a tak z lek to od pazdziernika , troche zagmatwane

no i gdzie wszystkie polazły hę ?????????
No ja caly czas jestem, choc mnie nie ma;-):sorry:
Wow - 3 lata? Niezle. To tym bardziej Ci sie nalezy;-)

kochana będzie maleństwo może na moje urodziny bo ja z 3 kwietnia jestem
i tez chciałam zajść tak akurat bo mały jest tak jak mąż z września:-D
no a na mój termin to jakoś kicha:confused2: nie udaje się

tego zwolnienia tak zazdroszczę
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle:tak:
A jak sie bedzie bardzo na ten swiat spieszylo to moze da rade na moje urodzinki (22 marca):-D
Ty zwolnienia zazdroscisz? - przeciez od dwoch miesiecy w domu siedziesz:-p
Ale ja mam to samo - na zwolnienie juz od poprzednich wakacji sie wybieram i jakos nie moge dotrzec:no:

I mowisz, ze ja Wam niedlugo tesciora pokaze? Obys tak ladnie przepowiedziala jak z Pajka:tak:

trak cos mi po kościach chodzi że mi sie ostatniej uda
na pewno wyprzedzi mnie scully

spadam na chwile bo mamie chleb musze zawieźć bo ja mam niedaleko piekarnię

trak cos mi po kościach chodzi że mi sie ostatniej uda
na pewno wyprzedzi mnie scully

spadam na chwile bo mamie chleb musze zawieźć bo ja mam niedaleko piekarnię
zaraz jak cie ......... juz zaraz ostatnia , razem zafasolkujecie i basta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macku urodziłas sie tak jak moja serdeczna kolezanka :) ja to mam nosa do ludzików !!

erbus a ile sie staralas jesli moge zapytac ???
wiesz zabciu trudno zliczyc , bo tak kiedys w 2001 i po nie powodzeniach poddalam sie
a na terazniejsze 2 kreseczki to teraz mijaja w sierpniu 3 lata , a tak z lek to od pazdziernika , troche zagmatwane

serek czyzby na coreczke ;-)
najpierw to byly ogory i woda po ogorach heheehhehe
ja chyba w to jakos nie wierze bo z corcia wpierdzielalam ogory sledzie i same kwasory,
najwaznijsze zeby wsio ok bylo

no i gdzie wszystkie polazły hę ?????????
wow tyle czasu to jest nadzieja dla weteranek ze nawet po dlugich staraniach moze sie udac :-)
Babolu glowa do gory
ja tez sobie najpierw planowalam na grudnia tak ja corcia potem na stycznia jak moj m ale jak widac to nie idzie w parze
ale ja ci mowie ze przyjdzie i sie zdziwisz !!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki poniżej :)
a wlasnie wszystkie babki zawsze chwalily sie tesciorami a ty co?? ale juz dawaj tu fotke juz dlugo tu niebylo fotki tesciora a potem bedziemy miec fote pierwszej starankowej dzidzi sebusia :-)

wow tyle czasu to jest nadzieja dla weteranek ze nawet po dlugich staraniach moze sie udac :-)

a wlasnie wszystkie babki zawsze chwalily sie tesciorami a ty co?? ale juz dawaj tu fotke juz dlugo tu niebylo fotki tesciora a potem bedziemy miec fote pierwszej starankowej dzidzi sebusia :-)
zabciu wstyd sie przyznac ale nie umiem zgrac z fonu do kompa i kedys cos tez chcialam wrzucic i niestety nie udało sie
ja to w takich rzeczach noga jestem

jestem już kochane chciałam z Wami dzisiaj długo posiedzieć no ale musicie wybaczyć bo koleżanka erba dobrze radziła i musimy spędzić ze soba wieczorek coś czuję ze nawet winko bedzie tylko nie będzie przytulanków bo 3 w łóżku to już tło:eek:k(mam nadzieje że wiecie o kim mówię):-)

macku rozumiem że ugotowana marchewka i mrozicie- pytam sie boja zawsze w piwnicy przysypaną ziemią trzymałam no ale robaczki sobie w zeszłym roku ją pojadły:nerd:

zabciu wstyd sie przyznac ale nie umiem zgrac z fonu do kompa i kedys cos tez chcialam wrzucic i niestety nie udało sie
ja to w takich rzeczach noga jestem
a moze mezus ci pomoze a aparatu niemasz z aparatu latwo i szybko samo sie zgrywa :-)

lopciu doskonale kumam ja zaczynam juz sie martwic kiedy ja sie bede z moim przytulac jak nas juz 4 w luzku bedzie to dopiero ciasnota bedzie na ten naszej malej amerykance :-(

Ostatnia edycja:
reklama
jestem już kochane chciałam z Wami dzisiaj długo posiedzieć no ale musicie wybaczyć bo koleżanka erba dobrze radziła i musimy spędzić ze soba wieczorek coś czuję ze nawet winko bedzie tylko nie będzie przytulanków bo 3 w łóżku to już tło:eek:k(mam nadzieje że wiecie o kim mówię):-)

macku rozumiem że ugotowana marchewka i mrozicie- pytam sie boja zawsze w piwnicy przysypaną ziemią trzymałam no ale robaczki sobie w zeszłym roku ją pojadły:nerd:
to supcio :) uciekaj uciekaj i milego wieczorku z M :)

a moze mezus ci pomoze a aparatu niemasz z aparatu latwo i szybko samo sie zgrywa :-)

z mojego fonu latwo sie wgrywa ale dla mnie to juz wyzsza szkoła jazdy , no coz we wszystkim nie moge byc dobra :-D:-D:-D postaram sie wgrac ale nie obiecuje ze dzis bo m na rybkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry