już mam wszystkie złapane:-) i już wcale nie dziękuję żeby nie zapeszyć
p.s. Ziółka?????
i bardzo dobrze ze nie dziekujecie , ja tez za Wasze nie dziekuje
ziółka i nie tylko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już mam wszystkie złapane:-) i już wcale nie dziękuję żeby nie zapeszyć
p.s. Ziółka?????
No ja caly czas jestem, choc mnie nie ma;-)wiesz zabciu trudno zliczyc , bo tak kiedys w 2001 i po nie powodzeniach poddalam sie
a na terazniejsze 2 kreseczki to teraz mijaja w sierpniu 3 lata , a tak z lek to od pazdziernika , troche zagmatwane
no i gdzie wszystkie polazły hę ?????????

A jak sie bedzie bardzo na ten swiat spieszylo to moze da rade na moje urodzinki (22 marca)kochana będzie maleństwo może na moje urodziny bo ja z 3 kwietnia jestem
i tez chciałam zajść tak akurat bo mały jest tak jak mąż z września
no a na mój termin to jakoś kichanie udaje się
tego zwolnienia tak zazdroszczę
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle![]()

zaraz jak cie ......... juz zaraz ostatnia , razem zafasolkujecie i basta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trak cos mi po kościach chodzi że mi sie ostatniej uda
na pewno wyprzedzi mnie scully
spadam na chwile bo mamie chleb musze zawieźć bo ja mam niedaleko piekarnię
:-)Macku urodziłas sie tak jak moja serdeczna kolezankaja to mam nosa do ludzików !!
wow tyle czasu to jest nadzieja dla weteranek ze nawet po dlugich staraniach moze sie udac :-)erbus a ile sie staralas jesli moge zapytac ???
wiesz zabciu trudno zliczyc , bo tak kiedys w 2001 i po nie powodzeniach poddalam sie
a na terazniejsze 2 kreseczki to teraz mijaja w sierpniu 3 lata , a tak z lek to od pazdziernika , troche zagmatwane
serek czyzby na coreczke ;-)
najpierw to byly ogory i woda po ogorach heheehhehe
ja chyba w to jakos nie wierze bo z corcia wpierdzielalam ogory sledzie i same kwasory,
najwaznijsze zeby wsio ok bylo
no i gdzie wszystkie polazły hę ?????????
a wlasnie wszystkie babki zawsze chwalily sie tesciorami a ty co?? ale juz dawaj tu fotke juz dlugo tu niebylo fotki tesciora a potem bedziemy miec fote pierwszej starankowej dzidzi sebusia :-)Babolu glowa do gory
ja tez sobie najpierw planowalam na grudnia tak ja corcia potem na stycznia jak moj m ale jak widac to nie idzie w parze
ale ja ci mowie ze przyjdzie i sie zdziwisz !!!!!!!!!!!!!!!!! fluidki poniżej![]()
zabciu wstyd sie przyznac ale nie umiem zgrac z fonu do kompa i kedys cos tez chcialam wrzucic i niestety nie udało siewow tyle czasu to jest nadzieja dla weteranek ze nawet po dlugich staraniach moze sie udac :-)
a wlasnie wszystkie babki zawsze chwalily sie tesciorami a ty co?? ale juz dawaj tu fotke juz dlugo tu niebylo fotki tesciora a potem bedziemy miec fote pierwszej starankowej dzidzi sebusia :-)
ja to w takich rzeczach noga jestem
k(mam nadzieje że wiecie o kim mówię):-)
a moze mezus ci pomoze a aparatu niemasz z aparatu latwo i szybko samo sie zgrywa :-)zabciu wstyd sie przyznac ale nie umiem zgrac z fonu do kompa i kedys cos tez chcialam wrzucic i niestety nie udało sie
ja to w takich rzeczach noga jestem
lopciu doskonale kumam ja zaczynam juz sie martwic kiedy ja sie bede z moim przytulac jak nas juz 4 w luzku bedzie to dopiero ciasnota bedzie na ten naszej malej amerykance :-(
to supciojestem już kochane chciałam z Wami dzisiaj długo posiedzieć no ale musicie wybaczyć bo koleżanka erba dobrze radziła i musimy spędzić ze soba wieczorek coś czuję ze nawet winko bedzie tylko nie będzie przytulanków bo 3 w łóżku to już tłok(mam nadzieje że wiecie o kim mówię):-)
macku rozumiem że ugotowana marchewka i mrozicie- pytam sie boja zawsze w piwnicy przysypaną ziemią trzymałam no ale robaczki sobie w zeszłym roku ją pojadły![]()
a moze mezus ci pomoze a aparatu niemasz z aparatu latwo i szybko samo sie zgrywa :-)
z mojego fonu latwo sie wgrywa ale dla mnie to juz wyzsza szkoła jazdy , no coz we wszystkim nie moge byc dobrapostaram sie wgrac ale nie obiecuje ze dzis bo m na rybkach