reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

widze ze czekalas i spac niemoglas hihi ja niedalam rady czekac padlam jak mucha i dopiero wstalam jak nigdy :-)

hejco tam u was jak corcias ???juz przygotowana do pojscia do przedszkola???

witajcie kobietki ja wlecialam tylko zobaczyc czy Sebus pajki juz na tym swiecie i zmykam bo dzis mamy super chlodek i mam jazde na sprzatanie wiec biore sie doi roboty puki mi sie chce sprzatac :-) zycze wam milego dnia ale napewno taki bedzie wczoraj zaczela sie dobra passa babyboomowych kobietek :-) oby tak dalej :-)

To pewnie posluchala mojej rady i dopadla sie do meza tak jak ja poddal sie bez gadania ahhaa
nie bede czekala kolejnych 3 miesiecy hahaha

SUPER PAJKA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

reklama
hmmm ... każdy do czegoś odlicza :-D

ja np. do kolejnej wizyty ;-) i podglądania :-D

u nas dziś też przyjemnie na dworze (w miarę) bo wczoraj wieczorem była burza :baffled:, dziś przyjeżdża pan na pomiar kuchni w końcu coś zaczyna się dziać :tak: to może czas zacznie szybciej lecieć :-D

w weekend przyjeżdża moja chrzestna, siostra bliźniaczka mojej mamy :happy: już nie mogę się doczekać :-)

Witajcie Kobiałki :-)

wpadam do Was na kawusię :-)

żabko nie czekałam...po prostu siedziałam przy komputerze, bo miałam bezsenną noc.

Tosiu jeszcze kilka dni i już będzie coś więcej wiadomo. A Twój W. niech mobilizuje siły.

Batonik za dużo odliczania to Ty nie masz...przecież Ty ciągle u ginka jesteś :-D :-D :-D

Mam nadzieje że wkrótce zobaczymy małego Sebusia.
Miłego dnia Wam życzę!

Witajcie Kobiałki :-)

wpadam do Was na kawusię :-)

żabko nie czekałam...po prostu siedziałam przy komputerze, bo miałam bezsenną noc.

Tosiu jeszcze kilka dni i już będzie coś więcej wiadomo. A Twój W. niech mobilizuje siły.

Batonik za dużo odliczania to Ty nie masz...przecież Ty ciągle u ginka jesteś :-D :-D :-D

Mam nadzieje że wkrótce zobaczymy małego Sebusia.
Miłego dnia Wam życzę!

hehe no tak batonik co chwile u gina siedzi więc odliczania troche ma ale to takie krótkie są przerwy ;p

moj W. dzisiaj dostał mobilizacje - powiedzialam ze chyba zaczyna sie owu wiec ma sie postarac i zebrac sily na wieczor ;p

:sorry:To się tylko Wam tak wydaje :tak:

tak na prawdę to wieki między jedną a drugą wizytą :zawstydzona/y: może potem już nie będę tak biegała jak poznam w końcu mojego małego lokatora ;-) (choć wątpię:-D)

Witaj Erbuś - nasza ciężarówko :-D

reklama
moj W. dzisiaj dostał mobilizacje - powiedzialam ze chyba zaczyna sie owu wiec ma sie postarac i zebrac sily na wieczor ;p
Toska a gin nie powiedzial Ci ile dni po owulce powinnas zrobic ten progesteron? Skoro owulka bedzie dzis lub jutro a w czwartek juz badanie to moze nie zdazy odpowiednio wzrosnac... Czytalam, ze progesteron bada sie ok tydzien po owulacji - wtedy jego stezenie jesta najwyzsze...
:sorry:To się tylko Wam tak wydaje :tak:

tak na prawdę to wieki między jedną a drugą wizytą :zawstydzona/y: może potem już nie będę tak biegała jak poznam w końcu mojego małego lokatora ;-) (choć wątpię:-D)
No ja rowniez watpie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry