reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochana one pokazuja juz od 4 tygodnia ciazy
no tak ale czy te pozniejwsze tygodnie tez pokazuja i z jaka dokladnoscia????
helloł
scully no ja też ziółka już pije i masz rację w sierpniu zaciążamy
a macku który dc masz teraz?
Pajkaa dzisiaj dostaniesz bóli i sama pojedziesz szczęśliwa że rodzisz
svensonka jak Vaneska rośnie ile już ma? pewnie szafa juz się nie domyka tyle masz kupione rzeczy dla małej?:)
zabka jak samopoczucie?
samopoczucie?? umieram z duchoty i goraca gdyby nie ten zar z nieba i to ze nic nierobie a jestem zlana potem tobyloby super

reklama
Oj kochana moja szafa sie rzeczywiscie nie domyka kupilam tyle ze moj mezul prawie zawalu dostal jak zobaczyl hahah
tylko 77 dni zostalo a najchetniej w pazdzierniku bym urodzila w 37 tyg reszta to tylko tycie mnie zostanie haha
Ty nie przytyjesz za dużo tylko żeby córcia była ładna a nie takie małe chuchereczko
no tak ale czy te pozniejwsze tygodnie tez pokazuja i z jaka dokladnoscia????

samopoczucie?? umieram z duchoty i goraca gdyby nie ten zar z nieba i to ze nic nierobie a jestem zlana potem tobyloby super
u mnie też dzisiaj żar więc pewnie znowu burza będzie w nocy

:-)Helloł

ale się cieszę, właśnie wylicytowałam na allegro sterylizator TT za 53 zł :szok: co prawda kilka razy używany :-D ale i tak nowego za 200 bym nie kupiła :tak:

Hej Svensonka ja już mam 10 na +, a jestem dopiero w połowie :)

Nie pozniej pokazuje ktory miesiac
aha myslalam ze pozniej tez tygodnie :-)
Ty nie przytyjesz za dużo tylko żeby córcia była ładna a nie takie małe chuchereczko

u mnie też dzisiaj żar więc pewnie znowu burza będzie w nocy
oby przynajmniej przyjemnie sie spalo
bedzie co ma byc zaczelam z waga 55kg teraz waze 64kg to gdzie tam jeszcze 2,5 miesiaca
no ja jestem w 5 misiacu i dopiero przytylam 1,5 kgpredzej waga ciagle stala :-) ale zanim bede u gina to bedzie pewnie 2 kg a nie 1,5 hihihi bo ostatnio cos apetyt mi dopisoje :-)

hej batonik super ja o sterylizatoze niemyslalam nawet bo z corcia to wszystyko wygotowywalam i wyparzalam ale pewnie takie cacko sporo pradu zrzera???

Ostatnia edycja:
wiesz i tak mi sie jakoś wydaje że szybciej urodzisz:)
i bedziesz szczuplutka bo masz drobny kościec i teraz za dwójką bedziesz biegała:)

Niom jedno do szkily rano wozic drugie karmic i przewijac i dom ogarnac praca na 24h ahahha

zabka u Ciebie bedzie syn
wierz mi a mam tendencję do jasnowidztwa - u svensonki sie sprawdziło:)

pojde do polskiego gina we wrzesniu niech jeszcze patrzy bo wszyscy mi mowili pol na pol

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry