reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a mi się wydawało że to taka nijaka data a tu tyle ludzi w około z 11.01 :-D

Svensonka to ty jesteś rocznik '84 to siksa z Ciebie :-D tzn. bez obrazy chodzi o to że już masz takiego dużego synka ;-) a ja o rok starsza i dopiero pierwsze dziecko :szok: trudno widocznie ja dłużej dojrzewałam :-D

Tak widocznie mialo byc bozia czuwa a widzisz na 2 dzidzi 6 lat sie decydowalam hahah

Czyli tego samego dnia co moj M!

I co dominant z meza? bo ja to krolowa domu ahhaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mi się wydawało że to taka nijaka data a tu tyle ludzi w około z 11.01 :-D

Svensonka to ty jesteś rocznik '84 to siksa z Ciebie :-D tzn. bez obrazy chodzi o to że już masz takiego dużego synka ;-) a ja o rok starsza i dopiero pierwsze dziecko :szok: trudno widocznie ja dłużej dojrzewałam :-D
ja rocznik 87 a juz 2 dzidzi piwrwsza ma juz 4 lata bo sie wpadlo ale niealuje :-)

ok babole ja spadam bo net muli a i w koncu przyszla wyczekiwana burza i deszcz i niedlugo prad nam wylacza pewnie wiec dobranoc bo niechce zniknac bez pozegnania :-) do jutra babecZki

trudno :zawstydzona/y: widocznie ja musiałam aż tyle czekać ;-) wcale się tym nie smucę:no: uważam że w moim życiu to najbardziej odpowiedni moment :tak:

jeśli by ten styczeń wypalił to u nas będą : Lew, Panna i mały Koziorożec

OK Baboli bo wszystkie pouciekałyście więc się żegnamy na dziś bo plecki bolą od siedzenia :D

do jutra na porannej kawce :*

Ostatnia edycja:
reklama
:-)jestem już jestem, dajcie się ogarnąć człowiekowi :-D

już serwuje kawę pyszną i zapraszam ;-)

do%20kawy.jpg

Myszka jak tam było na weselu ??? wyszalałaś się z Kluskiem :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry