reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana tez bym tak chciala mam jedna nerke i krzywy kregoslup w dolnej czesci ogonowej takie dusznosci i pieczenia ze ledwie zyje ale zebym to ja przekonala szweckiego lekarza to musisz mniec zaj... powod do tego czemu chcesz miec cc!!!!

No ale Ty przecież powody masz (jedna nerka, krzywy kręgosłup...) więc chyba nie powinno być problemu.
Bo u mnie w sumie na razie powodów (poza ułożeniem które jest zmienne) brak więc to takie moje widzi mi się. No ale wiadomo jakie mamy czasu... za $$$ wszystko idzie załatwić.

reklama
No ale Ty przecież powody masz (jedna nerka, krzywy kręgosłup...) więc chyba nie powinno być problemu.
Bo u mnie w sumie na razie powodów (poza ułożeniem które jest zmienne) brak więc to takie moje widzi mi się. No ale wiadomo jakie mamy czasu... za $$$ wszystko idzie załatwić.

no tak tylko to dla niech nie jest jakis duzy powod zagrazajacy mojemu zyciu jak to polozna powiedziala
zobaczymy bo w 8 miesiacu wybieram sobie lekarza prowadzacego a z tego co wiem jest w tej klinice jedna polka wiec moze uda mi sie ja przekabacic heheh
moja maz mowi zebym nie wymyslala zebym rodzila normalnie ale u nas jest tak ze jak dostaniesz skorcze to musisz dzwonic do szpitala kilka razy zdawac relacje co ile sa zskorcze i pytac czy mozesz przyjechac kretynstwoooo
a jak juz ich wyblagasz ze chcesz przyjechac to jak dojedziesz to juz sa skorcze co 5 min i nie podaja ci zadnego znieczulenia wiec ledwo zyjesz tu u mnie tez nie nacinaja wogole wiec cie rozrywa masakra

No to faktycznie mało ciekawie...
Ale jak mają kretyńskie zasady to ja bym nie dzwoniła tylko pojechała...przecież powinni wtedy podłaćzyć pod ktg i sprawdzić. A wyrzucić to chyba nie wyrzucą.

To chyba lepiej by CI było w Polsce rodzić niż wśród jakiegoś takiego chorego systemu.

No to faktycznie mało ciekawie...
Ale jak mają kretyńskie zasady to ja bym nie dzwoniła tylko pojechała...przecież powinni wtedy podłaćzyć pod ktg i sprawdzić. A wyrzucić to chyba nie wyrzucą.

To chyba lepiej by CI było w Polsce rodzić niż wśród jakiegoś takiego chorego systemu.

kochana do systemu to juz sie dawno przyzwyczailam bo oni najlepiej to by wszystko rok robili jak sie do czegos zabieraja.
sama jechac od tak nie moge bo oni musza wiedziec ze jestes w drodze i ci sale rodzinna przygotowac cala kartotete przestudjowac zanim ciezarna bedzie na oddziale wiec to nie jest takie proste.
kolezanki 2 polki jechaly ale na ostatnie 30 min bo skorcze co 5 min mialy bo wiedzialy ze nie dostana znieczulenia a ja po drodze nie mam zamiaru ogluchnac bo mi sie czesto uszy zatykaja kregoslup piecze jak od rzelazka oddychac nie moge wiec nie wiem jak to bedzie az sie boje pomyslec wiec szczeze wolalabym rodzic w 37 tyg i najlepiej cc pomeczyc sie ze szwami miesiac a miec "gruszeczke" w normalnym satnie hahaha a nie wyrozrywana i ze szwami!!!!

Cze dziewczyny:)
Jak jest dobra położna to i cięcie nie jest potrzebne. Urodziłam dzidzie 4400 bez cięcia i nic nie pękło. gadałam z dziewczynami po cc i nie zdecydowała bym się dobrowolnie a po za tym to operacja dość poważna.
A z tym czekaniem to bez sensu!!! Skad rodzonca ma wiedzieć że wszystko jest w porządku??? Chore:/
Gdybym ja miała czekać to z żadnym porodem bym nie dojechała bo 1 trwał 4 h w czym tak naprawde 3 h były do wytrzymania i pewnie kazali by mi siedzieć w domu a 2 trwał 2,5 h(bez wspomagaczy) więc tym bardziej. Znieczulenia nie zdązyli mi podać nawet jak zaczełam rodzić w szpitalu.

Dzień doberek :)

Tośku fajnie ze wsio ok , i ze lek supcio bo to połowa sukcesu :)
Myszko po CC czujesz sie strasznie , moja siora miala takze wiem jak cierpiała , i CC robi sie tylko w ostateczności nie lepiej naturalnie ,
U mnie bez zmian
Miłego dnai babole ;-)

reklama
hej dziolchy witam sie co nowego kto zaciazyl?sa jakies nowe faoleczki? mnie ostatnio nie bylo poniewaz podjelam sie nowej pracy owszem w klinice nowej wiec troche pracy mialam ,,,nowa praca noi nie wiem czy udalo mi sie cos musze czekac do 22 takze okaze sie wszystko....co tam u was nowego?????:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry