maćku
Moderatorka
No bo ja wiem czy tak blisko... Ale na pewno blizej niz do Trojmiasta.Scully Ty z Wrocławia też masz blisko do Wolsztyna

Ide z psa bo mi zyc nie daje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No bo ja wiem czy tak blisko... Ale na pewno blizej niz do Trojmiasta.Scully Ty z Wrocławia też masz blisko do Wolsztyna

ja tam jestem otwarta na nowe miejsca- w ogóle bardzo lubimy poznawać nowe miejscowości czy miasta w których jeszcze nie byliśmy maćku mi pasuje
Scully Ty z Wrocławia też masz blisko do Wolsztyna
No ok 30 km od Wrocławia... ;-)
To moze Warszawa - kazdy bedzie mial dalekono ja mam daleko do worcławia niestety ;;

;-)jestem ... troszkę poprasowałam i teraz zrobiłam przerwę ... bo trochę tego się nazbierałoale jak tu prasować w takie upalne dni
Maćku to że na zamkniętym się nie udało, to nie znaczy że nam się nie uda ;-)![]()
:-)Witam porannie Babolki ;-)
Myszka,Maćku, Erba,Żabka, Tośka etc zapraszam na kawusię;-)
Zobacz załącznik 275107
ja wstałam rano a potem poszłam znowu spać![]()
i niedawno się obudziłam więc kawka konieczna.ja tez poproszę mała kawusie - mam tyle pracy dzisiaj że nawet nie mam czasu na siku :-(
Świetny pomysł :-) jestem za! Tylko szybko...cobym mogła się jeszcze wybrać.:-)może zorganizujemy jakieś małe spotkanow połowie drogi do każdej z nas co by było sprawiedliwie
ja się chętnie piszę ;-)
Cwaniara!W Toruniu![]()
Dla chcącego nic trudnego...tylko jak dla mnie to już w październiku takie wyjazdy odpadają...ale przed nami jeszcze wrzesień.tylko Myszka z Krakowa miałaby dalekoale zorganizuje jej nocleg
![]()
Czekam i czekam!!mój R jedzie we wrześniu z pracy na kajaki na 3 dni chyba :-( nie wyobrażam sobie siedzenia wtedy w domu samej więc może coś wykombinuję ;-)
... może w końcu do Krakowa bym się wybrała ;-) ...
On sam jeszcze nie wie dokładniebo dopiero mają wysłać im maila z dokładnym terminem i miejscem bo ma razie to wiadomo że początek września, dlatego remont przełożyliśmy na II połowę
![]()
zawsze chcialam obejrzec ten prgram ale niestety mam tylko 4 podstawowe programy :-(cudo
gdzie ty tyle zmieściłaśnocka w wc??
nie znam dobrej metody, a stare nie działają...te komary jakieś zmutowane są chyba...
a ja do Wrocławia zapraszam ;-) niestety PKP remontują i nieestetycznie jest
Na travel&living będzie zaraz "ciąża z zaskoczenia" POLECAM!Robię kawusie i oglądam
Dziś słoiczki na zimę robię: korniszone (dla męża, bo ja nie przepadam) i patisony (z działki).
A póki co to odpoczywam - w końcu Wakacje mam![]()
ja tez :-(no ja mam daleko do worcławia niestety ;;
uuu.. widze ze z tesciowa corazlepiej sie zyje ;-)moze nam sie uda![]()
a ja dzisiaj pomykam do fryzjera na frabowanko i scinankoz tesciowa ;/
dlaczego prawie zemdlal????Bylam dzis na rozpoczeciu roku z oskarkiem maz peawie zemdlal