reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)jestem ... troszkę poprasowałam i teraz zrobiłam przerwę ... bo trochę tego się nazbierało :zawstydzona/y: ale jak tu prasować w takie upalne dni :baffled:

Maćku to że na zamkniętym się nie udało, to nie znaczy że nam się nie uda ;-):tak:

Witajcie Kobiałki :-)

:-)Witam porannie Babolki ;-)
Myszka,Maćku, Erba,Żabka, Tośka etc zapraszam na kawusię;-):tak:
Zobacz załącznik 275107

Hejka :-) mmm pychotka!

ja wstałam rano a potem poszłam znowu spać :)

Zupełnie tak jak ja :-D :-D :-D i niedawno się obudziłam więc kawka konieczna.

ja tez poproszę mała kawusie - mam tyle pracy dzisiaj że nawet nie mam czasu na siku :-(

Tosiu oby CI zleciało...swoją drogą do piątku już tak niedaleko &&&

:-)może zorganizujemy jakieś małe spotkano :sorry: w połowie drogi do każdej z nas co by było sprawiedliwie :tak::-D ja się chętnie piszę ;-)
Świetny pomysł :-) jestem za! Tylko szybko...cobym mogła się jeszcze wybrać.

Cwaniara!

tylko Myszka z Krakowa miałaby daleko :( ale zorganizuje jej nocleg :D
Dla chcącego nic trudnego...tylko jak dla mnie to już w październiku takie wyjazdy odpadają...ale przed nami jeszcze wrzesień.

mój R jedzie we wrześniu z pracy na kajaki na 3 dni chyba :-( nie wyobrażam sobie siedzenia wtedy w domu samej więc może coś wykombinuję ;-)
... może w końcu do Krakowa bym się wybrała ;-) ...
Czekam i czekam!!

Miłego dnia Wam życzę!

cudo :tak:

gdzie ty tyle zmieściłaś :-D nocka w wc?? :laugh2:

nie znam dobrej metody, a stare nie działają... :sorry: te komary jakieś zmutowane są chyba... :tak:

a ja do Wrocławia zapraszam ;-) niestety PKP remontują i nieestetycznie jest :sorry:

Na travel&living będzie zaraz "ciąża z zaskoczenia" POLECAM! :tak: Robię kawusie i oglądam :tak:
Dziś słoiczki na zimę robię: korniszone (dla męża, bo ja nie przepadam) i patisony (z działki).
A póki co to odpoczywam - w końcu Wakacje mam :tak:
zawsze chcialam obejrzec ten prgram ale niestety mam tylko 4 podstawowe programy :-(
no ja mam daleko do worcławia niestety ;;
ja tez :-(
moze nam sie uda :)

a ja dzisiaj pomykam do fryzjera na frabowanko i scinanko :) z tesciowa ;/
uuu.. widze ze z tesciowa corazlepiej sie zyje ;-)
Bylam dzis na rozpoczeciu roku z oskarkiem maz peawie zemdlal
dlaczego prawie zemdlal????

a ja dzis rano zapomnialam wam napisac ze mialam 1 zyganko w tej ciazy szok to byl dla mnie a maz to galy takie zrobil ze szok i tekst do mnie PRZECIEZ MOWILAS ZE PO 1 TRYMESTRZE SIE JUZ NIEZYGA ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry