*Tośka*
Fanka BB :)
a może kiedyś po prostu najdzie Was ochota i wsiądziecie w auto zapakujecie wózek i na niedzielny spacer wybierzecie się do Torunia
a Chojnice ... rzut beretem ;-)
he albo tak jak żabka powiedziała - zapraszam do 3 city ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może kiedyś po prostu najdzie Was ochota i wsiądziecie w auto zapakujecie wózek i na niedzielny spacer wybierzecie się do Torunia
he albo tak jak żabka powiedziała - zapraszam do 3 city ;p

Ja bym pol dnia jechala...brzmi nieźle - "BABSKI WEEKEND W 3 CITY"![]()
no ja mam zamiar odwiedzic torun jeszcze z brzuchem :-)a może kiedyś po prostu najdzie Was ochota i wsiądziecie w auto zapakujecie wózek i na niedzielny spacer wybierzecie się do Torunia
tylko Myszka z Krakowa miałaby dalekoale zorganizuje jej nocleg
![]()
mi pasoje kocham morze i plaze :-)he albo tak jak żabka powiedziała - zapraszam do 3 city ;p
no ja bym mogla byc tylko od ranca dowieczora bo z cora bym musiala sie wybrac bo niemam z kim jej zostawic na caly dzien a co dopiero na wekendbrzmi nieźle - "BABSKI WEEKEND W 3 CITY"![]()
Ja bym pol dnia jechala...
Super! Dawno tam nie bylam...MACKU katekiss sie w koncu udalo tez z skarb mamy.pl po 29 cyklach i dluugim leczeniu zaszla w ciaze
No ba!poświęciłabyś się ??

mi pasuje spotkanie wszędzie kochane
no pasowałoby najbardziej chojnice ale by było niesprawiedliwe bo bym miała najbliżej
może byc toruń byśmy pochodziły po starówce (cudna)
może być 3miasto - ale maćku ma wtedy kawał drogi
batonik a gdzie Twój M jedzie m=na te kajaki???
bo dopiero mają wysłać im maila z dokładnym terminem i miejscem bo ma razie to wiadomo że początek września, dlatego remont przełożyliśmy na II połowę 
Tylko sie czasem nie podniecac;-) To Test Erby

Taaa. ale dopiero gdzies za tydzien;-)
Kurde - chyba nocka przede mna... Wlasnie wypilam 0,5 l kawy mrozonejZaraz sie ociele!!!
nocka w wc?? 
nikojarze takiego testu ...
kurde ale dostalam z kopa w pecherz ojojoj ale i tak sie ciesze :-) niech sie kula :-) i kopie ile wlezie
kobietki macie jakis sposob na ukaszenia komarow???cale nogi mam pogryzione i swedza jak holera bo spalam przy otwartym oknie a zaraz sie chyba do kosci dodrapie wrrrr...
te komary jakieś zmutowane są chyba... 
tylko Myszka z Krakowa miałaby dalekoale zorganizuje jej nocleg
![]()

Robię kawusie i oglądam 

ja tam jestem otwarta na nowe miejsca- w ogóle bardzo lubimy poznawać nowe miejscowości czy miasta w których jeszcze nie byliśmy maćku mi pasujeSuper! Dawno tam nie bylam...
No ba!
A tak poza tym to Wolsztyn tez jest piekny![]()