reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam środowo
Aż wstyd sie przyznać ale ja przed chwilka wstałam , ciezki dzionek od rana mialam wiec najlepiej bylo przespać

Ja wczoraj tak sobie myslałam o Olkale i weszlam na jej profil i widzialam ze byla dostepna 11-08

A na spotkanko chętnie i ja się piszę oczywiście jesli chcecie;-)
tylko gdzie:baffled: musialby to byc sam srodek:tak:

Miłego popoludnia !

Witam środowo
Aż wstyd sie przyznać ale ja przed chwilka wstałam , ciezki dzionek od rana mialam wiec najlepiej bylo przespać

Ja wczoraj tak sobie myslałam o Olkale i weszlam na jej profil i widzialam ze byla dostepna 11-08

Miłego popoludnia !
śpij dopóki możesz
ja tez wczoraj o olkale sobie pomyslałam
R. u lekarza wsio ok bałam się że będzie miał zabieg ale nic z tego dzisiaj jeszcze się bardziej skleiło i miałam już zmartwienia ale chirurg powiedział że to od tej maści i zawsze trzeba ją zmywać na następnym dniu:)
wypad dzisiaj mi się udał bardzo:):):):)

śpij dopóki możesz
R. u lekarza wsio ok bałam się że będzie miał zabieg ale nic z tego dzisiaj jeszcze się bardziej skleiło i miałam już zmartwienia ale chirurg powiedział że to od tej maści i zawsze trzeba ją zmywać na następnym dniu:)

no helloolllll

Supcio ze wszystko si , ciesze sie bardzo i ze u lekarza i wogole :)
mnie strasznie muli od rana nic mi nie smakuje a jestem taka glodna a nic nie moge zjejsc
moj m mowi ze zardzewieje bo ciagle spie

To moze Warszawa - kazdy bedzie mial daleko:-D
A tak powaznie - pamietacie jak organizowali spotkanie na watku zamknietym? Jakos nie wypalilo...

na zamkniętym raz byłam, ale tu lepiej, a czasu mało ;-)

moze nam sie uda :)
a ja dzisiaj pomykam do fryzjera na frabowanko i scinanko :) z tesciowa ;/

to dziś etap "na ślicznotkę" ;-)

A czy olkale coś się jeszcze oddzywa ?!?
Bo dawno jej nie widziałam...choć przyznaję bez bicia że też nie zawsze na bieżąco jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dawno jej nie widziałam na bb :sorry:

śpij dopóki możesz

a co to za maść i co mu się stało?? (cosik nie doczytałam chyba) :sorry: a już głupie skojarzenia mam... :-p

Kobietki jak z tymi testami owu jest?? Bo ja robię już któryś dzień i była II słaba kreska (3 dni), a dziś jej nie ma :confused2: Wspomnę, że testy robię od 18:00-20:00 (jak mi się przypomni) :-p

na zamkniętym raz byłam, ale tu lepiej, a czasu mało ;-)

to dziś etap "na ślicznotkę" ;-)

ostatnio widziałam w tv jak wypowiadał sie lek gin ze te testy owu to nic dobrego , lepiej sobie odpuścić z nimi
Scullyy a monitoring miałaś ??
dawno jej nie widziałam na bb :sorry:

a co to za maść i co mu się stało?? (cosik nie doczytałam chyba) :sorry: a już głupie skojarzenia mam... :-p

Kobietki jak z tymi testami owu jest?? Bo ja robię już któryś dzień i była II słaba kreska (3 dni), a dziś jej nie ma :confused2: Wspomnę, że testy robię od 18:00-20:00 (jak mi się przypomni) :-p

ostatnio widziałam w tv jak wypowiadał sie lek gin ze te testy owu to nic dobrego , lepiej sobie odpuścić z nimi
Scullyy a monitoring miałaś ??

Sam środek to chyba okolice Łodzi :-)

Scully te testy owu to faktycznie porażka...ja pamiętam ile czasu straciłam na ich interpretacji...i właśnie tak było że cień cienia, później taka niby ciemniejsza...ale wkońcu pokazał II krechy...w miarę o równym odcieniu.
Nie wiem jak jest na Twoich ale z tego co pamiętam to było napisane w instrukcji że mają być o podobnym natężeniu.
A pora jest dowolna.

reklama
Sam środek to chyba okolice Łodzi :-)

Scully te testy owu to faktycznie porażka...ja pamiętam ile czasu straciłam na ich interpretacji...i właśnie tak było że cień cienia, później taka niby ciemniejsza...ale wkońcu pokazał II krechy...w miarę o równym odcieniu.
Nie wiem jak jest na Twoich ale z tego co pamiętam to było napisane w instrukcji że mają być o podobnym natężeniu.
A pora jest dowolna.

;-)a Ty już ... Babolu Staszek się stęsknił :-D:-D:-D

Scully ja też w jednym cyklu wspomagałam się testami owu ale u mnie nigdy kreski nie były o jednakowym natężeniu, zawsze jedna była bledsza - jakieś przekłamanie :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry