maćku
Moderatorka
Wlasnie bylismy na grzybach - szalu nie ma, ale obiadek na jutro bedzie

Ale dzisiaj mialas juz maly skok tempki. Moze sie okazac, ze jednak juz po owulce. Zobaczymy jutro jak tempka sie zachowa
To moze owulka sie czai - ja tak raz mialam: negatywny, slaby, negatywny, wiec kolejne odpuscilam. Ale po kilku dniach strasznie bolal mnie brzuch, wiec zroblam nastpeny i wtdey byl mocno pozytywnyKobietki jak z tymi testami owu jest?? Bo ja robię już któryś dzień i była II słaba kreska (3 dni), a dziś jej nie maWspomnę, że testy robię od 18:00-20:00 (jak mi się przypomni)
![]()

Ale dzisiaj mialas juz maly skok tempki. Moze sie okazac, ze jednak juz po owulce. Zobaczymy jutro jak tempka sie zachowa

Jesli chodzi o koszt badan hormonow to jeden kosztuje 20-30 zl.Hejka
A może pójdę prywatnie...jak myślicie ile kosztują podstawowe badania które trzeba zrobić...miałyśie już jakieś??
Pozdrawiam![]()
Wspomnę, że testy robię od 18:00-20:00 (jak mi się przypomni) 
, nigdy tak nie było..... Teraz postanowiałm że do lekarza na badania o podejrzenie o ciąże pójde dopiero jak mi sie @ spózni co najmniej półtora m-ca , żeby nie robić sobie nadziei.:-(Mimo to zostało mi jedno , bróbować dalej , może sie uda. POZOSTAJE MI NADZIEJA I WIARA ZE SIE UDA I TEGO DZIEWCZYNY WAM ŻYCZĘ , NIE ZAŁAMUJCIE SIE TROCHĘ ŻYCIA I CHĘCI POZDRAWIAM:-)