reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tośka &&&&&&&&&&&&&&&&
zajrzałam wczoraj do Was wieczorem ale nie udało mi się coś posta napisać bo net mulił coś i tyle sie napisałam ale nic nie weszło
no niestety!!! za to podczytałam was trochę zakupy zrobiłam chatka wysprzątana i teraz idę zajrzeć do ogródka co z tą marchewką czy już nie ma robaczków powoli bo u mnie teraz codziennie pada deszcz z wielką pompą
Mysza jak tam powoli juz pokoik szykujecie dla maluszka mebelki juz kupione??

Mysza jak tam powoli juz pokoik szykujecie dla maluszka mebelki juz kupione??

Na początku Szymon będzie miał z nami pokoik...w sensie w sypialni.
Łóżeczko już kupione i dodatki też. W weekend malujemy :-) w nastęnym tygodniu zamawiam 2 dodatkowe szafki na małe ciuszki... i będzie gotowe.
Już się nie mogę doczekać kiedy to będzie wszystko przygotowane. Dałam sobie czas na to wszystko do końca września, góra pierwszy tydzień października. A później to będę już tylko czekać.

Łóżeczko już kupione i dodatki też. W weekend malujemy :-) w nastęnym tygodniu zamawiam 2 dodatkowe szafki na małe ciuszki... i będzie gotowe.
Już się nie mogę doczekać kiedy to będzie wszystko przygotowane. Dałam sobie czas na to wszystko do końca września, góra pierwszy tydzień października. A później to będę już tylko czekać.

GRATULACJE - 4000-ego POSTA :-)

rozumiem Ciebie super tak przygotowywać i potem układać te małe ciuszki:)
w sumie naprawde Tobie już nie wiele czasu zostało kierujesz się terminem wg usg czy badania ginekologicznego?
a ginek bierze pod uwagę który termin?

Mysza piszesz jak szalona gratulacje 4000 post za tobą
batonik helloł

batonik helloł

Helloł Lopciu ;-)

... ale mam mega złość ... smaruję sie jakimiś wynalazkami ... ponoć dobrymi i co i mam pierwsze rozstępy na brzuszku :wściekła/y: wwwwrrrrrrrrrrrr ... pewnie R już mnie nie będzie kochał :-D tak mu powiedziałam jak do niego zadzwoniłam po ich odkryciu ... i mówię jak ja w stroju wystąpię na plaży po porodzie a R mnie pocieszył że nawet w worku na plaży będzie mnie kochał :zawstydzona/y::tak: niemniej jednak i tak mam nerw :crazy:

Mysza ratuj ....

Helloł Lopciu ;-)

... ale mam mega złość ... smaruję sie jakimiś wynalazkami ... ponoć dobrymi i co i mam pierwsze rozstępy na brzuszku :wściekła/y: wwwwrrrrrrrrrrrr ... pewnie R już mnie nie będzie kochał :-D tak mu powiedziałam jak do niego zadzwoniłam po ich odkryciu ... i mówię jak ja w stroju wystąpię na plaży po porodzie a R mnie pocieszył że nawet w worku na plaży będzie mnie kochał :zawstydzona/y::tak: niemniej jednak i tak mam nerw :crazy:

Mysza ratuj ....
wiem wkurza to słuchaj podobno jest dobry (koleżanka stosowała bo miała dużo roztępów) po porodzie zaczęła smarować brzuszek kremem na roztępy z avonu i jej pomógł - wiesz dużo tego miała bo ok.40 kila przytyła więc skóra bardzo popękała
a tak to nie wiem co bo skoro smarujesz sie dobrymi cudami i nic no to nie wiem

mi został jeden roztępik i tak mi się podoba i się cieszę że go mam bo jak by mi nie było już dane zostać mamą po raz drugi to chociaż mam taką pamiątkę:)

reklama
wiem wkurza to słuchaj podobno jest dobry (koleżanka stosowała bo miała dużo roztępów) po porodzie zaczęła smarować brzuszek kremem na roztępy z avonu i jej pomógł - wiesz dużo tego miała bo ok.40 kila przytyła więc skóra bardzo popękała
a tak to nie wiem co bo skoro smarujesz sie dobrymi cudami i nic no to nie wiem

mi został jeden roztępik i tak mi się podoba i się cieszę że go mam bo jak by mi nie było już dane zostać mamą po raz drugi to chociaż mam taką pamiątkę:)

jak będę miała okazję zamówić sobie z avonu to tak zrobię :tak: dziękuję za radę ;-) ogólnie to smaruje dax cosmetics i pharmaceris i właśnie wróciłam ze sklepu i zakupiłam zwykłą oliwkę w żelu może coś da już sama nie wiem :-( nie chciałabym żeby zostały :no: ale ogólnie ciało mam chyba podatne na to g****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry